راستش من هم دلیل این تفکیک رو نمیدونم.در عمل فرقی ندارن.
چون هنوز از سری p گوشی جدیدی نیومده نمیشه قضاوت کرد که این سری ادامه پیدا میکنه یا نه .
راستش من هم دلیل این تفکیک رو نمیدونم.در عمل فرقی ندارن.
چون هنوز از سری p گوشی جدیدی نیومده نمیشه قضاوت کرد که این سری ادامه پیدا میکنه یا نه .
من تست کردم خیلی خوب جواب میده در حد بازی های فابریک گوشی.
دمت هات![]()
ميبينم كه روشني مهدي :دي
گوشي
دوبينش چه جورياس؟
دچار یه مشکلی ام برنامه پی سی سوییت روی ویندوز اکس پی با سرویس پک 3 نصب نمیشه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هر کار کردم نشد. همون اول یه ارور میده ادامه پیدا نمیکنه. هم مال 990 هم مال 700 اینجوری بود. مطمئن شدم ایراد از برنامه ها نیست. چیکار کنم؟سلام عزیزم. فدای تو. بابادوربین این ل700 به قول خودت خیلی سیخه... کافیه دکمه دوربینو لمس کنی صفحه دوربین سیم ثانیه باز میشه. هنوز واسه عکس گرفتن آماده نشدی عکسه رو گرفته رفته واسه عکس بعدی. خیلی خیلی خیلی سرعت عمل داره. کیفیتشم قابل قبوله. من که راضی راضی ام . نویزشم کمه. نورخوانی اش هم خوبه بر عکس خیلی دیگه از دوربینا که همیشه خطای نورخوانی دارن مال این خطاش خیلی کمه.
چیزیش که دیوونم کرده حالت عکاسی پانوراماشه که به صورت هوشمند عکس میگیره. من ندیده بودم شاید توی گوشی های دیگه هم باشه ...
عکس اول رو که میگیری کافیه دوربینو (((فقط))) بچرخونی خودش سر جای مناسب که برسه عکس دوم رو میگیره و کافیه بازم بچرخونی . عکس سوم هم خودش میفهمه کجا باید بگیره. خیلی حال کردم.
اگر تونستم یکی دوتاشو براتون آپ میکنم.( کجا خوبه آپ کنم؟)
سلام
بتونی چند تا از عکس های دوربینشو بذاری که عالی میشه
من بیشتر عکسایی که میخوام آپ کنم اینجا میریزم :
راستی یه سوالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون blackberry و blackberry web چی هستن؟
Last edited by armin_goooodboy; 20-10-2008 at 11:23.
قربانت...
نگرفتم چي شد!عکس اول رو که میگیری کافیه دوربینو (((فقط))) بچرخونی خودش سر جای مناسب که برسه عکس دوم رو میگیره و کافیه بازم بچرخونی . عکس سوم هم خودش میفهمه کجا باید بگیره. خیلی حال کردم.
گوشي را مي چرخوني اينم عكس ميگيره؟ !!!!
شما عكسا را تو Tinypic.com آپ كن
ممنون
تا اونجایی که من فهمیدم یه سری امکاناته واسه بلاگینگ... من که نتونستم کامل سر در بیارم چون عملا کار هم نمیکنه (نیاز با اینترنت کانکشن داره) نمیتونم در موردش نظر بدم.
![]()
ممنون
الان گشتم تو خود سایت سونی اریکسون درموردش توضیح داده
اما بازم کلا نفهمیدم wireless چه ربطی بهش داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره دقیقا همین طوره. فقط عکس اولی رو میگیری بعد دستتو از رو دکمه بر میداری و دوبینو میچرخونی( توی کادر یه علامت قرمز حرکت میکه و راهنماییت میکنه ) بعد به محل عکس دوم و سوم که برسه خود به خود عکسها رو میگیره و به هم میچسبونه.
دارم می آپم عکسا رو
خوب تقاط قوت دوربین g700 رو اگر بخام بگم یکی سرعت عمل بسیار بالایی که داره هست. که البته نداشتن اتوفوکوس به این خصیصه کمک زیادی کرده. همون طور که در عکسها میبینید نبودن اتوفوکوس ظربه ای به وضوح عکس ها نزده و همه از درجه وضوح خوبی برخرودارن.
یکی دیگه از مزیتهای این دورین سادگی کار با آن است. تمام دکمه های مورد نیاز در دسترس قرار داره و با یک اشاره قابل دسترسی هست و برای جلو گیری از شلوغی و سردرگمی منو هایی که کمتر کاربرد داره در صفحات عقب تری قرار دارن.
یک چیز خیلی جالب کخ دیدم همون پانورامای هوشمند دوربینه . همون طور که میدونید در پانوراما باید 3تا عکس بگیرید بعد دوربین اونها رو به هم میچسبونه اما در این گوشی کافیه که عکس اول رو بگیری. 2 تا عکس بعدی خود به خود گرفته میشه. ( توی پست قبلی توضیح دادم)
فیلم برداری این گوشی هم با توجه به 15 فریم بودن باز پذیرفتنی است و موقع تماشای فیلم ها احساس پرش نمیکنید و همینطور وضوح مناسبی هم داره.
یک قطعه 700 کیلویی هم فیلم برداری کردم به عنوان نمونه میتونید ببینید:
چیز هایی که من گفتم بر اساس تجربه های قبلیمه و گوشی هایی که امتهان کردم p990 , w810 , w550کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکسو توی نور طبیعی روز گرفتم تا کیفیت رنگیش مشخص بشه:
این عکس رو با حد اکثر زوم گرفتم. انگار وقتی زوم میشه سایز تصویر هم کوچک میشه خوب این میتونه ضعف باشه چون در واقع زومی در کار نیست. فقط عکس رو کراپ میکنه!!!
تصویر گرفته شده با فلش:
توی این عکس میبینیم که نور خوانی به درستی انجام گرفته و تیرگی ها و روشنی ها سر جای خودشون قرار دارن . و به طور کلی تصویر از کنتراست بالایی برخورداره و با توجه به تاریک بودن فضای عکس باز هم نویز موجود در تصویر کم و قابل اغماض است...
در این تصویر میبینیم که در فضای داخلی و با نور شبانه بدون فلش عکس خوبی با کنتراست مناسب گرفته شده که بیشتر کاربرد دوربینهای موبایل هم برای چنین فضاهایی هست. فقط انگار دستش تکون خورده و لرزیده.
حتما میدونید که 700 به ایمیج استابلایزر مجهزه ولی من در عمل تفوتی رو احساس نکردم و ارزشهای این تصویر نشون میده که لرزه گیر عمل نکرده. شاید هم ساختار ایمیج استابلایزر این گوشی با دوربینهای حرفه ای فرق داره و من انتظار زیادی ازش دارم...
![]()
Last edited by nakhordemast; 20-10-2008 at 15:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)