اينم ميشه...
شاد باشي![]()
اينم ميشه...
شاد باشي![]()
دوستان سلام جناب legend عزيز اون مشكل اسامي خيابانها كه من داشتم يه توضيح بدم كه هنگامي كه تو حالت 3 بعدي هستم پيش مياد و اسم خيابونها ديده نميشه و فقط بالاي صفحه اسم خيابون ديده ميشه آيا مال شما هم همينطور است يا فقط مشكل منه چون من شنيدم كه ميگن تو حالت سه بعدي گارمين 5 به اين حالت است درست است يا نه ؟
نه...واسه من به طور كامل چه تو حالت 3 بعدي و چه حالت نماي از بالا اسامي تمام خيابان ها رو نمايش ميده..!
شاد باشي![]()
سلام
یونس خان ، شرمنده ، چند روزی نبودم ، نشد ، دسترسی به پی سی (p30 & pc) هم نداشتم ، نشد سر وکله بزنم ...
قبل از این که برم سراغ کانکت شدن به ست ، اول چند تا سوال :
1 _ آقا برنامه گارمین ، توی مموری یه فولدر درسته می کنه ، که توی یه سری دیگه فولدر هست ، نقشه موجود هم فولدر هاش ، عین فولدر های گارمین هست ، من طی یک حرکت نا جوانمردانه و احمقانه نقشه رو توی فولدر برنامه گارمین ، paste کردم و replace کردمحالا چی کار کنم ، دوباره برنام رو بریزم ، فولدر نقشه رو دقیقا کجا باید paste کنم ؟
می شه مو به مو توضیح بدید
2 _ بعد از اون جنگولک بازی ، شما می گی برو تو نقشه و منتظر شو تا کانکت بشه ، نقشه خود برنامه گارمین دیگه ؟
فعلا همین
مرسی
یا حق
سلام
1- همين كارو بايد بكني...ايني كه دانلود ميكني رو بايد بزاري جاي اوني كه ساخته ميشه...
2- آره..بايد واستي تا اون آنتن هاي بالا از قرمز به سبز تبديل شه و پر شه...
شاد باشي![]()
من وقتی برنامه را اجرا میکنم از برنامه بیرون میاد.چی کار کنم؟روی 6220 نصب کردم
باید فولدر Garmin رو به /:E منتقل کن
بعد گارمین بالا میاد![]()
آقا من نرم افزار Garmin Mobile XT رو که روی گوشی E66 نصب میکنم وقتی اجرا میشه صفخه اول که میاد دوباره سریع خارج میشه.
به نظرتون مشکل از کحاست؟
توضيح ميdي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)