کسپر اسکای بهتر وقوی تره نسبت به نورتون اگه پستهارویه نیگاه بندازی در ایران کاسپر خیلی بهتره وخیلی ازش استقبال شده ویه خوبی که داره عین بچه آدم کار میکنه هی گیر نمیده![]()
کسپر اسکای بهتر وقوی تره نسبت به نورتون اگه پستهارویه نیگاه بندازی در ایران کاسپر خیلی بهتره وخیلی ازش استقبال شده ویه خوبی که داره عین بچه آدم کار میکنه هی گیر نمیده![]()
آنتی ویروس avast رو میخوام نصب کنم.برای اینکه کاملا سیستم امنیتش حفظ بشه شما چه فایروال و ... پیشنهاد میکنید که هم با ویندوز 7 32 بیتی خوب مچ بشه و هم با اوست 5 آنتی ویروس در ضمن رایگان هم باشه و دردسر کرک و لایسنس و ... نداشته باشه
اگه لینک آخرین ورژنش رو هم بدین ممنون میشم
comodo خوبه؟
Last edited by zimka_14162; 20-02-2010 at 13:02.
دوستان بنده هم سوالم مثل دوستمونه . فایروال ویندوز 7 قدرتش در چه حدیه؟؟؟؟ اگه خوب نیست که احتمالا نیست پشنهاد اساتیدمون چیه؟
بايد ديد شما چه ميزان از مباحث مربوط به امنيت و برنامه هاي امنيتي اطلاع داريد.يك نسخه خاص را نميشه براي همه پيچيد.ممكنه يك فايروال معمولي مانند فايروال خود ويندوز براي من نوعي كفايت كنه و براي يك فرد حرفه اي با سطح دانش بالا و وضعيت فعاليتي و شغلي يك محصول حرفه اي كارگشا باشه.تركيب آنتي ويروس و فايروال نيز اهميت داره چرا كه برخي محصولات باهم سازگاري ندارند.ولي به عنوان يك كاربر معمولي با كارهاي معمول يك اينترنت سكيوريتي ميتونه امنيت لازم را فراهم كنه.در خصوص فايروال اينترنت سكيوريتي ها هم ميتونيد به نتايج آخرين تستها كه در 4-5 صفحه قبل موجود ميباشه مراجعه نماييد.
همیلتون عزیز ممنون
خب تقریبا میشه گفت در سطح حرفه ای و زمان آنلاین بودن زیاد پیشنهاد شما چیه؟
من بعد از مطالعه کلی چند صفحه قبل تصمیم گرفتم در کنار اوست 5 از آرمور 4 استفاده کنم. البته اینم باید اضافه کنم که تقریبا 2 سال از اینترنت سکیوریتی نورتون استفاده میکردم و عالی بود
Armor فايروال خيلي خوبيه.در مورد Avast نظر خاصي ندارم.پيشنهاد من استفاده از اينترنت سكيوريتي كاسپر 9.0.736 ميباشه كه در جديدترين تستهاي انجام شده بر روي فايروالها امتياز بسيارخوبي را كسب كرده.باز اگر موردي بود در خدمتم.
.................................................. ................................
می تونید از بیت دفندر استفاده کنید .......
به طور مثال نسخه اینترنت سکوریتی این آنتی ویروس دارای امکانات:
1.آپ دیت آفلاین( به صورت بسته های قابل نصب که توسط خود بیت دیفندر ارائه میشه )
2.اسکن ویروس چند لایه و قوی با امکانات و موتور جست جوی هوشمند
3.داراری Anti phishing و Anti Spam قوی و کار آمد
4.parental control که یه بخشی هست برای خانواده ها که دسترسی فرزندانشون رو به اینترنت و چیزای دیگه محدود می کنه
5.privacy control که کنترلی دقیق و قوی به رجیستری .، کوکی های اجرا شده رو سیستم ، . اسکریپت های اجرایی داره تا مبادا سیستم ازین طریق آلوده به ویروس یا بد افزاری بشه
6.یه فایر وال قوی که می تونید از طریق اون رول ها و دستورات اجرایی برای برنامه هایی که به اینترنت وصل می شن بنویسید و دسترسی یه سری از برنامه ها به اینترنت رو غیر ممکن کنید ، شبکه تون رو مدیریت کنید ، برنامه های در حال اجرا که از اینترنت استفاده می کنن رو مشاهده و مدیریت کنید .
7.بخش Encryption که به مسنجر ها نظارت داره تا از طریق چت و برنامه های مسنجری سیستمتون آلوده نشه
8.بخش Game mode که در واقع بخشی هستش که وقتی در سیستم بازی یا برنامه سنگینی مثل فتوشاپ اجرا میشه به صورت خودکار شروع به فعالیت میکنه و استفاده آنتی ویروس از منابع سخت افزاری رو به حد اقل می رسونه تا برای اجرای بازی ها یا برنامه های سنگین مشکلی به وجود نیاد
9. بخش Home Network که شبکه خانگی رو کنترل میکنه و میتونید یه شبکه امن رو با اون ایجاد کنید ( در این حالت باید چند تا سیستم داشته باشید و روشون بیت دفندر نصب باشه تا با هم یه شبکه امن رو تشکیل بدن و در واقع یه پوسته محافظ بر روی شبکه داخلی میزاره برای امنیت بیشتر سیستم ها )
خیلی امکانات دیگه که تا باهاش کار نکنید متوجهشون نمی شید.
برای اطلاعات بیشتر می تونید به این جا مراجعه کنید ( کرکش هم مثل ساعت کار میکنه و مشکلی نداره )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از همیلتون و کورتول عزیز
آقا یه مشکل ( یا سوال) که دارم اینه که با اینکه فایروال نصبه اما نتورک شیلد اوست هز از چند گاهی نشون میده یکی ( یک برنامه ) با DCOM Exploit میخواد وارد سیستم بشه که بلاکش میکنه. حالا من موندم که اینو مگه نباید خود فایروال بلاک کنه؟؟؟
سلام
یه سوال دارم کار HIPS در فایروال چیه؟
توضیح کامپیوتریش و همچنین کلمه کاملش میشه Host-Based Intrusion Prevention System.
توضیح خودمونی و ساده اش هم اینه که هر چیزی در سیستمتون بخواد تکون بخوره, آپدیت بشه و تغییراتی رو بوجود بیاره فقط HIPS است که میتونه همه اینها رو با هم بهتون خبر بده. معمولا در این 3 تا 4 سال اخیر فایروال ها سعی کردند قابلیت HIPS را هم به فایروالشون اضافه بکنند تا بصورت یک لایه دفاعی دیگه بشه از سیستم محافظت کرد. اما نرم افزارهای HIPS دیگری وجود دارند که در اصل فقط بعنوان یک HIPS عمل میکنند و فایروال ندارند. تست هایی که در سایت matousec.com انجام میشه و نتیجه هاش در صفحات قبل قرار داره همه ش سیستم HIPS رو تست کرده نه خود فایروال ها رو. برای تست یک فایروال باید اسکن پورتهای ورودی و خروجی انجام بشه و یا حملاتی به مک آدرس و ... انجام بشه تا بشه متوجه شد که این فایروال میتونه در مقابل این نوع حملات پاسخگو باشه یا خیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)