دوستان..تو لینک بالا حرفی از گواهی اشتغال به تحصیل نزده..به نظرتون کارت دانشجویی میخوان یا گواهی اشتعال به تحصیل ؟
دوستان..تو لینک بالا حرفی از گواهی اشتغال به تحصیل نزده..به نظرتون کارت دانشجویی میخوان یا گواهی اشتعال به تحصیل ؟
فک کنم هیچ کدومو.باید بریم قسمت مشمولین وظیفه دانشگاه و یه کپی از گواهی معافیت تحصیلی که دانشگاه آزاد برامون صادر کرده بگیریم.یا خود گواهی یا یه همچین چیزی.حالا نمیدونم بهش کارت معافیت تحصیلی میگن یا چیز دیگه.
در مورد مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی هم فک کنم دانشگاه اگه یه تعهدی بدی که اونا رو بر میگردونی اجازه میده چند روزی دستت باشه.اگرم گواهی یا ریز نمرات بخوان که راحت میشه از آموزش پرورش گرفت.باید بریم قسمت آموزش متوسطه.شماره دانش آموزی و سال فارغ التحصیلی رو میدی بهت گواهی اینا میدن .
اینجا رو هم ببین مربوط میشه به مدارک لازم برای ثبت نام آزمون محور ها یا غیر حضوری ها که اونا هم با ما آزمون دادن .اونجا قید شده که یا گواهی یا اصل فرقی نداره.البته مربوط به چند ماه پیشه ولی فک نکنم مشکلی باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون من شروع میکنمبه خوندن تا بتونم تو امتحان با حداکثر نمره قبول بشم
ممنون
اخه من شنیده بودم بهمن ماه هم امتحان هست ممنون میشم اگر اطلاعی بدست اوردید به من هم خبر بدهید
دوستان عزیز همانطور که میدانید این ترم جدید که می اید
دانشگاه پیام نور امده تمام درس های بدون منبع را کتاب دار کرده
یعنی درسی مثل تحلیل و طراحی سیستم های اطلاعاتی را که بدون کتاب بود و خود استاد کتاب مورد نظر را انتخاب میکرد و امتحان هم دست خود استاد بود
این ترمی دانشگاه پیام نور امده تمام این دروس را از حالت بدون منبع بیرون اورده و کتاب دار کرده و کتاب ها هم به صورت انگلیسی هست
به همین خاطر دوست من یه نامه اعتراض امیز به معاون پیام نور فرستاده
و ایشون گفته اند اگر اعتراض ها زیاد بشوند
یعنی اگر حدود 100 نفر اعتراض کنند به این قضیه
دوباره به صورت قبل در می اید
دوست من یه متنی را به مسئولان پیام نور فرستاده که برای شما هم نشون میدم
بسمه تعاليحالا هم از شما دوستان خوب پیام نوری میخواهم که شما هم به این قضیه اعتراض بزنید
باآرزوي قبولي طاعات وعبادات شما شنبه، 30/06/1387
تغيير منابع درسي رشته هاي فناوري اطلاعات دانشگاه پيام نور موجب تعجب همگان شده است .
من رشته علوم كامپيوتر براي استان كرمان واحد زرندرا به عنوان نمونه مثال مي زنم.
دانشجويان رشته علوم كامپيوتر از اين ترم با يد چهار درس خود را با منابع لاتين مطالعه كنند
و اين در حالي است اين دوستان درسي به نام زبان تخصصي را ندارند جالب تر از ان اينكه اين دروس از اين ترم به صورت خود خوان در دانشگاهها برگزار گرديده است .
سوالي كه پيش مي ايد اين است كه آيا مسئولين محترم و محترمه دانشگاهاي پيام نور به ا ين مسئله توجه ندارند كه بيشتر مراكز اين دانشگاه را مراكز محروم تشكيل مي دهند.
كتاب هاي لاتيني كه از سوي دانشكده فني معرفي شده به گوش كاركنان كتاب فروشي هاي مراكزاستان هم نخورده چه برسد
به شهرستان ها ي ان استان ها يعني كسي نيست كه بداند اين كتاب ها را از كجا بايد تهيه كرد ايا مسولين عزيز به فكر اين مسئله بوده اند.
چرا اكثر دروس بدون منابع يك باره لاتين شد.اگر مسئولين دانشگاه مي خواستند كه تمامي مراكز از استاندارهاي يكساني براي تدريس استفاده كنند.بهتر نبود كه اين استاندارها را به مراكز معرفي مي كردند ودرس ها اين ترم نيز طراحي سوالش به دست مدرس باشد و معرفي كتاب نيز بر اساس استاندار خود دانشكده ولي انتخاب كتاب با مدرس باشد
. چون هنوز كتاب هاي بهتري از منابع معرفي شده وجود دارد.
و منابع معرفي شده از سوي دانشگاه موجب خودخوان شدن خيلي از دروسي كه تا كنون خود خوان نبوده اند شده است
.مثلا درس مستندسازي جزو دورسي بود كه هر ترم برگزار مي شد
و لي اكنون با وجود انكه ظرفيت ان به حدالنصاب رسيده دانشكاه مدرسي براي تدريس اين درس با منبع معرفي شده از سوي دانشكده پيدا نكرده است و ناچارا خودخوان شده است و سختي اين كار متوجه دانشجويان پيام نور است
.وهمچنين درس اصول سيستمهاي كامپيوتري كه ترجمه اش در بازار هست ولي نمي دانيم چه اصراري برمنبع خارجي دارند.
ما جمعي ازدانشجويان پيام نورواحدزرند-كرمان ازتمامي مسببين ودستدركاران اين امر خواضعانه تقاضايه كمك داريم
كه بااين تصميمات شتابزده آينده مجهول مارا مجهول تر نكنين آخه شما به مابگين چجوري ميشه يه منبع خارجي رو خودخوان خوند؟؟؟؟؟؟
باتمام وجود ازشما خواهشمنديم براي مشكل ايجادشده فكري بكنين باوركنيد دانشگاه ما واكثر دانشگاههاي ديگر مراكز محرومتر ازاونيه كه فكرش رابكنيد . باتشكر ازلطفتون
شما میتونید با رفتن به سایت پیام نور اعتراض های خودتون را اعلام کنید
Last edited by mojtaba007; 01-10-2008 at 11:29.
به لینک زیر برید ایمیل خیلی از مسئولان پیام نور هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان جمیعا عیدتون مبارک
مرسی از همگی
والا چه دانیم زمان همه چیز رو معلوم میکنه
زاستی منم سره این مدارک هنگیدم بابا!
چی به چیه!
یک فروند جوانمرد قصاب مارا نیز روشن و مفیوضگرداند همی و هی!×!
تاريخ و نحوه ثبت نام پذيرفته شدگان ، اعم از قبولي ها و مشروطي هاي دوره کارشناسي فراگير نوبت نوزدهم دانشگاه پيام نور اعلام شد. همه پذيرفته شدگان براي ثبت نام و تشکيل پرونده بايد بر اساس نام خانوادگي در روز تعيين شده به واحدها و مراکز دانشگاه پيام نور که کد قبولي با مشروطي را احراز کرده اند مراجعه کنند .پذيرفته شدگاني که نام خانوادگي آنها با حروف الف ، ب ، پ، ت،، ث،ج و چ آغاز مي شود در تاريخ بيستم مهر پذيرفته شدگاني که نام خانوادگي آنها با حروف ح، خ ، د، ذ ، ر، ز آغاز مي شود در تاريخ بيست و يکم مهر ، پذيرفته شدگاني که نام خانوادگي آنها با حروف ژ، س، ش ، ص، ض ،ط،ظ آغاز مي شود در تاريخ بيست و دوم مهر پذيرفته شدگاني که نام خانوادگي آنها با حروف ع، غ،ف، ق ، ک آغاز مي شود در تاريخ بيست و سوم مهر و پذيرفته شدگاني که نام خانوادگي آنها با حروف گ ،ل ، م ، ن ،و، ه،ي آغاز مي شود در تاريخ بيست و چهارم مهر بايد براي ثبت نام اقدام کنند.
داوطلبان فقط مجاز به حضور و ثبت نام در يک کد رشته محل با توجه به علاقه خود از 5 اولويت هستند.مدارک لازم براي ثبت نام عبارتند از: اصل و تصوير صفحات شناسنامه ، اصل و تصوير مدارک تحصيلي ، کارداني ، ديپلم نظام قديم و پيش دانشگاهي نظام جديد ، 12 قطعه عکس 3 در 4 ،کارت پايان خدمت ، معافيت يا گواهي آماده به خدمت براي مشمولان نظام وظيفه ، اصل گواهي اشتغال به کار از سازمان هاي طرف قرار داد با دانشگاه براي کساني که از کدهاي سازمان هاي طرف قرار داد بهره مند شده اند و اصل گواهي تاييديه سهميه ايثارگري از مراجع ذيربط براي کساني که مشمول استفاده از سهميه ياد شده بوده اند.زمان انتخاب واحد پذيرفته شدگان از تاريخ 27/7/87 تا 2/8/87خواهد بود.
سلام به همگی.من یه سری اطلاعات که از مسئول آموزش دانشگاه پیام نور تهران در رابطه با گواهی اشتغال به تحصیل و این جور خرت و پرت های اعصاب خرد کن هست رو بدم که :
کلیه کسانی که در زمان کنکور غیبت خدمت نداشتن نیازی به گرفتن نامه از دانشگاه پیام نور و تایید اون توسط نظام وظیفه و بالعکس ندارن و خود دانشگاه در زمان ثبت نام اقدام می کنه.کسانی هم که دفترچه بدون غیبت پست کردن و کارت سبزشون رو دارن با ارائه کارت به دانشگاه ثبت نامشون حله!
این از قضیه اشتغال به تحصیل.بقیش رو هم خودم لنگم!یعنی نه دیپلمم رو دارم،نه مدرک کاردانیم آمادست.و نه بقیش!!!![]()
البته اینم بگم که کسانی که در حال حاضر دانشگاه دیگه ای درش می خونن و می خوان الان پیام نور ثبت نام کنن یه سری مسائلی هست که باید حل کنن.وگرنه از طرف نظام وظیفه به مشکل می خورن.
یکیش رو که من میدونم اینه که نباید از تحصیلشون بیش از 4 ترم گذشته باشه.بقیش با خودتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)