آقا اين بزرگان موتور كجا رفتن من 1 مدت نبورم اينجا نابود شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا اين بزرگان موتور كجا رفتن من 1 مدت نبورم اينجا نابود شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان موتوری اگه ممکنه این دوستمون رو هم راهنمایی کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هوندا و سوزوکی که نوشتی خوبن . از یاماها خبر ندارم .
هزینه قطعات هوندا سی جی ال بالاست . سوزوکی رو نمیدونم .
يک موتور سيکلت Cdi هوندا در هر 100 کيلو متر چقدر بنزين مصرف ميکنه ؟
در اتوبان ؟
در شهر ؟
ببینم آیا موتورهای bmw اجازه ی تردد تو خیابون های ایران رو به صورت دائم دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم
موتور مورد نظرت چند سي سي هستش ؟
بین دو تا سه لیتر
ایهاالناس پس چرا این تاپیک صفحه ی 3 بود!!!!!!!!!!!!!!ته چاه!
تا حداکثر 1 ماه دیگه احتمالا پولسار 200 سی سی میگرم!من هند هستم!الان پولسار 200 در ایران چه قیمته و مشخصاتش چیه؟؟چی ازش دزدیدن؟؟؟؟اونجور که سرچ کردم بعضی سایتها نوشته بودن توی ایران حتی تایرهای تیوبلس رو هم تعویض کردن و از چراغ گرد قدیمی و اگزوز قدیمی 180 استفاده کردن!!!با این اوصاف پس قیمتش به چند رسیده؟؟اینجا با تمام امکانات قیمتش حدود 1 میلیون و 550 تا 650 هزار تومن هست!!هلپ!یه موتور دیگه هم که میتونه انتخاب خوبی برام باشه tvs 160 cc rtr fi هست که موتورش انژکتوری هست و دیسک عقب رو هم داره ایا از اون اطلاعاتی دارید؟؟؟؟؟؟؟
قیمت این دو موتور سیکلت در یک سطحه!
اینجا پولسار 200 فکر نکنم باشه قیمتشم 2میلیون تومنه . آپاچی( tvs 160 ) هم البته ترمز عقبش فکر نکنم دیسکی باشه و قیمتش 2200000 تومنه .
اونجا قیمت بنزین چقدره ؟
اپاچی 160 rtr fi که انژکتوری هست و دیسک عقب هم داره اینجا اومده به قیمت 1 میلیون و 500 تا 600 هزار تومن و از مدلهای مختلف پولسار همیشه مقداری ارزونتر بوده!البته پولسار 220 هم انژکتوری هست و دیسک ترمز عقب رو داره و طراحی خشن تری نسبت به پولسار 200 داره!!بنزین نرمال اینجا لیتری تقریبا 1300 تا 1400 تومن و بنزین speedy یا همون سوپر بین 1550 تا 1700 تومن هست!به خاطر همین موتورهایی که اینجا تولید میشن مصرفشون کمتره!مثلا همین پولسار 200 اینجا مصرفش برا هر 40 تا 50 کیلومتر 1 لیتر هست در حالی که ممکنه مونتاژ ایرانش مصرفش مقداری بیشتر باشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)