شماره جدیدی از این بازی در کار نیست ؟؟؟؟؟؟
شماره جدیدی از این بازی در کار نیست ؟؟؟؟؟؟
معلوم نيست . بعضي ها ميگن اومده ولي معلوم نيستشماره جدیدی از این بازی در کار نیست ؟؟؟؟؟؟
گفت که Game One هم تبلیقش کرده ! ولی من که چیزی ندیدم
Last edited by Oracle_Eldorado; 13-03-2007 at 10:03.
سلام
بعد از كشته شدن كايلينا كه شاهزاده اونو ميكشه شاهزاده به اول بازي بر مي گرده (ساحل)بعد اون نميدونم چي كار بكنم لطفا منو راهنمايي بكنيد
با تشكر.![]()
Last edited by علي يار فيض; 16-03-2007 at 20:46.
آقا من بعد از تمام كردن شاهزاده فارس 2 با وجود اينكه داهاكا را كشتم ولي هيچ فيلمي بعد از كشتن داهاكا نشان نداد
ومستقيم به منوي اصلي بازي برگشت يك بار هم upgrad ها را نگرفتم وكالينا را كشتم ولي باز هم هيچ صحنه اي بعد
از كشته شدن كالينا نشان داده نشد.
من فقط شماره 1 و 3 این بازی و دیدم. اونطوری که از فیلم اول بازی سوم فهمیدم شاهزاده کایلینا رو توی بازی دوم نمی کشه بلکه نجات میده (حالا چه جوریش رو والا نمیدونم) چون این کایلینا در واقع منشع همه اتفاقات قسمت سوم هست.
بچه ها یه سوال سیوهای این بازی POP 2: Warrior Within کجای کامپیوتره؟
من 3-2 بار تا وسطاش رفتمو ویندوز عوض کردم و سیوهاش پرید!!
سلام
اين مسير سيو هاي بازي
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES
بايد فايل هاي هيدن رو باز كني
دوستان كسي help بازي رو نداره چون با سيو حال نميده بدبختي IQ ما هم پايينه يك جاهاي گير مي كنيم . من يك بار اين بازي رو نصب كردم حال نكردم . الان دوباره نصب كردم بازي كنم (سر كل كل ) ولي نميشه همش از اينو اون پرسيد ! هر جا هم بود پولي بود . اگه دوستان كسي داره بذاره يك دنيا ازش ممنون ميشم .
kambiz.elf جان چرا با ترینر نمیری اینطوری که بهتره . هم از IQ خودت استفاده میکنی هم بازیرو بدون save رفتی
حتما شما بازیرو کامل (full) نریختید که فیلم هارو نشون نمیده
سلام بچه ها.
یه زحمتی می کشید؟
من همونطور که بالا هم نوشته ام تا به حال چند بار گیم رو تا وسط هاش رفته ام، ولی به خاطر پریدن Save هام، دیگه نتونستم ادامه بدم و واقعا هم حال ندارم به دلیل طولانی بودنش دوباره از اول برمشون. سیوهایی که یکی از مدیران محترم هم گذاشته است در صفحه 2 پاک شده است.
میشه لطفا سیو های فقط یک مرحله را، اون هم اونجایی که چند تا دستگاه چرخ دنده دار بزرگ دارند کار می کنند و پرنس باید از روی هر دستگاه به روی اون یکی بپرد و بالا برود رو برام بذارید؟
سیوهای ابتدای اون مرحله رو می خوام. Cheat و این جور چیزهام نمی خوام.
در ضمن امیدوارم مسیری که آقا کامبیز گفت درست باشه.
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)