krauser
من با تو موافقم.من خودمم هنوز که هنوزه دارم 08 بازی می کنم .تو manager mode آدم هیچ وقت خسته نمیشه
یه دنیایه مجازی بزرگ که کنترلش دست تو هست.
krauser
من با تو موافقم.من خودمم هنوز که هنوزه دارم 08 بازی می کنم .تو manager mode آدم هیچ وقت خسته نمیشه
یه دنیایه مجازی بزرگ که کنترلش دست تو هست.
خوب حالا دیگه نکست جن بودن ارزش این همه بحث نداره که.یه 360 بخرین خودتونو خلاص کنید.
تازه فیفا همینجوریشم خیلی توپه
متشکرم میلاد جان لطف داری در هر صورت این یه حقیقته که فیفا در مورد واقعی بودن بیشترین توجه رو به خرج میده فکر میکنم فیفا 09 بتونه انتظارهارو براورده کنه
من که از هر چی فیفا هست حالم به هم می خوره.فوتبال فقط Pes
منم از pes بدم میاد و میگم فقط فیفا...
یعنی چی این حرفا شما با pes حال میکنی برو بازی کن حالشو ببر ....این جا کسایی هستن که خیلی از فیفا خوششون میاد
درسته. من هر دوی این بازیها رو دوست دارم چون هر کدوم سبک خاص خودش رو داره.منم از pes بدم میاد و میگم فقط فیفا...
یعنی چی این حرفا شما با pes حال میکنی برو بازی کن حالشو ببر ....این جا کسایی هستن که خیلی از فیفا خوششون میاد
بهتره هر کی هر بازی رو دوست داره فقط تو تاپیک خودش نظر بده.
به قول شاعر : نخود نخود هر که بره تاپیک خود.
آره منم پیس بازم ولی دقیقا همینی که گفتید ...آره فیفا مسائل جانبیش تعداد لیگاش و واقیعی بودنش باحاله که پیس بعضی چیزای فیفا رو نداره ولی از اول عادت کردم به گیم پلیه پیس ... ولی از وقتی دیدم فیفای xbox گیم پلیو گرافیکش اینقد باحال شده چند بار تصمیم گرفتم xbox بگیرم ولی دیدم منکه اهل بازی نیستم فقط به خاطر یه فوتبال بخوام بگیرم ضایست...
ولی اگه فیفای پی سی گیم پلیش خوب بشه هر دوشو بازی میکنم...![]()
با توجه به نکست نبودن بازی احتمال میره که موتور گرافیکی بازی همون موتور چند نسخه اخیر باشه ولی در هر حال باید منتظر موند تا اخبار موثق به دست برسه
نه بابا فکر نکنم گرافیکش که خیلی بیشتر از قدیمیاست احتمالا سیستمای قویتری نسبت به نسخه های قبلش بخواد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)