تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 78 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1- خواهش می کنم

2- اصلا نمی شود ... اول اینکه مدل های لپ تاپ بی نهایت زیادند و توی هر مدلی هم چیپست های متفاوتی وجود داره ... بهترین راه اینه که خودتان دستی چیپست را مثلا با نرم افزارهایی مثل CPU-Z شناسایی کنید و از سایت اینتل درایور چیپست و یا فایلهای Intel matrix mass storage را از سایت اینتل بگرید ... یعنی اخرین نسخه راه انداز Intel ICHM-XXX

و دوم اینکه ممکنه یک دوست دیگری زحمت بکشه و اگر کار نداد ، کل مقاله رو بی جهت زیر سوال ببره !

پس زحمت سرچ این درایور کوچک بر عهده خودتان!

3- باز هم خواهش می کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    با تشکراززحماتشما منیه مدل DELL1420 گرفتم :CPU 2.cor 2 ,ram 3G,hard 250 ,bt web wirles..
    توسایت دل تو این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =

درایور های XP روپیدا کردمفقطنمی دونم کدو ما رودانلود کنم شما روبه خدا کمک کنید گیج شدم.....کمککککککککک

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    با تشکراززحماتشما منیه مدل DELL1420 گرفتم :CPU 2.cor 2 ,ram 3G,hard 250 ,bt web wirles..
    توسایت دل تو این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =

درایور های XP روپیدا کردمفقطنمی دونم کدو ما رودانلود کنم شما روبه خدا کمک کنید گیج شدم.....کمککککککککک
    وقتی Operating System: رو windows XP زید ، زیرشاخه Sata Drivers یکی از درایورهای matrix storage manager رو دانلود کنید

در ضمن از سایت اینتل درایورها را بگیرید بهتر است

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یک سوال دیگر:
    من چطور می توانم وارد ستاپ لپ تاپم بشوم؟ دکمه Del را که می زنم داخل ستاپ نمی رود.

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

فکر کنم با f2 باید وارد شی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من اون فایل آخری رو دانلودکردم که 6مگی بود حدوداً ، حالا باید چیکارش کنم ؟ فایلش EXE هست و میشه نصبش کرد چطوری برای ساختن ویندوز ازش کمک بگیرم ؟
    لپتاپم Dell 1535 هست و ICH8M SATA هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مي بخشيد با اين روش كه شما آموزش داديد cd ويندوز xp كه ساخته ميشه را بايد مثل pc داخل لپ تاب گذاشت و مثل pc كه ويندوز مي ريزيم عمل كرد يا راه و روش ديگه اي داره؟
    بعد اگر با اين روش شما ويندوز را بريزيم آيا به ويندوز ويستا xp اضافه ميشه يا ديگه فقط xp مياد روي سيستم؟
    شرمنده من زياد از لپ تاب سر در نميارم اگر سوالات بالايي مخصوصاً اولي را مثل همين آموزش اين تاپيك به من بگوييد خيلي خوب ميشه.
    دست شما درد نكنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من اون فایل آخری رو دانلودکردم که 6مگی بود حدوداً ، حالا باید چیکارش کنم ؟ فایلش EXE هست و میشه نصبش کرد چطوری برای ساختن ویندوز ازش کمک بگیرم ؟
    لپتاپم Dell 1535 هست و ICH8M SATA هست .
    توضیح داده شده است ... باید Extract و از محتویاتش استفاده بشه ... برنامه winrar را نصب کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    مي بخشيد با اين روش كه شما آموزش داديد cd ويندوز xp كه ساخته ميشه را بايد مثل pc داخل لپ تاب گذاشت و مثل pc كه ويندوز مي ريزيم عمل كرد يا راه و روش ديگه اي داره؟
    بعد اگر با اين روش شما ويندوز را بريزيم آيا به ويندوز ويستا xp اضافه ميشه يا ديگه فقط xp مياد روي سيستم؟
    شرمنده من زياد از لپ تاب سر در نميارم اگر سوالات بالايي مخصوصاً اولي را مثل همين آموزش اين تاپيك به من بگوييد خيلي خوب ميشه.
    دست شما درد نكنه
    منظور شما اینه بعد ساخت CD چطوری XP رو نصب کنید ؟ بله ... دقیقا مثل PC سی دی را توی درایو اپتیکال بزارید و از روش بوت کنید
    می تونید دکمه F12 را بزنید تا بوت منو بیاد و از روی سی دی بوت کنید و یا f2 رو بزنید و در setup بایوس ، ترتیب بوت رو تغییر داده و روی اپتیکال درایو بزارید

در مورد سوال دوم : خیر جایگزین ویستا میشه ... باید در پارتیشن دیگر نصب کنید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نیز بخوانید و اجرا کنید تا دو تا را داشته باشید

سوالات شما قبلا مطرح شده ... کاش 36 صفحه رو مطالعه می کردید نکات بهتری هم هست !

10. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

5

منظور شما اینه بعد ساخت CD چطوری XP رو نصب کنید ؟ بله ... دقیقا مثل PC سی دی را توی درایو اپتیکال بزارید و از روش بوت کنید
    می تونید دکمه F12 را بزنید تا بوت منو بیاد و از روی سی دی بوت کنید و یا f2 رو بزنید و در setup بایوس ، ترتیب بوت رو تغییر داده و روی اپتیکال درایو بزارید

در مورد سوال دوم : خیر جایگزین ویستا میشه ... باید در پارتیشن دیگر نصب کنید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نیز بخوانید و اجرا کنید تا دو تا را داشته باشید

سوالات شما قبلا مطرح شده ... کاش 36 صفحه رو مطالعه می کردید نکات بهتری هم هست !
    سلام دوست عزيز
    بله منظورم همين بود خيلي ممنون
    من براي اولين باره مي خواهم بيوفتم بجون لپ تاپ البته اصلاً و عبداً در زمينه كامپيوتر تازه كار نيستم ولي تا به حال با لپ تاپ شوخي نكردم!چون زياد ازش خوشم نمياد
    اين هم براي اين بود كه مزاحم شدم چون يكي از دوستان خواسته بود كه لپ تاپ اش را براش recover كنم اين مطلب هم قبلاً ديده بودم البته مطلبي كه گفته بود xp با vista با هم.كه من شك كردم كه اين مطلب xp تنها باشه كه خدا رو شكر همين بود.
    درضمن vista براي بيشتر كاربران معمولي و تازه كار اصلاً جا نيوفتاده و بيشتر هم براي خودشون هم بهتره كه xp كار كنند.
    بعد 1 سوال هم داشتم اگر من xp را ريختم بدون مشكل مي توانم با hiren's bootable بريم و از پارتيشن مجيك پارتيشن ها رو دستكاري كنيم؟

دركل خيلي متشكرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •