تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 73 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

در آغاز فعالیت king-of-pop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

من تقریبا 70 درصد از پستهای این تاپیک رو خوندم و از اطلاعاتی که اینجا توسط vioman عزیز و بقیه دوستان گذاشته شد تشکر میکنم

به دلیل اینکه در این تاپیک تقریبا همه در مورد ورودیهای مختلف برای کارتهای صدا بحث کردند نتونستم جواب مشکلم رو پیدا کنم و مجبور شدم اینجا مطرحش کنم .
    اگه ممکنه راهنماییم کنید .

من پخش صدای شفاف و با کیفیت و دالبی از طریق نرم افزارهای مختلف در سیستمم رو بهش اهمیت میدم به با یه اسپیکر 1+5 مارک logitech تو ویندوز xp تقریبا مشکل نداشتم ولی با نصب ویندوز ویستا و بعدش 7 تو تمام این مدتها با اینکه 3 تا کارت صدا ساده حدود 25 و 30 تومنی عوض کردم اما تاثیری نداشت و الان فقط به شکل استریو و 2 باند ( left sound و right sound ) صدا دارم .
    هر نوع تنظیم رو که در مدیا پلیرها و قسمت sound کنترل پنل فکرش رو بکنید دستکاری کردم اما تاثیری نداره البته تو قسمت تست در کنترل پنل صداها درست در حالت 1+5 پخش میشه اما در حالت پخش موسیقی و غیره خیر .
    تو ویستا و در محیط بازی درست کار میکرد اما در 7 تقریبا نه ( در ضمن دیگه چون به این ویندوزها بخاطر کارم عادت کردم نمیخوام برگردم به xp )

میشه بفرمایید اگه من یه کارت صدای حرفه ای تهیه کنم میتونم این مشکلات رو حل کنم و گذشته از اون میتونم تا مدتها و با اسپیکرهای قویتر این حالت کیفیت و شفافیت صدا در پخش رو داشته باشم ؟
    و آیا کارت های صدایی که در این تاپیک معرفی شده خاصیت اولشون گرفتن ورودی های عالی و درسته ؟
    و آیا اینها قابلیت سازگاری با هر ویندوزی رو دارند ؟

واقعا سپاسگزار میشم اگه راهنماییم کنید .

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

.

با سلام خدمت دوستان عزیز:

دوستان من یه میکروفون مدلShure SM58 رو گرفتم.ولی موقع ریکورد صدا هوا زیاد داره وصدا هم چندان واضح نیست. با برنامه Adobe Audition 3.0 ریکورد میکنم.کارت صدا هم آنبرد میباشد.

با میکروفون معمولی که ریکورد میکنم صدا واضح تر وبا هوای بسیار کمی است.

میخواستم بدونم آیا از جنس سیم میکروفون میشه.یعنی اگه سیم میروفون رو عوض کنم .بهتر میشه؟؟

منتظر پاسخ شما دوستان هستم

.

دوست عزیز

در کیفیت میکروفون Shure 58 هیچ شکی وجود نداره ، واقعا عالیه
    اما این میکروفون به تنهایی نمیتونه با ورودی کدک مادربورد کار کنه

کدک های صوتی آنبردی که روی مادربورد ها وجود دارند اصلا پروسس خوبی برای ورودی ندارند و فقط برای میکروفون های ساده مناسبند.

شما برای اتصال این میکروفون به سیستمتون 2 راه دارید

یا از یک کارت صوت مناسب
    و یا از یک آمپلی فایر یا تقویت کننده ی میکروفون خوب استفاده کنید تا به نتیجه ی مطلوب برسید.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

salam
    mamnon khili mamnon
    vasat arezoo movaf ghiyat daram

khob pas man mic b1
    va mixer 502 ro mighiram. fantom power dare ke?

va in mixer fishi ke be vorodi cart sedam bokhore dare ya na
    ya bayad bekharam?
    aslan kolan vasam tozih midi darbare 502 ke che karai ha dare ? moteshaker
    دوست من سلام

امیدوارم قولتون یادتون نرفته باشه

مدل های جدید 502 فانتوم پاور هم داره ، اما من پیشنهاد میکنم اگر زیاد مشکل هزینه ندارید مدل های بالاتر مثل 1002 یا 1202 رو تهیه کنید و سعی کنید از سری FX یک محصول رو انتخاب کنید (مثلا 1202 FX)

بعید میدونم به غیر از کابل پاور میکسر کابل دیگه ای همراه دستگاه باشه
    شما باید اول میکسر رو تهیه کنید و بر اساس نیازتون کابل های درجه 1 تهیه کنید.

هم میتونید از کابل های آماده و سوکت خورده استفاده کنید و هم میتونید کابل عالی تهیه کنید و بدید براتون سوکت های مورد نظر رو بزنند

کاتالوگ میکسر 502 رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

4. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ممنون از کمکتون....

من فکر میکنم چون تو کار رپ و هیپ هاپ صدای خواننده فرکانس های بالایی نداره بهتره از همون بهرینگر c1 استفاده کنم چون به صرفه تره...

راستش من به منبع آنچنانی تو این زمینه برخورد نکردم...لااقل در سایت های فارسی زبان...

اما توی فروم های مختلف سر زدم....و در آخر به این نتیجه رسیدم:

اول کار باید عاق های یونولیت رو زد....اونم با میخ یا با پیج تا تحت فشار باشه...

از این عایق ها باید در لایه های درونی استفاده کرد....

لایه بعدی رو پشم شیشه یا پشم سنگ میزنیم....

من خودم میخوام از پشم شیشه استفاده کنم چون هم سبک تره هم تمیز تر و هم در دسترس تره...

بعد از اینکه پشم شیشه رو چسبوندیم....یه لایه موکت پرز دار و نرم هم میچسبونیم تا کارمون تکمیل شه....

از پشم شیشه و موکت برای ساندپراف کردن استفاده میشه و برای لایه های بیرونی کاربرد داره...

من با تحقیق به این نتیجه رسیدم....

اگه شما هم پیشنهادی دارید بگید....

با تشکر از زحمتات....

امیدوارم همیشه شاد باشی....
    دوست عزیز

سعی کنید از یونولیت های فشرده استفاده کنید ، تعامل خوبی بین چسب های آکواریوم و یونولیت ها برقراره و میتونه فضای خالی سطح بیرونی و یونولیت رو پر کنه.

هرچه سطح رویی دارای الیاف ، پرز و پستی و بلندی بیشتری باشه خاصیت جذب بیشتری داره

پشم سنگ هم خوبه اما پشم سنگ عایق درجه 1 دماست و قیمت بالاتری هم داره ، فکر میکنم انتخاب پشم شیشه مناسب تر باشه

یکی دو نکته رو هم توجه داشته باشید...

سعی کنید به دیواره های محیط چیزی نصب نکنید (حتی پوپیتر و مانیتورینگ ها رو با پایه داخل باکس قرار بدید و سعی کنید از سیستم نوردهی LED استفاده کنید تا کمترین نویز و حرارت رو داشته باشید.

ببخشید اگر فضولی کردم

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

یک سوال ؟

من برای شبکه استانی کرمان تیزر تلوزیونی می سازم تا به حال هم 7 تا ساختم و تا به اینجا برای ضبط صدا

از یک میکروفن عادی 5000 تومانی و کارت صدای آن برد استفاده کردم .

ولی حالا میخوام کارم رو حرفه ایی تر کنم اما ذره ذره

خیلی خوشحال میشم اگه کسی به من بگه که برای ضیط صدای خوب چه میکروفن و کارت صدایی تهیه کنم .

البته فقط می توانم 100هزار تومان هزینه کنم .

با سپاس و تشکر فراوان از اطلاعات کاملی که در این فروم گذاشته اید .
    دوست عزیز سلام

ساده ترین و اصلی ترین قطعاتی که بکار شما میاد میکروفون و کارت صوت هستش.
    متاسفانه با مبلغ مورد نظر شما نمیشه پیشرفتی در کارتون حاصل کرد.

امکان اینکه یک میکروفون خوب تهیه کنید وجود داره اما این میکروفون با کارت صوت مادربورد همخونی نداره و نتیجه ی خوبی رو نمیده.

کارت صوت هایی هم که با این مبلغ میشه تهیه کرد ورودی مناسبی ندارند و بیشتر برای پخش هستند (مثل کارت های کریتیو)

من فکر میکنم بهتره که شما صبر کنید تا بودجتون افزایش پیدا کنه اونوقت یک کارت صوت مناسب بهمراه یک میکروفون تهیه کنید.

اگر مدل مادربوردتون خیلی قدیمیه انتخاب یک کارت صوت نیمه حرفه ای (حراکثر تا 50 هزار تومان) میتونه تا حدودی (30 تا 40 درصد) کیفیت کار شما رو بالا ببره

موفق باشید
    یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

استاد عزیز سلام

من بعد از خرید و نصب کارت صدا fast track pro مشکل بزرگی پیدا کردم که دیگه عقلم بجای قد نمیده و دست ب دامن شما شدم........

کارت صدای من آهنگ ها رو ب صورت تک باند ضبط میکنه
    هر نرو افزاری که بگین امتحان کردم
    حدود 50000 تومان هزینهی سیم و جگهی میخی دادم ........منظورم همون فیشهای که تک خط و دو خط هستن اگه اشتباه نکنم جک های trs , ts

درایور کارت صدا رو به روز کردم و...و....و ولی درست نشد که نشد........

و مشکل دیگه این هستش که خروجی صدای این کارت صدا خیلی کم هستش.... آیا همه همینطور هستن یا از من اینطوره........

ممنون من منتظر کمک شما دوستان و استاد عزیز ویومن هستم...........
    دوست عزیز سلام

من منظورتون رو از رکورد تک باند متوجه نشدم ، اگر منظور شما رکورد مونو هستش که باید بگم این موضوع کاملا طبیعیه

چون شما دارید از یک لاین و یک میکروفون استفاده میکنید ، رکورد شما بصورت تک خط هستش .
    یک سیستم ضبط استریو برای 2 کانال بودن واقعی به یک میکروفون استریو و یا 2 میکروفون مونو نیاز داره

اما نگران نباشید این مشکل رو میشه به صورت نرم افزاری رفع کرد ، هرچند که یک استریوی واقعی نمیشه

شما میتونید بعد از رکورد کامل کل کار رو در هر 2 کانال یا کانال های بیشتر کپی کنید (L&R) البته در کارهایی که تراک های زیادی وجود داره میشه ورودی میکروفون رو در هر قسمت از کار در یک کانال قرار داد تا این مشابه بودن هر 2 لاین به گوش نرسه

هزینه کردن برای سیم میکروفون به هیچ وجه ضرر ندارهدر آینده کیفیت کابل هایی که استفاده میکنید بیشتر به چشم میاد

اسپیکری به کارت متصل کردید چیه؟
    برای حل مشکل تمام مستر ولوم ها رو روی کارت تنظیم کنید و تمامی تنظیمات دیفالت کارت صوت مادربورد رو غیر فعال کنید.
    حتی بهتره که درایور کارت صوت مادربورد رو از سیستم پاک کنید

موفق باشید

یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

من تقریبا 70 درصد از پستهای این تاپیک رو خوندم و از اطلاعاتی که اینجا توسط vioman عزیز و بقیه دوستان گذاشته شد تشکر میکنم

به دلیل اینکه در این تاپیک تقریبا همه در مورد ورودیهای مختلف برای کارتهای صدا بحث کردند نتونستم جواب مشکلم رو پیدا کنم و مجبور شدم اینجا مطرحش کنم .
    اگه ممکنه راهنماییم کنید .

من پخش صدای شفاف و با کیفیت و دالبی از طریق نرم افزارهای مختلف در سیستمم رو بهش اهمیت میدم به با یه اسپیکر 1+5 مارک logitech تو ویندوز xp تقریبا مشکل نداشتم ولی با نصب ویندوز ویستا و بعدش 7 تو تمام این مدتها با اینکه 3 تا کارت صدا ساده حدود 25 و 30 تومنی عوض کردم اما تاثیری نداشت و الان فقط به شکل استریو و 2 باند ( left sound و right sound ) صدا دارم .
    هر نوع تنظیم رو که در مدیا پلیرها و قسمت sound کنترل پنل فکرش رو بکنید دستکاری کردم اما تاثیری نداره البته تو قسمت تست در کنترل پنل صداها درست در حالت 1+5 پخش میشه اما در حالت پخش موسیقی و غیره خیر .
    تو ویستا و در محیط بازی درست کار میکرد اما در 7 تقریبا نه ( در ضمن دیگه چون به این ویندوزها بخاطر کارم عادت کردم نمیخوام برگردم به xp )

میشه بفرمایید اگه من یه کارت صدای حرفه ای تهیه کنم میتونم این مشکلات رو حل کنم و گذشته از اون میتونم تا مدتها و با اسپیکرهای قویتر این حالت کیفیت و شفافیت صدا در پخش رو داشته باشم ؟
    و آیا کارت های صدایی که در این تاپیک معرفی شده خاصیت اولشون گرفتن ورودی های عالی و درسته ؟
    و آیا اینها قابلیت سازگاری با هر ویندوزی رو دارند ؟

واقعا سپاسگزار میشم اگه راهنماییم کنید .
    دوست عزیز سلام

تا اونجا که من یادمه اسپیکر 530 سه عدد جک برای اتصال داره + یک RCA to miniTRS

اگر شما از اون قطعه ی میکسر استفاده کنید نیازی به تنظیم کانال ها ندارید اما اگر قصد دارید جک ها رو مستقیم به سیستم وصل کنید باید کانال ها رو به صورت دستی تنظیم کنید.

اکثر چیپ های صوتی جدیدی که روی مادربورد ها وجود دارند تا تفکیک 7.1 رو هم به خوبی انجام میدن و نیازی به هزینه کردن برای کارت صوت نیست
    وقتی شما به کارت صوت احتیاج پیدا میکنید که نیاز به استاندارد های جدید صدا یا قدرت پخش و کدک بالاتری باشید

بعد از اینکه کانال ها رو در تنظیمات کارت صوت انجام دادید و نتجیه ی تست خوب کارت صوت به شما 5 کانال مختلف رو داد اطمینان داشته باشید که مشکلی بابت پروسس و تفکیک وجود نداره

نکته ی دیگه ای که باید به اون توجه داشته باشید اینه که شما باید نظیمات هر پلیر صوتی یا تصویری رو با نوع اسپیکرتون (5.1) هماهنگ کنید تا صدا رو به صورت 2 کانال نشنوید.(بعضی پلیر ها از قابلیت دالبی پشتیبانی نمیکنند و فقط صدا رو 3D افکتیو میکنند)

و به این موضوع هم توجه داشته باشید که همه آهنگ ها و قطعه هایی که ما گوش میدیم نمیتونند به 5.1 واقعی تبدیل بشن و حداکثر میتونند از حالت مونو به استریو بیان.(تکرار مشابه یک کانال در هر 2 کانال)

شما اگر لطف کنید مدل مادربورد و کارت های صوتی رو که تهیه کردید بفرمایید من بهتر میتونم کمکتون کنم

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.......

من از اسپیکر معمولی استفاده میکنم ..از شما چه بنهون یک ضبط صوت سونی دارم که مدلش jr7j این هست..... کارتو وصل کردم به اون.... از کیفیتش ناراضی نیستم.......ولی بشتر وقت ها از هدفون استفاده میکنم ..... مدلش هم نمیدونم چیه .... یکی از دوستام از کانادا برام آورده و واقعا ازش راضی هستم......

من انقد به شما زحمت دادم که دیگه روم نمی شد در مورد اسپیکر سوال کنم... که چی بگیرم......؟

راستش میتونم تا 280 یا 300 برای اسپیکر هزینه کنم..... شما چی پیشنهاد مکنین........
    راستی کارت صدای مادر بورد رو هم ان اینستا ل کردم.......

دوست من بازم ممنون از کمکهاتون........

در آغاز فعالیت king-of-pop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست بسیار عزیز مرسی از توجه و پاسختون

در مورد جک درسته ، 3 جک داره اما (RCA ) نه .
    و من 3 جک رو مستقیم به کارت 6 کاناله وصل میکنم (یعنی راه دیگه ای هم ندارم)
    در مورد پلیرها درسته اما حالت (افکتیو ) صدای بهینه ای رو در هر زمینه بهتون نمیده و تقریبا برای موسیقی زیاد مناسب نیست .اگه شما پلیر مناسب برای اینکار سراغ دارید که من نشناسم ممنون میشم معرفیش کنید

اما من حتی کلیپهای تصویری با خاصیت دالبی رو هم که قبلا رو xp به حالت 1+5 داشتم در حال حاضر نمیتونم به اون حالت داشته باشم و گوش کنم و حتی قطعه هایی رو که ممکنه دالبی نبوده باشند اما حالت 1+5 رو خیلی بهتر و درست تر قبلا پخش میکردند الان این حالت رو ندارند . و متاسفانه در محیط بازی هم مشکل دارم .

به هر حال اگه من بخوام همین قطعات موسیقی رو در این اسپیکر و واضحه (البته نه تکرار دو باند در دو باند دیگه ) گوش کنم چیکار باید بکنم ، آیا راهی داره ؟ یا اصولا برای موسیقی نمیشه از این اسپیکر بیش از این انتضار داشت ؟!!

در ضمن من دو مدل قبلی کارت صدام zoltrix 4 کانال و 3 کاناله بوده و مدلشون رو چون دادمش به یکی از دوستام متاسفانه تو ذهنم نیست اما اینی که دارم استفاده میکنم :
    z-cyber Nightingale version 1.86
    و مادر بوردم ASUS G-SURF 365 و AMD ساپورت هست .

مرسی از توجهتون

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

Speaker فقط Edi Fire و Creative عالي هستند البته اصلشون
    Logitch هم عاليه مدلهاشو بايد بري ببيني ديگه
    و يك كارت صدا كريتيو هم مي تونه بتركونه
    البته نبايد خونه آپارتماني باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •