البته در حين اسپيد كيل نبايد دست به كليدي بزني!
با اجازه از استادين محترم!!!!!!!!!!
البته در حين اسپيد كيل نبايد دست به كليدي بزني!
با اجازه از استادين محترم!!!!!!!!!!
ميگم اگه از اين لينك استفاده كنيد ديگه مشكلي نخواهيد داشت.نوشته شده توسط WaTeRsTyLeR
مرگ موش جان ميگه ابتدا بايد بپري روي پشتش بعد مربع رو بزني ولي يارو كه اصلا پشتش رو به من نميكنه چيكار بايد بكنم تا بپرم روي پشتش؟ ممنون
NINTENDO_DS جان من ps2 رو نميدونم ولي بايد همون دکمه که تو کامپيوتر E هست رو بزني (موقعي که Speed kill فعال شد )
بعد خودش ميپره روي پشتش شما هيچ دکمه اي رو نميزني تا شمشير آبي شه بعد L-Click رو بزنيد تا ضربه اول رو بزند دوباره هيچي نزنيد تا باز همون کار تکرار شه
بقيش رو خودتون ميفهميد
![]()
آقا تو اين انجمن كلي بحث در مورد اين مرحله شده يه سر بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاف قوانين ويرايش شد
اميد
سلام
قرار نيست اون پشتش رو به شما بكنه. شما از كناره ديوارها برين و سعي كنين يه راهي پيدا كنين تا برين بالا. بعد روي چوب كه صفحه زرد ميشه( حالا زرد زرد هم نشد عيب نداره ها) شما دگمه شروع Speed Kill رو ميزنين. البته نمي دونم تو PS2 اين كليد چيه. وقتي كه پريد اون موقع شما صبر كنين تا شمشير آبي بشه. وقتي شمشير آبي شد مربع رو بزنين. يعني يه لحظه هم ديرتر يا زودتر نزنين. چون شما رو پرت مي كنه
آقا من تو ورژن 3 اين بازيگير كردم يه جا هست يه غوله فك نداره زبونش بيرونه بعد من مي پرم روكمرش اما تا مي پرم منومي ندازه پايين .... بعد پيغام مياد كه زمان مناسب اينكارو نكردي 20بار امتحان كردم اگه كسي جوابشومي دونه بگه!![]()
سيلور جان پست بالاييت رو بخوني جوابت رو پيدا ميكني ممنون
آخه قضيه اينه كه شما مي گيد شمشير آبي كه شد! اين طرف اصلا شمشير نداره يه خنجر داره كه اونم سفيده ....راستي من با ps2 بازي مي كنما
خب منظور از شمشير همون خنجره مشكل من هم اينه كه نميدونم دكمه اسپيد كيل كدومه؟ به خدا اولين بازيه كه اينطوري گير كردم هر چقدر خداي جنگ و اويل 4 راحت بودند اين سخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)