تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 66 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 656

نام تاپيک: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام اقا این x-fi2 منو دیوونه کرد چطوری الز رادیوش استفاده کنم یعنی منظورم اینه که نه اتومات و نه دستی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه!!!!!
    وسیله ای چیزی اضافه میخواد واسه رادیو یا باید همینجوری کانال پیدا کنه ؟
    هیچ کانالی پیدا نمیکنه!!!!!!!
    در ضمن لطف کند یه نوضیحی در مورد قسمت rss و نحوه استفاده ازش بدین.
    ممنون
    رادیو: اصولا اینها نیاز به هدفون دارن که بعنوان آنتن عمل کنه، فکر نمی کنم این هم استثنا باشه ... ضمناً FM موج کوتاهه... باید توی شهر باشی و خلاصه جایی که از فرستنده فاصله ات مناسب باشه .. کمتر پیش میاد کسی با رادیو مشکل داشته باشه!

//

rss : کلاً با مفهوم rss ها آشنا هستی؟.. بهرحال شما میتونی در حالتی که پلیرت به PC وصله و به اینترنت هم متصل هستی، یه سری فید (rss) رو توی دستگاهت بریزی (sync کنی) و بعداً که دستگاهت رو جدا کردی، بصورت آفلاین اونا رو مطالعه کنی ... این فیدها میتونه خیلی چیزها باشه، اما اصولاً سرخط اخبار و اینطور چیزهاست ...

یه فایل اجرایی به نام RSSSyncronizer.exe باید وجود داشته باشه (توی روت پلیرت هم باید باشه) که مدیریت این rss ها رو انجام میده.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام اقا تو x-fi2 میشه به اهنگها لایریک شون رو اضافه کرد؟
    چطور؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام اقا تو x-fi2 میشه به اهنگها لایریک شون رو اضافه کرد؟
    چطور؟
    چنین قابلیتی (حمایت از لیریکس) در XFi2 وجود نداره... یا حداقل من ندیده ام.

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

خوب به قیلم هم نمیشه زیر نویس اضافه کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Mp3 Player من روشن می شه سیستم هم اونو می شناسه اما چند ثانیه بعد از روشن شدن خاموش میشه.مدلش هم Creative Zen NEEON هست چهار سال پیش هم خریدمش. چی کارش کنم تا درست بشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با توجه به توضیحات قبلی seymour فکر می کنم باید Firmware ش رو دانلود و نصب کنم !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به بر و بچ
    اقا من یه پلیر دارم که فکر میکنم چینی باشم هیچ مارکی هم نداره فقط روش نوشته DIGITAL MP3 PLAYER بعد دیگهداشتم اهنگ توش میریختم یه دفعه هنگ کرد خاموش کردم دیگه روشن نشد ویروس هم داشت در حد تیم ملی
    میزنم تو سیستم سخت مموریش میاد بالا و فرمت هم نمیشه تقریبا 10 برنامه فرمت رو هم امتحان کردم نمتونن فرمتش کنند
    کسی راهنمایی نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

firmware رو دانلود کردم ، اجراش کردم error nhn .با توجه به روش نصبی که خودش گفته وقتی دکمه play پلیر رو نگه می دارم هیچ باکسی نمی اید.حالا چی کار کنم؟؟؟

To install this upgrade
    1. Download the file into your local hard disk.
    2. Transfer all files from your player to your computer before installing the firmware upgrade.
    3. Connect your player to your computer while pressing and holding the Play button. Press the Play button for another 10 seconds after connecting the player to your computer.
    4. Release the Play button. A dialog box appears, prompting you to install a Player Recovery Device driver.
    5. Follow the instructions on the screen to complete the device driver installation.
    6. Once the Player Recovery Device driver installation is complete, double-click the firmware upgrade .EXE file.
    7. When the Zen Neeon Firmware Download dialog box appears, click the Start button.
    8. Follow the instructions on the screen to complete the upgrade.
    9. Disconnect your player.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Mp3 Player من روشن می شه سیستم هم اونو می شناسه اما چند ثانیه بعد از روشن شدن خاموش میشه.مدلش هم Creative Zen NEEON هست چهار سال پیش هم خریدمش. چی کارش کنم تا درست بشه؟
    با توجه به توضیحات قبلی seymour فکر می کنم باید Firmware ش رو دانلود و نصب کنم !؟
    firmware رو دانلود کردم ، اجراش کردم error nhn .با توجه به روش نصبی که خودش گفته وقتی دکمه play پلیر رو نگه می دارم هیچ باکسی نمی اید.حالا چی کار کنم؟؟؟

To install this upgrade
    1. Download the file into your local hard disk.
    2. Transfer all files from your player to your computer before installing the firmware upgrade.
    3. Connect your player to your computer while pressing and holding the Play button. Press the Play button for another 10 seconds after connecting the player to your computer.
    4. Release the Play button. A dialog box appears, prompting you to install a Player Recovery Device driver.
    5. Follow the instructions on the screen to complete the device driver installation.
    6. Once the Player Recovery Device driver installation is complete, double-click the firmware upgrade .EXE file.
    7. When the Zen Neeon Firmware Download dialog box appears, click the Start button.
    8. Follow the instructions on the screen to complete the upgrade.
    9. Disconnect your player.
    اولاً که لطف کن سوالت رو یه جا مطرح کن .. الان من جای دیگه جوابی دادم، که وقتی اینجا رو می بینم مشخص میشه که شما خودت از اون مرحله جلوتر رفته ای .. لطفاً همین جا ادامه بده .. من بعداً اون تاپیک رو پاک می کنم.

//

جواب دو سوالی که اونور پرسیدم رو بده ... (شارژ داره ؟ شارژ میشه ؟ ---- وقتی خاموش میشه، کامپیوتر می شناسدش؟)

//

دقیقاً چه اروری میده؟ متن ارور چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به بر و بچ
    اقا من یه پلیر دارم که فکر میکنم چینی باشم هیچ مارکی هم نداره فقط روش نوشته DIGITAL MP3 PLAYER بعد دیگهداشتم اهنگ توش میریختم یه دفعه هنگ کرد خاموش کردم دیگه روشن نشد ویروس هم داشت در حد تیم ملی
    میزنم تو سیستم سخت مموریش میاد بالا و فرمت هم نمیشه تقریبا 10 برنامه فرمت رو هم امتحان کردم نمتونن فرمتش کنند
    کسی راهنمایی نداره؟
    سعی کردی low level format اش کنی؟ .. یه برنامه خوب برای این کار معرفی کرده بودم ، یه سرچ کنی پیداش می کنی ... حتماً تست اش کن.
    خوب به قیلم هم نمیشه زیر نویس اضافه کرد؟
    soft sub یا همون زیرنویس نرم افزاری (بصورت فایل های srt و ..)؟ نخیر ... چندان عجیب هم نیست ... پلیرهای اندکی چنین قابلینی دارن.

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •