شما جایی تو تهران آدرس دارید؟
من چون 2-3 جا زنگ زدم گفتن نمیتونیم
شما جایی تو تهران آدرس دارید؟
من چون 2-3 جا زنگ زدم گفتن نمیتونیم
من ایران نیستم عزیز ، و گرنه خودم برات ردیفش میکردم .
حاجی میتونی برای من یه جایی پیدا کنی؟
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:10 AM ----------
حاجی میتونی برای من یه جایی پیدا کنی؟
sonixax جان یه سوال داشتم ، کنسول من کره ای که روش فریم ور 3.2U ریختم ، بازی ها هم تماما از هارد اجرا می کنم با نئوگاما اخرین ورژنش ولی یه مشکلی دارم وقتی یه بازی PAL اجرا می کنم وقتی می خوام بیام تو سیستم منو کنسول هنگ می کنه صفحه سیاه می مونه تنها راهشم کشیدن کنسول از برقه که مطمئنا راه جالبی نیست راه دیگش اینه که وقتی می خوام بیام بیرون مستقیم دکمه ریست کنسول رو بزنم ! برای این مشکل راه حلی داری ؟!؟
تازگی یه Wiifit خریدم بازی باحالم براش می شناسی بگو ...
خوب اون به خاطر اینه که کنسول شما به صورت اصل از فرمور های NTSC استفاده و پشتیبانی میکنه . به نظر من شما از WiiFlow یا WiiCoverFlow استفاده کن شاید این مشکل رو نداشته باشید و البته بازی های پال رو فورس کنید که روی پال 60 اجرا بشه . من خودم با این روش بازی های NTSC رو فورس میکنم که پال اجرا شه . البته برای بعضب یازی ها جواب نمیده .
WIIfit هم من خودم فقط یه دونه بازی اورجینال خودش رو خوشم اومد (البته مال من WIIFIT+هست) + یوگا .
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
اون زمان که ما ایرن بودیم توی توپخونه یه پااساژی بود ، از ا این کارها میکردند . اسمش رو یادم نیست ولی توی میدون توپخونه یه دونه پاساژ بیشتر برای این کار نیست . اونجا برید شاید بتونند کاری کنند .
ولی در نهایت اگر هیچ مدله درست نشد ، شما اگر آشنایی در خارج از کشور دارید بگید براتون یک برد وی بخرند و برد رو عوض کنید ، فقط این رو بدونید که عوض کردن برد کار سختیه .
جواب نداد همچنان می هنگه !
یه سوال نصب بوت می روی ios فایده داره کنسول منم از اون دست کنسول هاست که نمی ذاره رو بوت دو نصب کنم بوت می رو سر همینم من اصلا نصبش نکردم ، پری لودرم رو کنسول من بالا نمی آد شایدم من یه جا اشتباه می کنم !!!!
شما باید روی کنسول خودتون Priiiloader رو نصب کنید نه Preloader رو .
نال من هم مثل کنسول شماست ، شاید هم گیر تر . کنسول من از این مشکی هاست .
یک آموزش خیلی خوب برای نصب Priiiloader داشتم ! بگردم پیدا میکنم براتون میذارم . ولی باید خیلی دقت کنید به جاش بعدش تا حدودی خیالتون راحت میشه .
راستی به هیچ عنوان به 4.3 آپدیت نکنید ، به هیچ عنوان .
Priiiloader در کنار Bootmii خیلی بهتر از هیچ چیه .
الان گفتی یادم اومد چرا Priiiloader رو نصب نکردم ! می گن رو فریم ور 3.2 اینا نباید نصب بشه یا نصب نمی شه یه همچین چیزی منم قصد نداشتم هیچ وقت فریم ور رو ببرم بالاتر سر همین نصب نکردم ...!!!!
یعنی WII شما از این جدید ها نیست ؟
پس باید Bootmii به صورت Boot2 نصب بشه !
یک سری به اینجا بزنید :
و همین طور این وبلاگ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنسول من مال اواخر 2008 کره ایه که روش فریم ور 3.2 یو ریخته شده ، بوت می رو خواستم نصب کنم همنطور که گفتم امکان نصب به صورت بوت دو رو نداره و فقط IOS نصب می کنه ! فکر می کنم کنسولم جزو اولین سری هایی باشه که نمی شده روش بوت می رو بوت دو نصب کرد !
من یه مشکل اساسی که دارم نمی دونم برای انجام یه سری کارا باید بگم هویت کنسولم کره ای یا U !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)