سلام
ببخشین من IDm نصب کردم بعد هر فایلی رو که می خوام دانلود کنم اول IDM باز میشه.چون از rapidshare نمیشه با Idm دانلود کرد می خواستم ببینم راحی هست که بشه خودت انتخاب کنی که هر فایلی رو که می خوای با IDM دانلود کنی؟
سلام
ببخشین من IDm نصب کردم بعد هر فایلی رو که می خوام دانلود کنم اول IDM باز میشه.چون از rapidshare نمیشه با Idm دانلود کرد می خواستم ببینم راحی هست که بشه خودت انتخاب کنی که هر فایلی رو که می خوای با IDM دانلود کنی؟
تصویر زیر رو ببینید اون کادری رو که دورش خط کشیده ام می تونی تو اون کادر انواع فرمت فایلهایی رو که می خای
دانلود کنی انتخاب می کنی تو همین صفحه اگه به بخش edit list توجه کرده باشی می تونی تو اینجا آدرس سایت
راپید شر رو بدی تا دانلودی از اون صورت نگیره
در حالت عادی اگه می خای از راپید شر دانلود کنی هنگامی که تو سایت راپید بر روی frre user کلیک کردی کلید alt
سمت چپ کیبورد رو فشار می دی قابل ذکرست که شما این کلید را تا آخرین مرحله پائین نگه می داری مرحله آخر هم
مرحله ایس که راپید بعد از ثانیه شمارش می نویسه DOWNLOAD
![]()
با اسکین های دیگه
دانلود:
حسین جان توی سایتش نیست ولی دیگر سایت ها گذاشتن اسکین ها روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میشه یک فایل بزارین واسه دانلود که همه ی تنظیمات Idm رو داشته باشه
چه تنظيماتي ؟منظورتون اينه که بهترين تنظيماتو مي خواهيد اين برنامه فايل فارسي ساز هم داره اگر بخواي اونو برات آپ ميکنم
سلام
من میخوام وقتی که دانلود منیجر اتوماتیک شروع به دانلود میکنه نیاد توی System Try و من بتونم ببینمش
هر کاری کردم نشد
من ساعت 3.5 با IDM اتوماتیک دانلود دارم و یه نرم افزار گرفتم که میتونه از ساعت 3.5 تا 7 هر ده دقیقه یه عکس از ویندوز بگیره ولی مشکلم اینه که IDM میره توی System Try
کسی میتونه راهنمایی کنه !
Version :IDM 5.14 Build 3
ممنون![]()
سلام
از تب download گزینه option را بزنید و از صفحه باز شده به تب download برید از قسمت download progress dialog را روی show normally sized تنظیم کنید .
موفق باشید .
ممنون ولی وقتی اتوماتیک شروع به دانلود میکنه میره توی System Try هر کاری میکنم نمیشه .
راهی که می خواستی بگی چی شد؟
یادت رفت/؟
آره بهترین تنظیمات باشه
فقط فارسی بشه سخت تر نمی شه کار کردن باهاش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)