تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد ظاهر این گوشی چیست ؟

راي دهنده
142. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

84 59.15%
  • خوب

34 23.94%
  • متوسط

12 8.45%
  • ضعیف

12 8.45%
صفحه 36 از 110 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1097

نام تاپيک: سری عکسهای جدید از شاهکار سامسونگ ( i900 )

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

جدی.......... باید امیر برگرده ، وگرنه از بچه های سونی کم میاریم.............دی.......!!!
    کسی ، Mail چیزی ازش نداره.......؟؟؟!! من یکی دارم ، جواب نمیده......... میگه مشترک مورده نظر نمیخواد بیاد......... ولی جدی فکر نکنم امیر برگرده........... از پی30 شاکی بود (اون داستان چند ماه پیش که تاپیک زد من میرم....) ، دوست دارم برگرده ولی از یه طرف احتمالش هم به نظرم کمه...........!!!

و اما این گوشی........... علاوه بر داشتن ال سی دی ، شماره گیر هم داره.........................!!!
    فروشش توی اسیای شرقی یه ، یه هفته ی هست که شروع شده......... ولی قیمت رو ندارم...........!!!

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

جدی.......... باید امیر برگرده ، وگرنه از بچه های سونی کم میاریم.............دی.......!!!
    کسی ، Mail چیزی ازش نداره.......؟؟؟!! من یکی دارم ، جواب نمیده......... میگه مشترک مورده نظر نمیخواد بیاد......... ولی جدی فکر نکنم امیر برگرده........... از پی30 شاکی بود (اون داستان چند ماه پیش که تاپیک زد من میرم....) ، دوست دارم برگرده ولی از یه طرف احتمالش هم به نظرم کمه...........!!!

و اما این گوشی........... علاوه بر داشتن ال سی دی ، شماره گیر هم داره.........................!!!
    فروشش توی اسیای شرقی یه ، یه هفته ی هست که شروع شده......... ولی قیمت رو ندارم...........!!!
    این خبر شروع فروش در آسیای شرقی موثقه ؟

زیاد نگران نباشین مگه من الان تک و تنها موندم با نوکیا یه تنه در مقابل جناح سونی اریکسون میجنگم چی شده ؟؟

هیچ کدام از فن بوی های سونی نرفتن ولی نوکیا نابود شده حالا اگه امیرم هم بره....مهم نیست که جناح سامسونگ ضعیف میشه مهم اینه که امیر رو از دست میدیم که من کلی از پست هاش همیشه استفاده میکردم

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

مشکله ایرانی اینه که قدر نمیدونه...
    یک مملکت به این بزرکی قدره ادماشو نمیدونه...حالا این فروم به این کوچیکی بیاد قدر بدونه؟؟؟عجیبه...
    امیر کجایی که یادت بخیر....
    واسه همینه فرار مغزها زیاد شده دیگه...

اقا فیلم برداری این گوشی چطوریه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

این خبر شروع فروش در آسیای شرقی موثقه ؟
    والا ، امیر ، آمار فروش توی سنگاپور رو داده........... توی AVING هم نوشته توی اسیای شرقی به فروش میرسه.........!!!
    زیاد نگران نباشین مگه من الان تک و تنها موندم با نوکیا یه تنه در مقابل جناح سونی اریکسون میجنگم چی شده ؟؟
    هیچ کدام از فن بوی های سونی نرفتن ولی نوکیا نابود شده حالا اگه امیرم هم بره....
    رمز موفقیتت چیه..............؟؟؟؟!!!
    مهم نیست که جناح سامسونگ ضعیف میشه مهم اینه که امیر رو از دست میدیم که من کلی از پست هاش همیشه استفاده میکردم
    ایو هستم............... ، کاش میشد یه جوری ازش یه امار بگیریم........(امیر )..(خدا میدونه چقدر کچلش کردم)........!!!

واسه همینه فرار مغزها زیاد شده دیگه...
    ترنسفرش کردیم ، اروپا ، اونجا ارزشش رو میدونن...............!!!
    اقا فیلم برداری این گوشی چطوریه؟؟؟
    VGA ، 15 فریم.................... QVGA ، 30 فریم................!!! فکر نکنم پی پی سی از این بهتر در مقوله فیلم برداری نباشه.........!!!

5. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

یعنی میشه گفت در حد یک پی پی سی یک کمرا فون هم هست...
    صداش خوب هست؟؟؟یعنی میشه موزیک فون ازش استفاده کرد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

actooor جان ، به نظرم میشه روی دوربینش حسابه ویژه باز کرد...........!!! چون بالاخره هر چی باشه 5میگیه...........!! و الان پی پی سی روی دستش نداریم...........!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    فیلم برداریش هم عالیه........ در حد خودش بسنج میبینی که رقیب نداره............ حتی اگه با کمرافونهای بقیه برندها هم قیاس بشه ، VGA ؛ 15 فریم ........... کیفیت بدی نیست....(قیاس با 8مگی ، سونی.)....!!
    درباره موزیک هم اول تجربه خودم از گوشی های سامسونگ رو بگم............... سامسونگ ، کلا گوشی با صدای بلند نداره........ ولی همه ی گوشی هاش کیفیت صدای خوبی دارن............ از e250 بگیر بیا تا همین 810 و 800 و ..........
    همه از لحاظ کیفیت صدا خوبن (نظر شخصیمه).

اینم ، نمودار کیفیت صدا این گوشی با آیفون 3g هست........ که میبینی با صدای تولیدی آیفون تفاوتی نداره......(لازم به ذکره ، ایفون هم از سیسم صدای سامسونگ استفاده میکنه....... حتی اپل ، سیستم صدای آی-پاد خودش رو هم به سامسونگ داده.........!!).
    تنظیمات موزیک پلیرش هم ، کامله........ بدون نقص...... به نظرم بحث موزیک پلیر یه گوشی سلیقه ای هست.........!!!
    مثلا ، کاضم جان میگه ، سیستم صدای مگا باس سونی رو با هیچی عوض نمیکنه......... ایشون هم یو 600 داشته هم الان دی 900 داره............ ایشون چون معیارش مگاباسه ، شاید با صدای دی 900 حال نکنه (که میدنم حال نمیکنه........!!!) ، ولی من چون از خش خش مگاباس خوشم نیماد ، با سیستم اکولایزر اتوماتیک بیشتر میحالم..........!!!
    بعدش هم ، شما میخوای همه چی رو با هم داشته باشی..........؟؟؟؟؟!دی. این گوشی یه کمرافون قوی ، یا موزیک پلیر خوب و از همه مهمتر یه (یادم رفت......دی).
    ببخشید ، جوابم زیاد شد.

8. 2 کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

خیلی ممنون.
    جالب بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

actoor جان فکر کنم کیفیت صداش خوب باشه.ولی انگار تنطیمات اکولایزر نداره.من که یه p2 گرفتم که حداقل تا 2.3 سال دیگه از نظر موزیک ساپورتم.اگه زیاد آهنگ گوشی میکنی(مثل خودم)پیشنهاد میکنم یه MP3 توپ بگیری که دیگه کاری به کیفیت صدای گوشی که میخوای بخری نداشته باشی.

11. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چند تا سوال:
    این قلمی که همراش هم آیا همیشه باید همراه ما باشه

قیمت این مدل چند؟
    آیا مثل نوکیا و سونی اریکسون قیمت های نجومی دارند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چند تا سوال:
    این قلمی که همراش هم آیا همیشه باید همراه ما باشه

قیمت این مدل چند؟
    آیا مثل نوکیا و سونی اریکسون قیمت های نجومی دارند؟

این گوشی مخصوص کار با انگشت طراحی شده, این قلم میتونه نباشه!
    (شما خیالت راحت, حداقل در حد W960 شما جواب میده ! )

قیمتش در آسیا بین 500تا 600 دلاره و در اروپا و آمریکا بین 700 تا 900 دلار.

14. این کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •