این عکسو گذاشتی منو یاد فیلمش انداختی. گلادیاتور و تروی قشنگترین فیلم هایی هستن که من دیدم![]()
این عکسو گذاشتی منو یاد فیلمش انداختی. گلادیاتور و تروی قشنگترین فیلم هایی هستن که من دیدم![]()
یکی از دوستان به نام " ani " در وبلاگش ( نمیشه اسمشو اینجا بیارم چون تبلیغ محسوب میشه ) مطلب کوتاه جالبی در مورد سریال حضرت یوسف گذاشته که خوندنش خالی از لطف نیست :
سوتی های سریال یوسف پیامبر یکی دو تا نیست اما...
برای زندانیانی که یوسف(ع) نیز در میانشان بود، لباس آورده بودند. دو تا از مردها سعی می کردند دو تا ازلباس ها را بپوشند که هیچ کدام اندازه شان نبود، به آی کیوی در حد دیوارشان هم نمی رسید لباس ها را با هم عوض کنند. یوسف به آنها گفت:" لباس هایتان را عوض کنید!" آن دو گوش کردند و مشکلشان حل شد. بعد در حالی که آن دو مرد لبخند می زدند، من مثل دوبلورها از زبان آنها گفتم:" به راستی که او پیامبر خداست چرا که هرآینه ما را به درستی پوشاند!" و همه خندیدند.
سوال این است: آیا نشانه های هوشمندانه تری برای نمایش حسن یوسف (ع) و اثبات رسالت او به فکر فیلمنامه نویس و کارگردان نمی رسید؟!
راست میگه والا این که دیگه کر خندست
واقعا راست میگه مشکل این سریال یکی 2 تا نیست
واقعا یک نکته مثبت تو این سریال نیست که آدم رو جذب کنه از دکور و گریم و شخصیت پردازی گرفته تا ........ هر چی که فکر کنی
به قدری این سریال سوتی و توهین به بیننده بوده که کاربرایی که همیشه میو مدن و سنگ این سریال رو به سینه میزدن هم دیگه روشون نمیشه بیان دفاع کنن![]()
سلام
یه سوال ...!
چند روز پیش داشتم برنامه ی فکر کنم چشمه ی رضوان بود رو نگاه می کردم ... حاج اقا گفت که ایراد داره خانوما کلاه گیس سرشون کنند و نامحرم بدون حجاب ببینشون !!!
پس این کلاه گیسی که زلیخاه سرش کرده هم ایراد داره نه ؟!!!!![]()
به نظر من هر آنچه انسان عامی انجام میده درش یه عیبی میشه پیدا کرد ...درمورد سوال عروسک هم کلاه گیس به شرطی که موجب خطای مخاطب بشه مورد داره...توی فیلم آخه همه میدونن اونا موی کتایون ریاحی نیست ...
اتفاقا منم اون برنامه رو ديدم
حاج آقا گفت اگه مو طوري باشه كه طبيعي به نظر بياد اشكال داره ولي آخه اين كرك هايي كه رو سر زليخا گذاشتن...![]()
راستش منم درست متوجه اين صحنه نشدم
يعني نفهميدم كه اين صحنه جدي بود يا براي بالا بردن طنز داستان اضافه شده بود؟؟![]()
دوستان خوبم، قصد من از این پستی که میدم، توجیه کردن نیست.
من خیلی وقت پیشها (زمانی که دانشجو بودم) با دو سه تا از اساتید تاریخ رابطه ی خوبی داشتم.....
یه روز یکی از اونها بهم گفت باید خدا رو شاکر باشیم که در زمانهای قدیمی زندگی نمیکنیم......
گفتم چرا.....؟
گفت به دلایل زیادی.....
یکی از بزرگترین دلایلی که بهم گفت این بود که فکرشون پویا نبود.. اصلا عقل کاملی نداشتند....
گفت در همه ی جهان هم ثابت شده که همزمان با به وجود آمدن تاریخ قمری، عقل انسانها به تکامل رسیده که ما مسلمانها به اون میگیم اسلام؛
یعنی با ظهور اسلام عقل بشر به کاملترین وجه خود رسده....
با این قضایا، خودتون قضاوت کنید در مورد اون چیزی که در فیلم نشون داده شده.....
(البته گفتم هااااا. قصدم فقط و فقط اطلاع رسانی بود. نه توجیه)
موفق باشید![]()
این استاد شما احتمالا مدرکشو از همونجا که کردان گرفته نگرفته؟؟؟
=========================
دوستان مثل اینکه یک نکته رو متوجه نشدند وقتی میگن بحث دینی نه یعنی نه
اینجا تاپیک در مورد سریاله می تونید اگه دوست دارید انتقاد کنید یا تحسین کنید یا هجو کنید در باره این سریال
یا حتی سنگش رو به سینه بزنین و واسش قلم فرسایی کنید
در اینترنت برای مباحث دینی سایتها و روم های زیادی هست که میتونید برید اونجا و هر چقدر دوست دارید صحبت کنید!!!!!!!
Last edited by Big-Boss; 09-11-2008 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)