بله این مدل یه مدل خیلی خوب با قیمت مناسب هست و من دلیلی برای رد شدن این مدل نیمبینم ... و یه سری از مشکلاتی هم که در 630 دیده در این مدل دیده نشده ...
موفق باشید ...
بله این مدل یه مدل خیلی خوب با قیمت مناسب هست و من دلیلی برای رد شدن این مدل نیمبینم ... و یه سری از مشکلاتی هم که در 630 دیده در این مدل دیده نشده ...
موفق باشید ...
یکی کمکم کنه!میخام ex500 بگیرم.خوبه یا نه.من تا 170 بودجه دارم.فقط in ear میخام.اگه از این بهتر نظر
دارین ممنون میشم چون تو تهران زندگی نمی کنم.نمایندگی و آدرسشم میخام.مرسی
یک نگاهی هم به کریتیو سنایزر و akg هم بنداز.
من دنبال يه هدفونم تا 170 تومن مهم ترين چيزش برام بيس هست و براي كار GAME مي خوام من خودم دوتا مدل مد نظرم هست كسايي كه داشتن يه توضيحي بدن مخصوصا بيسشون كه تا چه حد توان داره
SONY MDR-XB700
CREATIVE MK2
سنهايزر هم شنيدم خيلي خوبه اما اين حدود قيمتياش فكر نمي كنم بيس خيلي قوي داشته و بيشتر شفافيت صدايي دارن خلاصه اگه ميشه راهنماييم كنيد حالت SURROUND هم داشته ياشه بهتره اما نداشت هم اهميت نداره USB هم نمي خوام چون خودم كارت صداي قوي دارم
من یه گوشی w995 'گرفتم که هدفون HPM 77 روش هست ولی دو تا مشکل دارم یکی این که با هیچ کدوم از سری ها تو گوشم جا نمیگره درست حسابی و مشکل دوم احساس بیس خیلی کمی داره البته با دست که نگه میدارم یکم بیشتر میشه :|
کسی تجربه داشته با این هدفون ها ایا لازمه یدونه جدا بگیرم
![]()
سلام دوستان
من یه هدفون میخوام برا مصارف خانگی ........... موسیقی و فیلم
بلندی صدا در عین حال شفافیت و تفکیک پذیری عالی + باس خوب
مدل ها و قیمت ها رو نمیدونم
40 50 تومن باشه ، یه کوچولو بیشتر باشه ولی به خوبیش بیرزه اشکال نداره .....
ممنونم
کریتیو میتونی aurvana in ear -in ear2 بگیری واقعا مدل خوبی هست تو ایرفون ها که مدل اولیش حدود 80 تومن هست و مدل دومش رو من ندیدم بگردی اونم پیدا میشه فک میکنم حدود 110 باشه ...
سلام
واسه ipod touch یه هدفون در حد 30 تومن میخوام
باس هم برام مهمه
این مدل رو از CREATIVE دیدم 26 تومن
ep-630i
خوبه؟
قیمتش همینقدره؟
650 i بهتره یا این؟
Last edited by vahid_ba; 18-08-2010 at 18:15.
قیمتش حدودا همینه یجا کمی بیشتر کمتر
گزینه خوبیه
سلام
ep 630 تفاوتش با ep 630i چیه ؟!
یکی از دوستا ن میگفت i میکروفون هم دارن و به عنوان هندس فری هم میشه استفاده کرد !
یکی از اهل فن هم اگر لطف کنه این اصطلاحاتو(قرمزشون کردم !) برام توضیح بده که بتونم انتخاب بهتری داشته باشم ممنون میشم !
که اولا نشون دهنده چی هستن و دوما هرچی بیشتر باشه بهتر یا کمتر باشه !
Driver Units=====>9mm neodymium magnet transducer
Frequency Response==============> 6Hz~23 Hz
Impedance=======================>16 ohm
sensitivity=======================>106 dB
Cord Length=======>0.6m(oxygen-free copper cable
Input Plug======>3.5 mm stereo gold-plated miniplug
ممنون !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)