ایجاشو مخالفم.به نظر من صدایی که برای 1900 انتخاب شده بود مناسب بود.صداي بعضي از كاراكترها (مثلا خود 1900) همخوني نداشت
ایجاشو مخالفم.به نظر من صدایی که برای 1900 انتخاب شده بود مناسب بود.صداي بعضي از كاراكترها (مثلا خود 1900) همخوني نداشت
به نظر من دوبله خوب کار شده بود بجز یه جا که من خودم لرزیدم
اونجایی که 1900 اولین بار پشت پیانو میشینه و همه میان داخل قسمت درجه 1 کشتی تو سالن پذیرایی
اگه یادتون باشه اون خانومی که از کاپتان می پرسه اسمش چیه و کاپتان میگه 1900 و اون زن میگه اسم آهنگ رو نمی گم اسم اون بچه رو میگم و کاپتان باز میگه 1900 صدای اون زن برام غیرمنتظره بود یا به عبارتی صداش به شخصیتش نمی خورد
در ضمن کسی نمی دونه رسانه ملی چرا صورت اون زن رو سفید کرد؟
و در مورد شخصیت 1900 یه حرف قشنگی رو منتقد قبل از فیلم زد و گفت :
اون مردیه که همه کار میتونه بکنه بغیر از اینکه مثل یه آدم معمولی رفتار کنه
انقدر این رسانه ی ملی فیلم ها رو انگولک کرده همه چی رو می نویسن به پاش...در ضمن کسی نمی دونه رسانه ملی چرا صورت اون زن رو سفید کرد؟
زنه کرم زده بود به صورتش ...بهش چی میگن ؟؟؟ اهان !!! ماسک زیبایی...
موفق باشید.
مرسی امیر خان ، خوب خنداندی ما را !!! بابا تو هم ترکوندیا . البته تقصیر تو نیست ، تقصیر همون رسانه ملیه . زیاد جدی نگیر.![]()
از بابت صدای 1900 هم بگم که واقعا صدا عالی بود و بهش میخورد. حالا معلوم نیست امین برای چی میگه صدا بهش نمیخوره !!! حالا برا چی میگی ؟؟؟ ها ؟؟؟![]()
این هفته سینما و ماورا فیلم به یاد ماندنی ( در سری برنامه های سینما و ماورا ) بمان ( STAY ) رو نشون میده که تکراری هم هست. فکر هم میکنم اطلاعاتش در صفحات بسیار قبل () موجود باشه که من نرفتم دنبالش . اگه هست و کسی پیداش کرد لینک بده و اگر هم نیست بگید که من یک بیوگرافی اساسی از کل بروبچس فیلم بدم ( از آبدارچی گرفته تا کارگردان )
اینم پوستر فیلم :
اقا یکی به من می گه اون پیرمرده تو فیلم که ساز می فروخت دوبلورش کیه
معرفی نشده هکتور جان.زحمتش رو بکش...این هفته سینما و ماورا فیلم به یاد ماندنی ( در سری برنامه های سینما و ماورا ) بمان ( STAY ) رو نشون میده که تکراری هم هست. فکر هم میکنم اطلاعاتش در صفحات بسیار قبل () موجود باشه که من نرفتم دنبالش . اگه هست و کسی پیداش کرد لینک بده و اگر هم نیست بگید که من یک بیوگرافی اساسی از کل بروبچس فیلم بدم ( از آبدارچی گرفته تا کارگردان )
فیلم قشنگی هستش ... نانومی توش بازی می کنه...البته من قبلا ندیدم ولی خلاصه ش رو خوندم.جالب به نظر می رسید.
موفق باشید
![]()
ببخشید من امروز گرفتار بودم و نتونستم سر بزنم ، ولی توضیحات مختصری میدم و اگه فیلم رو امشب دیدم ، حتما خودم نقدش میکنم ( برین حال کنین دیگه) . راستی توی روزنامه جام جم نوشته بود فیلم امشب توازنه !!!
STAY
کارگردان : Marc Forster
بازیگران :
Ewan McGregor
Ryan Gosling
Naomi Watts
Kate Burton
مدت زمان : 99 دقیقه
محصول : 2005 آمریکا
ژانر : درام ، هیجان انگیز ، فلسفی ()
موضوع فیلم مربوط به یک نفر نیست ( حداقل تا آخرای فیلم ) ، یه روانپزشک با نام سام یه مریض داره به نام هنری و هنری آدم ناامیدیه و میخواد خودکشی کنه. هنری نقاشه و همسر سام ( ناومی واتس ) لی لا هم نقاشی میکنه. در آخر فیلم متوجه میشیم که ......... ( اگه بگم ضایع میشه ) .
در کل فیلم پر معنا و مضمون داریه ، همه چی حساب شدس . از لباس ها گرفته تا انتخاب نقش ها و مخصوصا جلوه های ویژه آخر فیلم که خیلی عالیه. موسیقی خوبی هم داره . خلاصه حتما نگاه کنین
سینما یک این هفتهخلاصه:
بوئنس ایرسی "EL Bonaerense"
کارگردان
Pablo Trapero
بازیگران
Jorge Roman ، Mimi Ardu ، Dario Levy
محصول 2002"ارژانتین"
مدتش هم 105 دقیقه
فيلم راجع به جواني علاف است كه گذرش نا خواسته به دستگاه پليس مي افتد و در آنجا به استخدام در مي آيد و در يك روند روزمره ، عملا تبديل به عمله فساد در اين سيستم مي شود...
فکر کنم احمد رسول زادهاقا یکی به من می گه اون پیرمرده تو فیلم که ساز می فروخت دوبلورش کیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)