سلام
دوستان لطفا بحث های راجب اورکلاک رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدید و این تاپیک بمونه برای بحث درباره موضوع خودش. پست های مربوط به اورکلاک تا حد امکان منتقل شد به اون تاپیک.
سلام
دوستان لطفا بحث های راجب اورکلاک رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدید و این تاپیک بمونه برای بحث درباره موضوع خودش. پست های مربوط به اورکلاک تا حد امکان منتقل شد به اون تاپیک.
شرکت CoolIT Systems پیشرو در راه کار های نو آورانه ی Liquid Cooling اعلام کرد که Dual Drive Bay VGA Cooler برای خنک کردن پشرفته ی کارت های HD 4850 X2 را طراحی کرده است. اندازه ی منحصر به فرد این کولینگ ، امکان اجرای پردازش های سنگین را به کاربران حرفه ای و گیمرها می دهد.
در تست های اخیر کارت های جدید به صورت پایدار تا 880 MHZ برای هسته (13.5% افزایش) و 1 گیگاهرتز برای حافظه های GDDR5- معادل 11 درصد افزایش - اورکلاک شده اند.
Dr. Gamal Refai-Ahmed رئیس واحد معماری حرارتی AMD می گوید : " سیستم های خنک کننده ی مایع که AMD در توسعه ی آنها با CoolIT همکاری داشته امکان کولینگ بهتر را برای کاربرانی که می خواهند پردازنده ی ATI Radeon خودشان را در سرعت های بالاتر و همچنین در مدت زمانی طولانی تر مورد استفاده قرار بدهند ، فراهم می کند. CoolIT کمک می کند تا پردازنده های ATI Radeon به وسیله ی یک راه حل نو آورانه و جالب در اندازه ی منحصر به فرد ، در سطوح بالاتری به فعالیت بپردازند.
جف لیان ، مدیرعامل شرکت CoolIT Systems می گوید " همان گونه که فن آوری جای خود را در تکنولوژی پیشرفته ی پردازنده های گرافیکی باز می کند ، هزینه ای که بابت خنک کننده های مایع کارآمد صرف می شود مستقیما افزایش کارایی را به دنبال خواهد داشت ، همان گونه که این مساله در آزمایشگاه های ما اثبات شده است"
او اضافه کرد: " در بنچ مارک های ما توسط این کارت و با استفاده از 3D Mark Vantage ، امتیاز این کارت از X7125 با تنظیمات پیش فرض به X8148 (در حالت اورکلاک شده) رسید که افزایش کارایی معادل بیشتر از 10% را نشان می دهد"
Dual Drive Bay VGA Cooler برای 4870X2 سپتامبر 2008 در سایتدر دسترس خواهد بود. قیمت این خنک کننده مشخص نشده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------
این خنک کننده برای کارت های Nvidia در حالت SLI به قیمت 279.99 $ موجود است:
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Palit 4850 Sonic
فركانس هسته اين كارت از 625 به 685 و فركانس رم اون از 1983 به 2000 اوركلاك شده دماي اين كارت 20 درجه , و صداي اون 10 دسيبل از 4850 استاندارد كمتره.
بجاي سوكت پاور 4 پين هم 8 پين ميخوره
Last edited by MicroSystem; 18-08-2008 at 07:47.
Danger Den دومین خنک کننده آبی پر قدرت برای HD 4870x2 رو طراحی کرد.
کارت HD 4870 شرکت MSI با 1 گیگابایت مموری DDR5 عرضه شد :
مشخصات کارت :
سلام. قیمتش چه قدر بیشتره؟
با امکانات که برای این کارت بوجود آمده میشه گفت 20 تا 30 دلار گرانتر خواهد بود.سلام. قیمتش چه قدر بیشتره؟
بعد از معرفی خنک کنندگی آبی برای 4870x2 توسط دو شرکت قبلی،اینبار نوبت به شرکت EKWaterBlocks رسید که خنک کنندگی آبی خود را برای 4870x2 در سه مدل معرفی کند.
EK - FC 4870x2 CF - ساخته شده از مس الکترونیکی با شیشه آکریلیک.
EK -FC 4870x2 - CF Nickel - ساخته شده از مس الکترونیکی که سطح آن با نیکل پولیش کاری شده و روی آن شیشه آکریلیک قرار دارد.
EK - FC 4870x2 - Acetal CF - ساخته شده از مس الکترونیکی که بالای آن بجای شیشه سطحی از جنس فلز Acetal پوشانده شده.
قیمتهای این خنک کننده 109.96 و 119.50 و 114.95 یورو اعلام شده.
اطلاعات بیشتر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gainward کارت HD 4870 با خنک کنندگی قدرتمند و دو فن مجزا طراحی کرد.
اطلاعات کامل تر :
سلام دوستان
یه مشکل تویه گرافیک 4870 گشف کردم
من تویه بازی کرایسیس بودم
تویه قسمت نتورک داشتم تک نفر بازی می کردم( همین جوری)
یه چند دقیقه که گزشت صحنه ایست کرد ولی بعد از چند ثانیه درست شود
بعد از چند دقیقه دوباره ایست کرد ولی این دفعه دیگه درست نشود و صفحه مانیتور سیاه شد ( اون کلید روشن کردن مانیتور رنکش کم رنگ شود)
قبلان این مشکل رو شنیدم بودم
ولی دوستان گفتن که با اپدیت جدید درسته می شه
ولی من الان جدیدترین اپدیت روی ویندوز نصبه ولی دوباره این مشکل اومد
تویه هیچ بازی دیگه با چنین مشکلی برنخورد فعلان فقط کرایسیس بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)