سلام
کسی پیدا نشد به ماهم یک کمک کنه
بده در راهه خدا
سلام
کسی پیدا نشد به ماهم یک کمک کنه
بده در راهه خدا
هوس جون اين (Command & Conquer: Red Alert 3 v1.06 Patch Crack ) هم تاثيري تو بازي داره ؟
فرقي ميكنه؟
چون اون پچ حجمش زياده و با اينترنت ما مشكله دانلودش
اين كرك پچ تاثيري داره ؟
در پست قبلیم توضیحات پچ رو کمی ذکر کردم...
اگه پچ نصب نباشه کرک به هیچ دردی نمیخوره. کپی کرک لازمه نصب پچ هست.
شب پچ را دانلود كردم
خوبه
الان اون كرك را هم دانلودش ميكنم
راستي لينكي كه براي كرك گذاشتي توش خيلي چيزها هستند
اوني كه شما گفتين نيست
من اينو پيدا كردم منظور همينه ؟(Red Alert 3 v1.06 (ENGLISH) [7.7 MB] Fixed Files)
Last edited by golmohammadi; 07-02-2009 at 00:03.
اتفاقا وقتی من آدرس کرک میدم شروع به دانلود میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط خود کرک هست نه چیزای دیگه... آدرس مستقیمه.
پسر خوب يه مقدار فكر كن ببين آخه در سال 1985 همچين سلاح هايي بوده در ضمن كي گفته كه c&c 3 تخيلي .
تا سال 2025 جهان اون قدر پيشرفت ميكنه كه قادر خواهد بود همچين سلاح هايي رو درست كنه در حالي كه حالا هو همچين سلاح هايي وجود دارند.
درضمن درسته كه صحنه CnC: Red Alert 3 كارتوني و شاد هست و بازي c&c3 خشك ولي اين بازي طبيعيتر و بسيار جذابتره . و آيانده زمين رو نشون ميده.
من وقتي اون لينك را ميزنم اتوماتيك به اينجا() هدايت ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اپرا و ie تست كردم هردو اينطوري شدند
راستي كرك همون بود ديگه درسته ؟
بله Scrin هم حمله میکنه و ... : دینوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظر من هم گرافیک C&C 3 بهتر بود .
بعضی از دوستان که مشکل بیرون پریدن از بازی تو مرحله 6 یا 7 شوروی رو دارند میتونند این کرک رو دانلود کنند و تو محل نصب کپی کنند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودم فایل Luncher رو کپی نکردم
تا آخر بازی هم هیچ مشکلی وجود نداشت
این کرک رو یکی از دوستان تو فروم بازی سنتر گذاشته بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من روی بازی هیچ پچی نصب نکردم
راستی کسی در مورد Red Alert 3 Premium Edition یا Red Alert 3 Uprising چیزی میدونه ؟ یا اینکه از کجا میشه خرید
سلام
من ورژن 1.06 را می خواهم .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)