تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 36 از 3745 اولاول ... 2632333435363738394046861365361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من سرویس 512 حجمی دارم دیشب برای اولین بار یک فایل 1 مگابایتی رو در 1 ثانیه دانلود کرد. یعنی وقتی دکمه شروع دانلود منیجر رو زدم دیدم دانلود فایل تموم شد.
    ببینم از چه دانلود منیجری استفاده میکنی چون اغلبشون یه قابلیتی دارند که قبل از زدن دکمه دانلود خودش شروع به دانلود می کنه بعد که دکه دانلود رو می زنی پنجره دانلود نمایان می شه
    احتمالا برا تو هم این چنین بوده

2. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اقا این قضیه بیشتر شدن سرعت اینترنت چیه ؟
    صبانت هم اینطور شده یکی از دوستان میگه به شدت سرعت زیادددد شده

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من سرویس 512 حجمی دارم دیشب برای اولین بار یک فایل 1 مگابایتی رو در 1 ثانیه دانلود کرد. یعنی وقتی دکمه شروع دانلود منیجر رو زدم دیدم دانلود فایل تموم شد.
    حتما از داتک لیف میرن اگه به تاپیک داتک سر بزنید 2 نفر آخری گفتن جریان چیه.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

گفتن ضعفهای آسیاتک برای من نفعی نداره ولی چند تا شو میگم تا شما فکر نکنی تعداد افرادی که مشکل دارن کمه !!!
    البته اینا همش حرف هست و وقتی در این شرایط وقتت تلف بشه و اعصابت خورد بشه اونوقت می فهمی ضعف و بی عرضگی این شرکت چقدر هست

1-اول از دوستم شروع میکنم. 2 مرداد درخواست داد و فرداش اومدن پول و قبض تلفن رو گرفتن و قرارداد رو تحویل دادن ... دوستم هر 2-3 روز یکبار زنگ می زد و میگفتن در حال رانژس ....
    بعد از 3 هفته همین 4 شنبه هفته قبل گفتن حالا قبض تلفن ماه جدید رو فکس کنید
    حالا جالب اینجاس که هنوز قبضهای تلفن نیومده یعنی مسلما تا آخر این ماه از رانژه خبری نیست

برای کسی که اولین باره داره خط پرسرعت میگیره چیزی جز الافی و خاطره بد نداره

2- 1 سال پیش همین موقع ها خودم در خواست دادم . مثل همیشه سریع پول رو گرفتند ولی به خاطر تعلل و اشتباهاتی که از طرف آسیاتک بود بیش از 16 روز رانژه من طول کشید

3- بعد از عید امسال پول رو پرداخت کردم و قبض رو اسکن و به acc فرستادم . صبح فرداش اینترنت قطع شد . زنگ زدم بهشون میگم من فرستادم .
    میگن ایمیلی برای ما نیومده و ما همه ایمیلهارو چک کردیم

4- قطعیهاش هم که کم نیست! مثلا همین امروز خیلی نوسان داشت و هی سرعت هم کم میشه
    اصلا نمی دونم چرا با یاهو 360 مشکل داره و هر صفحشو بعد 30 ثانیه تازه لود میکنه

5-در مورد همین دوستمون Cleeev . شنبه درخواست خروج داده بعد 3-4 روز تازه زنگ زدن میگن چرا می خوای خارج بشی؟ آخه یکی نیست بگه ... به تو چه ربطی داره؟ دلش می خواد.
    خروج ایشون هم 9 روز طول کشیده

6- احتمالا 6 شهریور درخواست خروج بدم . به خدا قسم اگر بخوان کار 3-4 روز رو بکنن 5 روز میرم شرکت و ...
    ممکنه برای کسی مهم نباشه ولی خواستم برای طرفداران آسیاتک بگم

اون دوست من که در مورد 1 بهش اشاره کردم بعد از 1 ماه و 1 هفته آخر بهش گفتن که نمیشه

به من دوشنبه زنگ زد و گفت بیا برای من نصب کن.من هم رفتم و دیدم چراغ لینک روشن نیست.گفتم احتمالا رانژه نشده
    زنگ زد بهشون . گفتن خودمون 4شنبه میایم. دیروز یه نفر اومده کلی وررفته آخر هم نتونسته

امروز بهش زنگ زدن گفتن خط شما RU هست !!! ما نمی تونیم به شما ADSL بدیم
    ------
    حالا خارج از این بحثها!
    خطشون که مسی هست.فیبر نوری و pcm نیست! پس این یعنی چی؟
    توی محلشون هم خیلی ها ADSL دارن
    خود همین آسیاتک توی اون منطقه پورتهاش تقریبا تمومه
    Last edited by mahdy2021; 28-08-2008 at 13:12.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ممکنه برای کسی مهم نباشه ولی خواستم برای طرفداران آسیاتک بگم

اون دوست من که در مورد 1 بهش اشاره کردم بعد از 1 ماه و 1 هفته آخر بهش گفاه که نمیشه

به من دوشنبه زنگ زد و گفت بیا برای من نصب کن.من هم رفتم و دیدم چراغ لینک روشن نیست.گفتم احتمالا رانژه نشده
    زنگ زد بهشون . گفتن خودمون 4شنبه میایم. دیروز یه نفر اومده کلی وررفته آخر هم نتونسته

امروز بهش زنگ زدن گفتن خط شما RU هست !!! ما نمی تونیم به شما ADSL بدیم
    ------
    حالا خارج از این بحثها!
    خطشون که مسی هست.فیبر نوری و pcm نیست! پس این یعنی چی؟
    توی محلشون هم خیلی ها ADSL دارن
    خود همین آسیاتک توی اون منطقه پورتهاش تقریبا تمومه
    سلام مهدی جان
    آقا مهدی ، ببخشید ها ، تقصیر از اون دوست تون هست جسارتا البته ، این تقصیر خودمونه که سرمون رو خم می کنیم ، آخر هم که تو سری می خوریم ، می گیم چرا این جوری شد ...
    من با این که همه چی به نسبت عادی بود و مشکلی نبود ، هم دهن آسیاتک رو سرویس کردم ، هم مرکز رو ، اون دوستتون هم اگه بره یه شکایتی ، یه داد غاری ، یه کاری بکنه ، خب ، یک ماه و نیم الاف اش کردن ، آخرش هم می گن هیچی به هیچی این جوری که نمی شه آخه ...

التبه این جور کارها فقط مختص آسیاتک نیست که ، همه شرکت ها همین جوری اند به نظر من ، تا جایی که بتونن و چاقو شون بره ، میخوان که ببررن ، این ماییم که باید حواسمون رو جمع کنیم ، تا کلاه سرمون نره ...

این باز هم نظر بنده ، امیدارم توهین و بی احترامی به نظرت نکرده باشم ، آگه آره ، ببخشید

یا حق

7. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان از شرکت عصر تلکام کسی خبری داره .64 نا محدود رو میده137000ریال و256 ارسال512دریافت با2gرا90000ریال و از 2تا 8هم رایگانه البته ماهانه نضرتون چیه.
    با تشکر

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من خودم رو میگم بقیه رو نمیدونم. لطفا نگید فامیل آسیاتکم ! :

من اولین بار که میخاستم adsl بگیرم 11 12 خرداد زنگ زدم آسیاتک گفتم من واسه آخر تیر میخام. آخه فکر میکردم یکی دو ماه طول میکشه وصلش ! یارو گفت یه هفته دیگه مال شما وصل میشه. من فکر میکردم شوخی میکنه و داره اینجوری میگه تا مشتریشو از دست نده! ولی 10 روز بعد که 2 3 روزش تعطیلات 14 15 16 و17 خرداد بود اینترنت من وصل بود!
    خداییش سریع بود. نمیدونم چرا مال بقیه طول کشیده.
    هر وقت هم قبض پرداختیم رو ایمیل زدم چند دقیقه بعد وصل بوده!
    تنها بدیش گرونیشه. و اینکه شبای محدودیت دارا رایگان نیست.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    آیا کسی از شرکت عصر تلکام خبری داره .64 نامحدود رو میده137000ریال.256ارسال و512دریافت با2gاز2تا 8صبح هم رایگان90000ریال نظر شما چیه ؟
    سلام دوست من
    اول این که من نتونستم سایت شو پیدا کنم ....
    این قمیت هایی که داری می گی به نظر خوب میاد ، اما باید از یوزر هاش ، کیفیت سرویس رو مطمئن بشی ...
    یه نکته دیگه هم این که یادمه تو سایت مخابرات ، شرکت هایی که مجوز pap دارن ، لیست شده بود ( به همراه موبایل رییس ها ، می گم زنگ بزنیم رییس آسیاتک ، فوت کنیم ) 8 تا بودن ، و اون شرکت ها هم شرکت هایی غیر همین شرکت های معروف نیست ، تا جایی که یادمه داتک و آسیاتک و شاتل و صبا و چند تای دیگه که یادم نیست ، پس قاعدتا این عصر تله چی چی هم باید زیر مجموعه یکی از همون ها باشه ، و از اون ها سرویس بگیره ، که 100 % عقلانی اش اینه که با سود خودش ، قیمت اش بیشتر از قیمت اون ها در بیاد ، تا جایی هم که یادمه ، شرکت های جا افتاده این قیت ها نمی دن ، پس برای قیمت پایین ، یه چیزی رو عوض کرده ، یه جایی از سرویس اش احتمالا باید بلنگه ...
    این نظر منه ، پا تو کفش بزرگان کردم ( یکی نیست بگه بچه ، تو هنوز یک ماه نشده dsl دار شدی ، دهنت بو شیر می دیه هنوز ) باید بقیه دوستان هم نظر بده ....

در مورد رانژه ، من راستش ، از پارسال که دنبال پی سی ام بودم ، با اسیا قرارداد داشتم ( یعنی یک سال قرارداد دستم بود ) تا این که پی سی ام اوکی شد ، من شنبه قرار داد رو به جریان انداختم ، شنبه هفته بعد ، مخابرات زد که پی سی امه ( بذارین به پای یه سوتی مسخره از طرف مرکز ) دوشنبه ، من دوباره در خواست رانژه کردم ، که گفتن پورت خالی نداریم و این مسخره بازی ها ، تا سیم یکی دیگه رو قطع کنن در خواست رانژه چهارشنبه رفت مرکز ، و دوشنبه هفته بعدش هم رانژه و شد
    اما خدا می دونه تو این پروسه که همه چی اوکی بود ( غیر از اون سوتی مرکز ) من هم دهن مرکز رو سرویس کردم ، هم آسیاتک رو ، و واقعا کلی خالی بندی رو با همین سرویس کردن هام ، رو کردم .... بگذریم

خلاصه این که اگه تو هر زمینه ای حواستون رو جمع نکنیم ، دخلمون اومده ...

یا حق

پ . ن : اینا هاش ، پیداش کردم ، هر کی پایه اس ، بگه با هم فوت کینم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by akhoond; 28-08-2008 at 21:10.

11. 2 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من که خودم شخصا از آسیاتک راضی هستم چون من در روز حداکثر 2 ساعت از اینترنت استفاده می کنم (تازه از این دو ساعت نصفش هم تو p30world چرخ می زنم). دانلود خیلی زیادی هم ندارم بنابر این همون 2 گیگا بایت در ماه برام کافیه تازه شاید اضافه هم بیاد سرعتش هم که فوق العاده است .

13. این کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    آیا کسی از شرکت عصر تلکام خبری داره .64 نامحدود رو میده137000ریال.256ارسال و512دریافت با2gاز2تا 8صبح هم رایگان90000ریال نظر شما چیه ؟

تجربه شخصی من اینه که از شرکت های معتبر و با اسم و رسم اینترنت بگیر که خدمات درست و حسابی داشته باشند.

15. این کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •