مطمئنی تا حالا با Adobe Acrobat Reader کار کردی؟
New اصن نداره![]()
مطمئنی تا حالا با Adobe Acrobat Reader کار کردی؟
New اصن نداره![]()
برید تو ورد,تب Insert رو باز کنید,Picture رو بزنید و عکسهاتون رو وارد ورد کنید و به PDF تبدیل کنید.
Word چند؟
مال من تو خروجی PDf نداره![]()
اسم برنامه رو اشتباه نوشتم یه برنامه بود مثل word بود ولی pdf میزد بزا بگردم برات پیدا کنمش
تو ورد 2010 به صورت پیش فرض هستش,برای ورد 2007 این افزونه رو دانلود و اجرا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قراره یک کتاب رو که فایل وورد هست رو به pdf تبدیل کنم و به عنوان نمونه کار برای کسی بفرستم... چندین نرم افزار رو برای این کار تست کردم و مشکلی نداره ولی نکته اینجاست که برای جلوگیری از کپی نوشته هام میخوام نرم افزاری باشه که فایل وورد رو به Pdf تبدیل کنه اونم هم به صورتی که اجازه ی کپی و پیتس رو نده(در نمونه ی pdf) مثه یک عکس...
و اینکه بشه رو pdf ، واترمارک هم قرار داد
من همین روش را قبلاً هم رفته بودم اما بعد از نصب ارور زیر موقع باز کردن فایل نشون داده میشه
![]()
من یک مشکل بزرگ دارم من فونت و نوشته هام را در ورد تنظیم و justify میکنم اما وقتی به pdf تنظیماتش به هم میریزه و از حالت جاستیفای درمیاد!adobe acrobat هم ارتقا دادم اما فایده نداشت.
چیکار باید کرد که به همون صورتی که در ورد وجود داره به پی دی اف تبدیل بشه؟
Last edited by robert24; 19-07-2012 at 17:28.
سلام
چطور شماره گذاری کرده است
اکثر فایل ها این طور که مثلاً تعدادش 17 صفحه است اما در کادر از عدد صفر نشان می دهد یا 200 چطور این چنین شده
![]()
سلام
من چند کتاب درسی رو از سایت رشد دانلود کردم اما این pDF ها رو فقط میشه با Adobe Reader باز کرد. و نمیشه در موبایل باز کرد
اومدم پرینت بگیرم و با پرینتر مجازی دو باره به pdf تبدیل کنم. اما اجازه پرینت گرفتن نمی ده
می شه بگید چطور می شه قفل فایل کتاب های درسی رو برداشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)