نه دوست عزیز سیم کارت نمیخواد !
فکر کن P2 کار ه کار کیت و هندز فری بلوتوث رو با هم انجام میده !
تمامی موارد ارتباطی بالا از طریق بلوتوث انجام میشه !
نه دوست عزیز سیم کارت نمیخواد !
شما که از این دستگاه اینقدر به ذوق اومدین پس میشه نظرتون رو راجع به cowon A3 یا cowon Q5 بدونم؟
اصلا بیخیال خوش باشید
اوکی متوجه شدمنه دوست عزیز سیم کارت نمیخواد !
تو خیابون راه بری اسم اینا رو بگی کسی نمیشناسه ولی بگی سامسونگ همه میشناسن . پس در نتیجه سامسونگ یه چیز دیگه هست توی تکنولوژی.شما که از این دستگاه اینقدر به ذوق اومدین پس میشه نظرتون رو راجع به cowon A3 یا cowon Q5 بدونم؟
اصلا بیخیال خوش باشید
[/QUOTE]تو خیابون راه بری اسم اینا رو بگی کسی نمیشناسه ولی بگی سامسونگ همه میشناسن . پس در نتیجه سامسونگ یه چیز دیگه هست توی تکنولوژی.
کاملا قانع شدم![]()
چه ریطی داشت به اینجا.بله اینا تو خواندن فرمت توپ هستند در ظمن فکر کن p2 چه قدر توپ هست که من a3 رو 3 هفته داشتم و بعد فروختم p2 گرفتم.
اگه باور نداری پست های من رو چک کن تو صفحه های قبل.
دوستان من میخوام یه پلیر خوب بگیرم اما بین P2 و سری A800 سونی موندم میخوام ببینم از نظر کیفیت صدا و بلندی کدوم بهتر هستش؟
ممنون
اگه کلن بپرسی که p2 بهتره از نظر من ولی تو صدا فکر کنم a800 یه کم بهتره ولی از نظر قدرت باید بگم صدای p2 خیلی توپه اما a800 رو نمیدانم.در کل p2 حالش بیشتره.
Last edited by s-a-l-i-m; 24-06-2008 at 11:54.
دوستان توجه دارن که اصلا این مقایسه درست نیست ؟ ... A3 و Q5 جزو سری high end محسوب میشن (سری سطح بالا - با قیمت بالا و امکانات حرفه ای - هارد دار) - در حالیکه P2 جزو mid range هاست (دامنه متوسط - فلش - با قیمت پایین تر) ... اصلا مقایسه اینا از پایه غلطه ... شما یه نیسان شاسی بلند رو با یه ماشین کورسی مقایسه نمی کنید ...
seymour جان شما کدوم رو پیشنهاد میدی ؟
P2 یا A806
در ضمن اینم بگم کیفیت و بلندی صدا برام خیلی مهمه
سلام به همگی .
یکی در مورد مدل YP-P2 DMB توضیح بده . DMB چی هستش ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)