شما به صورت مردم چیکار داری مثلن می خوای داخل دهان یارورو با زوم ببینی؟!اگرم منظورتون ... بله زوم می شه بستگی به سیستم شما دارد!(چقدر مثبت گرا....)
شما به صورت مردم چیکار داری مثلن می خوای داخل دهان یارورو با زوم ببینی؟!اگرم منظورتون ... بله زوم می شه بستگی به سیستم شما دارد!(چقدر مثبت گرا....)
بابا منظورم اینه از نزدیک ببینم .
مثلا توی سمز 2 غذا میپخت قابلمش معلوم نبود
میخوام دست دادندو نوشتنشو بازیشو اینا رو از نزدیک ببینم :d
سلام
من اين رو خريدم ولي داخل هيچ ساختموني رو نشون نميده همه شون سقف دارن فقط خونه خودش معلومه مثلا ميره سر كار تا مياد بيرون بايد همش سقف رو نگاه كنم رستورانها هم توش معلوم نيست
چي كارش كنم
دوستان این سیمز سه ای که فروشگاه پی سی وورد می فروشه جدا سیمز سه؟؟ اونا که گفته بودن سال 2010 میاد؟
2009 میاد اما 2 جوئن دو هفته زودتر اومد بله واقعه ایه
در رابطه با سقف منظور شمارو نمی فهمم وقتی خریدم بهتون می گم
نترس هجت جان این دفعه این مشکل رفع شده من یه جا شنیدم اولاش اصلن برا آشپزی هر غذا یه موادمی خواد!
به نظر شما بازی خوبی ارزش خریدن داره من از سری دومش خیلی راضی نبودم
دوستان منم بازی رو دیروز سفارش دادم از همین پی سی!
تا حالا سیمز بازی نکردم و فکر کنم برای اولین بار بازی کردنش یه کم گیج کننده خواهد بود!
بازی قشنگیه اما دنیاش خیلی بزرگتر از سیمس های قبلی ما که سیمس باز بودیم برای آشنایی کلی آیتم ها و چیز های جدید 1 روز وقت می خوایم حالا شمارو نمی دونمالبته باید از بازی شبیه سازی شده خوشتون بیاد
در جواب به دوستمون بی باک هم باید گفت که اگر بازی شبیه سازی شده ی زندگی را دوست دارید ولی دوست دارید واقعی تر از گذشته باشه این بازی رو بهتون توصیه می کنم
Last edited by Zende; 21-05-2009 at 08:37.
اونجایی رو بلد کردم رو میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟![]()
یکی بیاد برا من اول توضیح بده شما کجاشو میگی که جواب بدم؟!؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)