سلام.
ببین شما وقتی یک فرکانس رو به سیستم ناوبریت وارد می کنی یک جهت رو بهت نشون می ده. حالا یا اونی که شما می خوای هست یا نه. گاهی هم نشون نمی ده. شما باید فرکانس ILS فرودگاهت رو از تو نقشه که به شکل ستاره هست و در کنار گزینه های GPS و تنظیم رادیو و تنظیمات دیگه هست پیدا کنی و در قسمت NAV1 رادیو که به شکل یک دکل رادیویی کنار همون گزینه های ستاره و GPS و... هست وارد کنی. به این صورت که سمت راست فرکانس مورد نظرت رو وارد می کنی و بعد گزینه سویچ که در وسط دو فرکانس قرار داره رو می زنی تا فرکانس جدید جایگزین فرکانس قبلی بشه. اگر خط صورتی شکل تو پر بود یعنی که فرکانس درسته و شما می تونی از Approach Hold Swich استفاده کنی اگر تو خالی باشه ممکنه یا کار نکنه یا شما رو به جهت دیگه ای هدایت کنه. البته من با اطلاعات ناقص خودم می گم.
اون دایره ها هم میزان قرار گرفتن شما نسبت به باند فرودگاه هست . هرچه خط در نقطه وسط تری قرار بگیره یعنی شما در مسیر درست تری قرار گرفتی و جهت هم باید به سمت بالا به صورت عمودی باشه. تو این عکس شما در جهت درستی قرار نگرفتی. باید خط صورتی تو پر ، وسط و عمود به سمت بالا باشه.
اگر باز هم مشکلی بود من در خدمتم.
دوستان اگر در صحبت های من مشکلی بود لطفا بگید. خوشحال می شم که اشکالاتم رو بدونم.
در ضمن این چند روز جای شما خالی بود مسافرت بودم.
امیدوارم این چند روز که من نبودم حسابی از دست من راحت بوده باشید.
موفق باشید.