یکی دیگم این بود مثلا من یه خطای وحشیانه میکردم بعد داور اونو آوانتاژ میگرفت ولی بعدش از کارت زرد مثل نسخه های قبلی خبری نبود اینم باید درست شه
یکی دیگم این بود مثلا من یه خطای وحشیانه میکردم بعد داور اونو آوانتاژ میگرفت ولی بعدش از کارت زرد مثل نسخه های قبلی خبری نبود اینم باید درست شه
ولی خییلی حال میده ها اگه بتونن صدای تماشاگرای ایران رو بذارن
مثلا اگه همه رو دریبل بزنی و دروازبان رو هم و دروازه خالی بزنی بیرون اوه اوه دیگه فحش زیر و بالا دیگه رو شاخشه
من که میگم اشکالی نداره خییلی هم خوبه باید فرهنگ خودمونو بر فرهنگ بیگانه ترجیع بدیم.
راستی دوستان یک سوالی همیشه تو ذهنم مونده که میخواستم بپرسم
شرکت کونامی بازی ورزشی غیر از فوتبال ساخته یا نه؟
اوه بله که ساخته ..... مثل اینکه شرکت کونامی رو دست کم گرفتی .... مجوعه بازیهای Silent Hill رو که تا حالا 4 ورژن رو داده بیرون رو بازی نکردید؟ اگر بازی نکردی که خیلی عجیبه و نصف عمرت هم فنا . من که میگم شرکت کونامی تو جهان از لحاظ ساخت بازی تکه..... به نظر من بعد از این شرکت هم شرکت Capcom شرکت توانا و خوبیه که معروفترین بازی هم که درست کرده مجموعه بازی Resident Evil بوده که یکی از معروفترین بازیهای دنیاست.
Last edited by konami-pes; 04-08-2008 at 21:10.
بابا شما هم مارو دست کم گرفتی ها.
خودم اینو میدونم و حتی ایول 1-4 رو بازی کردم منظورم بازی ورزشی غیر از ساکر بود یعنی بازی ورزشی تو ژانر ورزش یعنی سبک ورزشی d:
اگه هست یه توضییح بدین خوشحال میشم.
MetalGear 4 برترین بازی سال PS3راستی دوستان یک سوالی همیشه تو ذهنم مونده که میخواستم بپرسم
شرکت کونامی بازی ورزشی غیر از فوتبال ساخته یا نه؟
فکر کنم دوستان سوال شما رو درست متوجه نشدن
من جواب سوال شما رو اینطور میدم که بله برای pc یک بازی ورژشی دیگه وجود داره که Whiteout
اسم اون هست
اینم عکسش
لطفا دیگه بحث تاپیک رو عوض نکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تاپیک pes 2009 هستش نه سایلنت هیل و اویل
از بحث تماشاچی رفتید رسیدید به سایلنت هیل و...
خواهشا بی خیال شید
برای صدای تماشاچی ها هم که کاری نداره
من خودم صدای تشویق تماشاچیان رو وارد کردم خیلی حال میده
مال میلان-رئال-بارسلون-یووه و اینتر و..............
مسئله همهمی نیست ولی اگه کونامی بهش رسیدگی کنه خیلی خوب میشه
این هم سه تا پک رسمی از pes 2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست من !
Resident Evil محصول CAPCOM هست نه KONAMI
در ضمن شرکت KONAMI خیلی معتبر هست و بیشتر روی بازی های خاص کار میکنه مثلا MGS و PES ولی خب انصافا یه کم کمکاری میکنه بابت نخریدن لایسنس تیم ها!
همین طور زورش میاد یه کم میان پرده بذاره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)