تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 216 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

نه عزیز.
    مشکلی به وجود نمیاد.

هر گوشی با توجه به کشوری که درش عرضه میشه، یه کدی داره که قابلیت عوض شدن داره.
    به این کد پروداکت کد میکند.
    و تنها چزی که این کد داره، یه سری زبان های خاص را بر روی گوشی فعال می کنه.
    یعنی یه کد مثلا زبان های فارسی را ساپورت می کنه، کد دیگه زبان های اسپانیایی و ....
    که با توجه به منطقه جغرافیایی این کد فرق می کنه.

شما با عوض کردن این کد توسط برنامه nss و یک بار آپدیت گوشی، زبان مربوط به اون پروداکت کد روی گوشیتون اضافه میشه.

اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من همین یه ربع پیش رسما گوشی رو نابود کردم. دوستان اگر تجربه مشابه دارن راهنمایی کنن. قضیه ش اینه که چند شب پیش من گوشی رو گذاشتم واسه آپدیت و گرفتم خوابیدم. نصف شب بلند شدم دیدم 70 درصدش رفته ارور داده و اینترنت هم قطع شده منم سیستم رو خاموش کردم و بیخیال شدم. تا همین امشب دوباره اومدم آپدیت کنم nsu رو باز کردم ولی در کمال تعجب دیدم نوشته 15 دقیقه مونده تا آپدیت بشه. یه کم وایسادم و مراحل آپدیت تموم شد و update succesful اومد و گوشی رو جدا کردم ولی هر چی وایسادم روشن نشد. گوشی روشن میشه ولی صفحه سیاه باقی میمونه. دوباره اومدم وصلش کردم به سیستم تا آپدیتش کنم دوباره ولی سیستم گوشی رو نمیشناسه. همش این صدای اتصال به usb و قطع کردن usb میاد. الان چیکار باید کنم ؟ توروخدا نگید که باید با باکس آپدیت بشه ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه عزیز.
    مشکلی به وجود نمیاد.

هر گوشی با توجه به کشوری که درش عرضه میشه، یه کدی داره که قابلیت عوض شدن داره.
    به این کد پروداکت کد میکند.
    و تنها چزی که این کد داره، یه سری زبان های خاص را بر روی گوشی فعال می کنه.
    یعنی یه کد مثلا زبان های فارسی را ساپورت می کنه، کد دیگه زبان های اسپانیایی و ....
    که با توجه به منطقه جغرافیایی این کد فرق می کنه.

شما با عوض کردن این کد توسط برنامه nss و یک بار آپدیت گوشی، زبان مربوط به اون پروداکت کد روی گوشیتون اضافه میشه.

اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم
    ممنون از راهنماییت من آپدیت کردم اوکی شد فارسی دار هم شد

4. این کاربر از tc1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همین یه ربع پیش رسما گوشی رو نابود کردم. دوستان اگر تجربه مشابه دارن راهنمایی کنن. قضیه ش اینه که چند شب پیش من گوشی رو گذاشتم واسه آپدیت و گرفتم خوابیدم. نصف شب بلند شدم دیدم 70 درصدش رفته ارور داده و اینترنت هم قطع شده منم سیستم رو خاموش کردم و بیخیال شدم. تا همین امشب دوباره اومدم آپدیت کنم nsu رو باز کردم ولی در کمال تعجب دیدم نوشته 15 دقیقه مونده تا آپدیت بشه. یه کم وایسادم و مراحل آپدیت تموم شد و update succesful اومد و گوشی رو جدا کردم ولی هر چی وایسادم روشن نشد. گوشی روشن میشه ولی صفحه سیاه باقی میمونه. دوباره اومدم وصلش کردم به سیستم تا آپدیتش کنم دوباره ولی سیستم گوشی رو نمیشناسه. همش این صدای اتصال به usb و قطع کردن usb میاد. الان چیکار باید کنم ؟ توروخدا نگید که باید با باکس آپدیت بشه ....
    فلش کن عزیز ، باید بدی بیرون فلشش کنن ، اگر کسی آدرس مغازه داره بده

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

توروخدا نگید که باید با باکس آپدیت بشه ....
    فلش کن عزیز ، باید بدی بیرون فلشش کنن ، اگر کسی آدرس مغازه داره بده
    یه راه دیگه میخوام./.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

محمد جان وقتي گوشي بالا نمياد راهي جز فلش نميمونه...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

نگران نباش.
    با فلش مثل روز اولش میشه.

فکر کنم شما یکم زود گوشی را از کامپیوتر جدا کردید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببین وقتی فریمور ناقص نصب میشه رو گوشی این مشکل به وجود میاد. اگر شانس بیاری و سیستم گوشی رو بشناسه امیدی هست که بدونه فلش هم گوشی رو برگردونی اما اگه بوت لودر گوشی ناقص نصب شده باشه که دیگه هیچ امیدی نیست. تا اونجا که من سعی کردم نشد که گوشی با سیستم ارتباط برقرار کنه فکر کنم باید همون با باکس فلش کنم. هزینه این کار چه قدره ؟ امشب فایل ورژن 12 رو دانلود میکنم و میریزم رو cd که هر جا بردم آپدیت کنه با همین فایل آپدیت بشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نگران نباش.
    با فلش مثل روز اولش میشه.

فکر کنم شما یکم زود گوشی را از کامپیوتر جدا کردید.
    دوست عزیز من توضیح دادم که جریان از چه قرار بود. من تا حالا 20 دفعه این کارو ( آپدیت ) کردم. ولی اینبار یه اتفاق عجیب افتاد. یعنی دفعه اول که فریموز ناقص دانلود شد و ارور داد من گوشی رو جدا کردم و چند روز بعد وقتی خواستم دوباره آپدیت کنم دیگه از اول دانلود نکرد و همون فریمور ناقص رو روی گوشی نصب کرد منم پشت سیستم نبودم وقتی اومدم بعد از یه ربع دیدم نوشته update success... خودمم تعجب کردم چطور با این سرعت آپدیت کرد. ولی وقتی گوشی بالا نیومد تا ته خط رو خوندم که چی شده. الانم اصلا نگران نیستم چون میدونم مشکل چیه و 100% نرم افزاریه. فقط دنبال یه راهی بودم که هزینه اضافه پرداخت نکنم و خودم درستش کنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

خب شما وقتی یه مقدار از دانلود فایل های آپدیت را انجام داده باشید، دفعه بعد از ادامه اون مرحله، آپدیت ادامه پیدا می کنه.
    ولی این که میگی تا 70 درصد پیش رفته ولی دفعه بهد از همون همون 70 درصد ادامه نداده و مستقیم رفته سراغ مرحله آپدیت نهایی عجیبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •