ببینم از چه دانلود منیجری استفاده میکنی چون اغلبشون یه قابلیتی دارند که قبل از زدن دکمه دانلود خودش شروع به دانلود می کنه بعد که دکه دانلود رو می زنی پنجره دانلود نمایان می شه
احتمالا برا تو هم این چنین بوده
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ببینم از چه دانلود منیجری استفاده میکنی چون اغلبشون یه قابلیتی دارند که قبل از زدن دکمه دانلود خودش شروع به دانلود می کنه بعد که دکه دانلود رو می زنی پنجره دانلود نمایان می شه
احتمالا برا تو هم این چنین بوده
اقا این قضیه بیشتر شدن سرعت اینترنت چیه ؟
صبانت هم اینطور شده یکی از دوستان میگه به شدت سرعت زیادددد شده
حتما از داتک لیف میرن اگه به تاپیک داتک سر بزنید 2 نفر آخری گفتن جریان چیه.
ممکنه برای کسی مهم نباشه ولی خواستم برای طرفداران آسیاتک بگم
اون دوست من که در مورد 1 بهش اشاره کردم بعد از 1 ماه و 1 هفته آخر بهش گفتن که نمیشه
به من دوشنبه زنگ زد و گفت بیا برای من نصب کن.من هم رفتم و دیدم چراغ لینک روشن نیست.گفتم احتمالا رانژه نشده
زنگ زد بهشون . گفتن خودمون 4شنبه میایم. دیروز یه نفر اومده کلی وررفته آخر هم نتونسته
امروز بهش زنگ زدن گفتن خط شما RU هست !!!ما نمی تونیم به شما ADSL بدیم
------
حالا خارج از این بحثها!
خطشون که مسی هست.فیبر نوری و pcm نیست! پس این یعنی چی؟
توی محلشون هم خیلی ها ADSL دارن
خود همین آسیاتک توی اون منطقه پورتهاش تقریبا تمومه![]()
Last edited by mahdy2021; 28-08-2008 at 13:12.
سلام مهدی جان
آقا مهدی ، ببخشید ها ، تقصیر از اون دوست تون هست جسارتا البته ، این تقصیر خودمونه که سرمون رو خم می کنیم ، آخر هم که تو سری می خوریم ، می گیم چرا این جوری شد ...
من با این که همه چی به نسبت عادی بود و مشکلی نبود ، هم دهن آسیاتک رو سرویس کردم ، هم مرکز رو ، اون دوستتون هم اگه بره یه شکایتی ، یه داد غاری ، یه کاری بکنه ، خب ، یک ماه و نیم الاف اش کردن ، آخرش هم می گن هیچی به هیچیاین جوری که نمی شه آخه ...
التبه این جور کارها فقط مختص آسیاتک نیست که ، همه شرکت ها همین جوری اند به نظر من ، تا جایی که بتونن و چاقو شون بره ، میخوان که ببررن ، این ماییم که باید حواسمون رو جمع کنیم ، تا کلاه سرمون نره ...
این باز هم نظر بنده ، امیدارم توهین و بی احترامی به نظرت نکرده باشم ، آگه آره ، ببخشید![]()
![]()
یا حق
با سلام
دوستان از شرکت عصر تلکام کسی خبری داره .64 نا محدود رو میده137000ریال و256 ارسال512دریافت با2gرا90000ریال و از 2تا 8هم رایگانه البته ماهانه نضرتون چیه.
با تشکر
من خودم رو میگم بقیه رو نمیدونم. لطفا نگید فامیل آسیاتکم ! :
من اولین بار که میخاستم adsl بگیرم 11 12 خرداد زنگ زدم آسیاتک گفتم من واسه آخر تیر میخام. آخه فکر میکردم یکی دو ماه طول میکشه وصلش ! یارو گفت یه هفته دیگه مال شما وصل میشه. من فکر میکردم شوخی میکنه و داره اینجوری میگه تا مشتریشو از دست نده! ولی 10 روز بعد که 2 3 روزش تعطیلات 14 15 16 و17 خرداد بود اینترنت من وصل بود!
خداییش سریع بود. نمیدونم چرا مال بقیه طول کشیده.
هر وقت هم قبض پرداختیم رو ایمیل زدم چند دقیقه بعد وصل بوده!
تنها بدیش گرونیشه. و اینکه شبای محدودیت دارا رایگان نیست.
سلام دوست من
اول این که من نتونستم سایت شو پیدا کنم ....
این قمیت هایی که داری می گی به نظر خوب میاد ، اما باید از یوزر هاش ، کیفیت سرویس رو مطمئن بشی ...
یه نکته دیگه هم این که یادمه تو سایت مخابرات ، شرکت هایی که مجوز pap دارن ، لیست شده بود ( به همراه موبایل رییس ها ، می گم زنگ بزنیم رییس آسیاتک ، فوت کنیم) 8 تا بودن ، و اون شرکت ها هم شرکت هایی غیر همین شرکت های معروف نیست ، تا جایی که یادمه داتک و آسیاتک و شاتل و صبا و چند تای دیگه که یادم نیست ، پس قاعدتا این عصر تله چی چی هم باید زیر مجموعه یکی از همون ها باشه ، و از اون ها سرویس بگیره ، که 100 % عقلانی اش اینه که با سود خودش ، قیمت اش بیشتر از قیمت اون ها در بیاد ، تا جایی هم که یادمه ، شرکت های جا افتاده این قیت ها نمی دن ، پس برای قیمت پایین ، یه چیزی رو عوض کرده ، یه جایی از سرویس اش احتمالا باید بلنگه ...
این نظر منه ، پا تو کفش بزرگان کردم ( یکی نیست بگه بچه ، تو هنوز یک ماه نشده dsl دار شدی ، دهنت بو شیر می دیه هنوز) باید بقیه دوستان هم نظر بده ....
در مورد رانژه ، من راستش ، از پارسال که دنبال پی سی ام بودم ، با اسیا قرارداد داشتم ( یعنی یک سال قرارداد دستم بود ) تا این که پی سی ام اوکی شد ، من شنبه قرار داد رو به جریان انداختم ، شنبه هفته بعد ، مخابرات زد که پی سی امه ( بذارین به پای یه سوتی مسخره از طرف مرکز) دوشنبه ، من دوباره در خواست رانژه کردم ، که گفتن پورت خالی نداریم و این مسخره بازی ها ، تا سیم یکی دیگه رو قطع کنن
در خواست رانژه چهارشنبه رفت مرکز ، و دوشنبه هفته بعدش هم رانژه و شد
![]()
![]()
![]()
![]()
اما خدا می دونه تو این پروسه که همه چی اوکی بود ( غیر از اون سوتی مرکز ) من هم دهن مرکز رو سرویس کردم ، هم آسیاتک رو ، و واقعا کلی خالی بندی رو با همین سرویس کردن هام ، رو کردم ....بگذریم
خلاصه این که اگه تو هر زمینه ای حواستون رو جمع نکنیم ، دخلمون اومده ...
یا حق
پ . ن : اینا هاش ، پیداش کردم ، هر کی پایه اس ، بگه با هم فوت کینم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by akhoond; 28-08-2008 at 21:10.
من که خودم شخصا از آسیاتک راضی هستم چون من در روز حداکثر 2 ساعت از اینترنت استفاده می کنم (تازه از این دو ساعت نصفش هم تو p30world چرخ می زنم). دانلود خیلی زیادی هم ندارم بنابر این همون 2 گیگا بایت در ماه برام کافیه تازه شاید اضافه هم بیاد سرعتش هم که فوق العاده است .
تجربه شخصی من اینه که از شرکت های معتبر و با اسم و رسم اینترنت بگیر که خدمات درست و حسابی داشته باشند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)