تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 70 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 700

نام تاپيک: Diablo III

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

چند روز بعد از تیزر تبلیغاتی اولی که با نام The Evil Is Back منتشر شد دو تا تیزر دیگه هم منتشر شدن که این یکی که نامش It's Not Safe هست
    مدت زمان مثل تیزر قبلی کوتاه هست ولی مورد مهمی که وجود داره قسمت کوتاهی هست که یک درگیری بین Tyrael و Imperius و Diablo را نشون میده که در مورد اینکه کی با کی در حال مبارزه هست اختلاف نظر زیادی وجود داره ( به خاطر واضح نبودن در تیزر) که هر کدام از حالات ادامه ی داستانی متفاوتی را در پی داره ...
    یکی از نظرات اینه: Tyrael Vs. Imperius & Diablo ... نظر دیگه Imperius Vs. Diablo & Tyrael
    هر کدام از نظرات توجیه های خودشون را دارن ... در نهایت تا کمتر از 9 روز دیگه همه چیز معلوم میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان دقت کردین همیشه CG هایه بلیزارد حماسیه؟
    و اینم دقت کردین که همیشه CGهاش حماسه ی بازی رو نشون میده؟
    من حداقل از اون تعداد بازی هایه بلیزاردی که کردم ، هیچ وقت نتونستم تو جریان گیم پلی و بازی حسه حماسی پیدا کنم!
    مثلا تویه Warcraft 3:Frozen Throne آخرش با تمامه تلاشت ایلدن رو میزنی ولی اصلا اون قسمت حماسی نبود واسم! با این حال CGیه آخرش دیوانم کرد
    یا همین Starcraft 2 ، آخرین مرحلش بدونه شک میتون بگم یک مرحله ی نسبتا سخت بود اما هیچ حسی توش پیدا نکردم! و بعد CGش...
    امیدوارم حداقل تویه Diablo اینجوری نشه!

4. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

من حداقل از اون تعداد بازی هایه بلیزاردی که کردم ، هیچ وقت نتونستم تو جریان گیم پلی و بازی حسه حماسی پیدا کنم!
    مثلا تویه Warcraft 3:Frozen Throne آخرش با تمامه تلاشت ایلدن رو میزنی ولی اصلا اون قسمت حماسی نبود واسم! با این حال CGیه آخرش دیوانم کرد
    یا همین Starcraft 2 ، آخرین مرحلش بدونه شک میتون بگم یک مرحله ی نسبتا سخت بود اما هیچ حسی توش پیدا نکردم! و بعد CGش...
    آره شایان جون درست میگی.CG های بلیزارد از خود بازی هاش حماسی ترن اما برای من یه استثناء وجود داره و اون Warcraft 3: Reign of Chaos هست.این جو حماسی در تمام صحنه های اون بازی وجود داشت

6. 6 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حالی که حدود 7 روز و چند ساعت تا انتشار رسمی بازی بیشتر باقی نمونده دیگه داریم کم کم به اون هیجان و لحظه های رویایی نزدیک میشیم
    چند روزه زیاد میل به بازی کردن ندارم و همش منتظرم که بعد از سال ها بالاخره بتونم بازی محبوبم رو بازی کنم
    شاید قبلش دوباره یه بار دیابلو 2 رو تموم کنم که به کسانی هم که زیاد با دیابلو آشنا نیستن توصیه می کنم که حتما اونو برن که تا با فضا و داستان بازی کاملا آشنا بشن...

در مورد واکنش هایی که دیابلو 3 از نگاه منتقد ها و مردم خواهد داشت پیش بینی من اینه که از سایت های بزرگ امتیازهای فوق العاده بالایی می گیره. اگه هم یه سری سورپرایز داشته باشه می تونه گوتی امسال هم باشه که من به شخصه خیلی دوس دارم که بعد از مدت ها که دیابلو برگشته بتونه گوتی رو هم تصاحب کنه! اون چیزی هم که برام مشخصه اینه که حداقلش در سطح استارکرفت 2 هستش که یه ادامه فوق العاده برای اون سری فوق العاده بودش...

+

سایت IGN یه ویدئو گذاشته به نام دیابلو در 5 دقیقه که داستان بازی قبل از شروع دیابلو 3 رو نمایش میده که مخصوصا برای کسانی که این سری رو قبلا نرفتن مهمه:

8. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سایت IGN یه ویدئو گذاشته به نام دیابلو در 5 دقیقه که داستان بازی قبل از شروع دیابلو 3 رو نمایش میده که مخصوصا برای کسانی که این سری رو قبلا نرفتن مهمه:

این ویدئو دقیقا بدرد من میخوره ولی حیف فیتلره .
    ممنون میشم لینک مستقیم بدین.

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یکی از دلایل معروف بودن بازی های بلیزارد همین CG ها هستش
    به نظر من بهترین داستان ها رو می تونی تو بازی های بلیزارد پیدا کنی اگه متوجه عظمت داستان های این بازی ها بشی اون وقت هست که هر کدوم از این بازی ها یه حماسه برات میشه و هرچقدر که بازی کنی بیشتر عاشقش میشی
    مثلا همین Frozen Throne هر کسی از یکی از شخصیت های این بازی خوشش میاد من که عاشق شخصیت ایلدن شده بودم و مرگش در آخر بازی واقعا ضدحال بزرگی بود برای من ولی شاید کس دیگه ای باشه که از مرگ ایلدن خوشحال شده باشه

11. 3 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بررسی انجام داده روی عملکرد چندین کارت گرافیک و CPU مختلف در Diablo III، و از این بررسی معلومه که بازی از نظر اجرا شدن سیستم خیلی قوی نمیخواد و یک سیستم Mid-Range روز به راحتی میتونه در تنظیمات عالی و رزولوشن مناسب، بازی رو اجرا کنه.

در این عکس تفاوت بالاترین و پایین ترین تنظیمات گرافیکی رو میبینید:

در این جا تنها تفاوت ها، سایه کاراکتر ها و آبجکت های بالای صفحه هست و از این عکس میشه این طور برداشت کرد که حتی روی Lowest Details، بازی آن چنان افت کیفیت نداره و قابل بازی هست، البته به نظر من از روی یک شات به این کوچیکی نمیشه نتیجه گیری کرد...

بنچمارک های پرفرمنس کارت گرافیک های مختلف هم در لینک منبع موجود هست، برای بازی کردن در پایین ترین تنظیمات در 1280X1024 یک HD6450 کافی هست و برای بالاترین تنظیمات در 1920X1080، یک HD6670 میتونه میانگین فریم ریت بالای 30 ارائه کنه، و کارت های GTX 460 768mb و HD6850 1GB میتونن میانگین فریم حدود 60 رو فراهم کنن.

از نظر CPU هم بازی هـــیچ مشکلی نداره، و اون طور که در بنچمارک ها پیداست بازی وابستگی چندانی به CPU نداره.

شاید دوستان متعجب بشن، چون در Star Craft II و WoW، فریم ریت وابستگی بسیار زیادی به CPU داشت... در این جا به نظرم عامل اصلی، تعداد کاراکتر های کمتر نسبت به اون عنوان ها و هوش مصنوعی خیلی ساده تر هست، در SC II تعداد بسیار زیادی یونیت در مپ وجود داشتن که خوب مدیریت اون ها و غیره همگی باعث پیچیدگی هوش مصنوعی میشد، در این جا اما با وجود تعداد زیاد یونیت ها در برخی صحنه ها، عکس‌العمل دشمنان خیلی خاص نیست و اکثرا مستقیم به کاراکتر ما حمله ور میشن...

پیروز باشید.

13. 12 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Texture های برگ درختها و تنه ی درختا اصلا" توی کمترین و بیشترین تکون نمیخورن!
    زمین هم همونه.
    یه جای کار ایراد داره

15. 4 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 4 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این Wrath رو همه حتما ببینید ، بیش از پیش عظمت Tyrael آشکار می شه

آخر تریلرم وقتی دکارت کین داره اظهار نگرانی میکنه برای برگشتن شیاطین،تو آخرین جمله صداش عوض میشه ... !( صدای دیابلو میاد جاش !! حالا یعنی بلیزارد منظوری داشته ؟)
    Last edited by hes25; 09-05-2012 at 12:54.

19. 2 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •