تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 99 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوباره سلام
    لازم به ذکر هست که 4 تا پارتیشن PRIMARY هستش ولی پارتیشن 4 GB فرمت نشده،که نمی دونم از کجا ساخته شده در paragon هم برای فرمت کردنش یه پیغام میده که توسط win ساخته نشده.
    ممنون و متشکر از کمکتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بعد با paragon پارتیشن بندی کردم reset کرد و پارتیشن رو ساخت اما unallocated هست.و مشخص نیست.چطور میشه از این حالت خارج بشه؟؟
    خوب بعد ساختن باید به یکی از سیستم های FAT32 یا NTFS فرمت بشه .... باید Format کنید چون unallocated خام هست و بعد create فرمت میشه

دقت کنید که این پارتیشن باید از نوع logical/Extended باشد نه primary ... این نوع پارتیشن با یک رنگ محیطی مجزا که زیر نرم افزار هم نشون میده بصورت Extended جدا شده باشد

لازم به ذکر هست که 4 تا پارتیشن PRIMARY هستش ولی پارتیشن 4 GB فرمت نشده،که نمی دونم از کجا ساخته شده در paragon هم برای فرمت کردنش یه پیغام میده که توسط win ساخته نشده.
    مربوط به ریکاوری نیست ؟ ممکنه disk cache هم باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    از کمکتون ممنونم وقت میذارید جواب میدید
    مشکل همین جاست که فرمت نمیشه.دلیلشم نمیدونم.پستهای قبلی هم خوندم اما هر کاری کردم نشد.با paragon هم فرمت نمیشه.
    4 GB هم توی hdd win که primary هستش اما توی paragon به صورت extended هست که زیر مجموعه داره حدود 2GB .اماunformated هست.
    میشه دلیلش همون 4 تا primary باشه که فرمت نمیشه؟گیج شدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

میتونه باشه ... البته اگر از اول بوده ممکنه disc cache باشه ... به نظرم شما از نسخه بوت پاراگون امتحان کنید یا این مقدار فضا به به بخش های دیگر اضافه کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منظورتون همون 4 GB هست دیگه.که اول فرمتش کنم بعد merge کنم خوب اگرdisk cach باشه پس چرا free هستش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فرق بین primary & extended چیه؟active بودن پارتیشن چیه؟
    ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

منظورتون همون 4 GB هست دیگه.که اول فرمتش کنم بعد merge کنم خوب اگرdisk cach باشه پس چرا free هستش؟
    خیر تا وقتی unallocated هست باید با دستگیره های resize اون رو جابجا کنید و کنار یک پارتیشن بیارید و بعد merge کنید
    اگر عکس می زاشتید بهتر بود

disk cache باید Free باشه دیگه ... یک چیزی مثل MSO cache ویندوز هست برای نگهداری موقت فایلهای ریکاوری و سیستمی و ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

فرق بین primary & extended چیه؟active بودن پارتیشن چیه؟
    ممنونم

پارتیشن های Primary برای ریختن سیستم عامل اصلی و نگهداری فایل های سیستمی ، فرمت بندی MBR ها و ... استفاده میشه ولی محدودیت داره

پارتیشن Extended ، یک پارتیشن اضافی هست که فقط برای نگهداری فایل ها استفاده میشه و محدودیتی نداره ... یعنی شما می تونی تا تعداد زیادی پارتیشن گسترش یافته بسازی

Active بودن پارتیشن یعنی اینکه اون پارتیشن به عنوان default boot استفاده میشود و در DOS به عنوان پارتیشن فعال خوانده میشه ... باید بعد پارتیشن بندی ، حتما یکی از Primary ها active شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    با بوت هم نشد.cd boot رو با برنامه ای با paragon نصب میشه ساختم قبلا تویه همین تاپیک خونده بودم.بوت هم شد اما باز هم unlocated میسازه که فرمت نمیشه.
    از کمکتون ممنونم
    لطف کردید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تویه paragon باید resize می کردم دیگه؟درسته؟؟یا creat partion

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •