اينا رو كسي نميدونست ؟؟
اينا رو كسي نميدونست ؟؟
1_قيمت ها متفاوته ولي يک جنس خوب حدود 80-90 تومن پات در مي ياد....دزديدنش هم بستگي به شانست داره ديگه....و نحوه نصب
2_30% - حدود 18 الي 30 تومن بستگي به نوع برچسپ ها و جنسشون داره-
3_اگر رنگ نريخته باشه امکانش هست.بايد صافکار ببينه و نظر بده....
کسی میتونه بگه چطوری چراغ عقب 206 رو میتونم باز کنم ؟!
سلام دوستان تورخدا کمک کنید
ماشین ما خراب شده مشکلش اینه که هی میخاد خاموش بشه مصرفش شده 8 برابر فکر کنم مثل یه جار برقی شده که یه شیی
توی لولش گیر کرده فشار میاد بهش مصرفش بالا رفته .
دیشب بردم تعمیرگاه 48 تومن ازم گرفت دیاگ کرد . کل شمعها و وایرها رو عوض کرد + صافی بنزین + نمیدونم اون بالاهاب موتور رو باز کرد با بنزین شست 3 ساعت ماشی خوب بود دیگه چراغ خطر زردش هم روشن نمی شد همین که شب رفتم ماشی رو
تحویل بابام بدم یعنی تا بابام نشست پشت فرمون باز همینجوری شد .
الان همه فکر میکنن من 50 تومنه رفتم خرج خودم کردم چون فاکتورم نگرفتم.
خلاصه الان دوباره 20 تومن داد گفت برو باز تعمیرگاه ...چی کار کنم وقتی تعمیرکار نفهمید و دستگاه دیاگ نفهمید
من الا چیکار کنم....؟
مشکلش دقیقا اینه :
206 تیپ 2
هی بوق چراغ زرد خطر یع عکس مربع مانندیه میزنه و روشن میشه.
دور موتور از روی 2 هی میاد روی نیم هی میخاد خاموش بشه هی میره بالا
مصرف بنزین دقیقا 8 برابر شده .
من زیاد وارد نیستم ولی روغن ماشین مشکلی نداره؟! به موقع عوض کردید؟
دوستان چه روغنی برای 206 خوبه غیر از توتال ... توی ایرانی چیز بدرد بخوری هست؟
فیلتر بنزین رو عوض کردید ؟ بنزین از کجا زدید ؟ پمپ بنزین درست کار میکنه ؟ تازه بنزین زدید ؟ اون چیزی هم که شسته احتمالا استپر بوده یا شایدم انژکتور ها
فیلتر بنزین رو حتما چک کن
1_ بنزين سوپر بزن
2_ استپر را تميز کن ( فکر کنم تعميرکار انجام داده)
3_ برو نمايندگي! نه تعميرکار هايي متفرقه!
سلام دوستان ممنونم بخاطر توجهی که کردید + راهنماییهاتون.
دوباره رفتم پیش تعمیرکاره فهمید یکی از سیمهای انژرکتورش هست خودشو ول میکنه و باعث میشه بنزین هینجوری سرازیر بشه تو سیلندر
سیلندر هم خفه کنه مصرفش هم بالا بره.1 دونه از سیم انژرکتور رو که خراب بود 22 تومن گرفت عوض کرد درست شد.
ممنونم از همه... ماشین ما بدجوری تو خرج افتاده پولم نداره بابام عوضش کنه.
چطوري فهميد؟
مگه به خاطر همين مشکل نبرديش تعميرگاه و اون کارها را کرد و بعدش بازم مشکل برگشت؟
چه دياگي بوده که خرابي را نشون نداده؟!
بعدم 48 تومن فقط اجرت گرفت يا اجرت+لوازم؟
سلام دوستان
جدیدا یه 206 گرفتم تولیدشم آخرای 83 بعد فروشنده میگفت تیپ 2 هستش اما تو شب وقتی چراغ کوچیک رو روشن میکنم جای تاریک چراغ جلوش خود به خود روشن میشه بعد بعضی موقعها برف پاکنشم وقتی ایست میکنم میره رو تایمر حالا من میخوام بدونم این تیپش بالاتره از کجا میشه فهمید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)