سلا بچه ها.
یعنی چی تریال؟؟
من از همین جا آسفالت 3 دانلود کردم و نصب کردم و خیلی خوب کارمی کنه بدون هیچ محدودیتی!!!
این آسفالتی که شما گفتید ورژنش چنده که تریاله؟؟
جدید اومده؟؟
سلا بچه ها.
یعنی چی تریال؟؟
من از همین جا آسفالت 3 دانلود کردم و نصب کردم و خیلی خوب کارمی کنه بدون هیچ محدودیتی!!!
جدید اومده؟؟
یه دونه تو دست و بالم بود الان گمش کردم!اههههه
واسه من ف ي ل ت ر نيست.
ف ي ل ت ر ش ك ن نداري؟
چیز ردیفی هم بود هم پر سرعت بود و هم پر کارایی!
خلاصه یه روزی میشه این فیلمه رو ببینیم دیگه!
ولی بازی های چقدر طول میکشه نصب بشه.
من Assassin's Creed که دوتا دی وی دی بود رو تو سیستم نصب کردم اینقدر طول نکشید!!!!
اینی که شما میگید با ان گیج بازش میکنید یا نه؟سلا بچه ها.
یعنی چی تریال؟؟
جدید اومده؟؟
البته الان دیگه همشون کرک شدن ولی اونی که شما میگید!؟!؟!؟!؟!؟!؟
....................
یه سوال توی این بازیه Space Impact وقتی که میخوای به سمت بالا حرکت کنی تیرت هم به جهت های چپ و راست میچرخه نمیشه کاری کنیم که اینجوری نشه؟
راستی نمیشه کاری کرد که این بازی رو به صورت سیستم راش(یعنی تمام صفحه)چه جوری بگم حالتی که گوشی رو برای پلیر باز میکنیم بازی کرد؟
Last edited by mahdi_ctr; 02-06-2008 at 17:15.
سلام
تاييد ميشه!
بچه ها از اين به بعد ID هاتونو اينجا بذاريد تا با هم بازي كنيم...
ID من Dariush021 هست...
تريل يعني ورژن محدود يه بازي يا برنامه...
من احتمال ميدم اون بازي كه شما بازي مي كني با فرمت sis هست، و تو N-Gage نيست...
اونم كامله ولي موتور نداره...
پاك كن اينو بريز...
خب Freegate رو دانلود كن...
فك كنم تو انجمن برنامه هاي كاربردي بود...
پيدا نكردي بگو برات آپ كنم...
مهدي جان بعد از انتخاب مرحله اونجا كه سفينه رو نشون ميده بايد اسلحه رو عوض كني...
در مورد سوال دومت هم اگه منظورت Landscape هست نه، اين بازي نميشه...ولي فك كنم بتوني با دكمه هاي مولتي مديا هم بازي كني...
جميعا" شاد باشيد![]()
دوستانی که همه یا اکثر بازی ها رو دان کردن میشه بگن کدوم بازی ها واقعا ارزش دانلود داره
منظورم اینه که بازی ها رو درجه بندی کنید(از نظرگرافیک،داستان،هیجان و...) که من دایل آپ بدونم کدومو بگیرم
الان ماهیگیری و سیستم راش و فیفا و اسنک رو دارم ولی در مورد بقیه بازی ها چیزی نمیدونم فک کنم آسفالت خوب باشه نه؟
در ضمن جواب مارو ندادید:
دوست من من بازی Space Impact رو همونجوری که Legend عزیز گفتند دانلود کردم.دوستانی که همه یا اکثر بازی ها رو دان کردن میشه بگن کدوم بازی ها واقعا ارزش دانلود داره
منظورم اینه که بازی ها رو درجه بندی کنید(از نظرگرافیک،داستان،هیجان و...) که من دایل آپ بدونم کدومو بگیرم
الان ماهیگیری و سیستم راش و فیفا و اسنک رو دارم ولی در مورد بقیه بازی ها چیزی نمیدونم فک کنم آسفالت خوب باشه نه؟
بازیش خیلی جالبه من که بهت پیشنهاد میکنم بگیری.
در ضمن شما کهSnake رو دانلود کردید میشه بگید چجوری ارزش داره یا نه؟
مثل همونیه که توی خود گوشیا هست یا گرافیکش بالاتره؟
من آسفالت رو دانلود کردم دیروز وقت نکردم بریزم ولی الان دارم میریزم توی گوشی بعد از نصب خبرش رو بهت میدم که خوبه یا نه!
من بازیای
اسفالت
فیفا
ایمپک اسپیس
سیستم راش
ماهیگیری رو پیشنهاد میکنم.
حجم کلیش هم حدود 70 مگ میشه. که با ای دی اس ال با سرعت خوب حداکثر 1 ساعت طول میکشه.
اسیکو من با ایرانسل از تو خود انگیگ گرفتم. بازیش سه بعدی تر شده ولی اصلا قشنگ نبود. اصلا نمیارزه بخوای
3مگو بگیری.
این "بین پیدا" هم که ......... با این کرک کردنش.
تو فیفا اگه یه بار تورنومت یا چلنج یا فصلی بازی کنی و تموم شه و بخوای مثلا دوباره تورنومنت یا فصلی بازی کنی دیگه نمیتونی . و بازی ارور میده میاد بیرون. مگه دوباره پاک کنی از اول نصب کنی که همین بساط هست.
یعنی شما برای هر نوع بازی کردنی فقط میتونی یه بار تا اخرش بری.
یعنی کشک دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
از نظر گرافيك:
ماهيگيري و اسپيس ايمپكت
از نظر هيجان:
سيستم راش و آسفالت
از نظر داستان:
بازم ماهيگيري
بازي Brain Challenge و Block Breaker هم بازيه جالب و سرگرم كننده اي هست...
فيفا هم كه ديگه معلومه...
من الان امتيازم 1300 هست...
شاد باشيد...![]()
ولی من دان کردم مشکلی نداره میشه بگی مشکلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)