تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 135 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1345

نام تاپيک: Adsl/ شركت لايزر

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چرا یه دفعه قیمت ها انقدر بالا رفته! من 15 روز نگرفتم یکهو اینجوری شده! دزد سره گردنه هستند اینا! هیچ مرجع قانونی وجود نداره که رو قیمت های اینها کنترل داشته باشه؟! یعنی هرچی بدند کاربر باید به پردازه؟! وقتی مملکت اینه وضعش دیگه ...!

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطعا شما اگه ببيني گرون هست ميري با يه شركت ديگه و همينطور مشتركان ديگر لايزر.

اين خودش باعث ميشه لايزر بفهمه چه اشتباهي كرده و زود قيمت هاش و بياره پايين.

من خودم احتمال داره برم با يه شركت يگه

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما كه امروز تماس گرفتيم برامون فرم پر كردن گفتن فرم رو ميفرستيم دم در پولش رو بديد بعد حله .
    شما كه فقط داريد انتقاد ميكنيد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    يعني اينقدر داغونه ؟؟؟؟؟؟؟!
    رفيقم يك ماهه كه داره 128 راضيه . البته خودم خواستم آسيا تك بگيرم كه تو محل ما پرتاش پر شده و معلوم نيست كي خالي بشه . به همين خاطر اومدم سراغ لايزر . 256 سه ماهه با 5 گيگ ترافيك 30 هزار تومن . كسي اين سرويس رو داره ؟؟؟ ازش راضيه ؟؟؟
    ما كه فقط بدي داريم ميشنويم اينجا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راستي جريان اين تست سرعت چيه از كدوم سايت ميشه تست گرفت ؟؟ و اون عدد ها منظور هركدوم چيه ؟؟ مثلا براي من كه 256 هست بايد اصولا روي چند باشه . ميشه يه توضيحي بديد . ممنون .
    Last edited by panther99; 27-06-2009 at 21:49.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا ما كه امروز تماس گرفتيم برامون فرم پر كردن گفتن فرم رو ميفرستيم دم در پولش رو بديد بعد حله .
    شما كه فقط داريد انتقاد ميكنيد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    يعني اينقدر داغونه ؟؟؟؟؟؟؟!
    رفيقم يك ماهه كه داره 128 راضيه . البته خودم خواستم آسيا تك بگيرم كه تو محل ما پرتاش پر شده و معلوم نيست كي خالي بشه . به همين خاطر اومدم سراغ لايزر . 256 سه ماهه با 5 گيگ ترافيك 30 هزار تومن . كسي اين سرويس رو داره ؟؟؟ ازش راضيه ؟؟؟
    ما كه فقط بدي داريم ميشنويم اينجا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راستي جريان اين تست سرعت چيه از كدوم سايت ميشه تست گرفت ؟؟ و اون عدد ها منظور هركدوم چيه ؟؟ مثلا براي من كه 256 هست بايد اصولا روي چند باشه . ميشه يه توضيحي بديد . ممنون .
    سرویس هاش خوبه. سرعت دانلود هم 128 که داشتم معمولا روی 21 بود. این ماه هم 256 ، 20 گیگ گرفتم 54 تومن. الان 3 روز وصل نکردن اعصاب نزاشتن واسه ما! سابقه نداشته انقدر طول بدند! می گن مشکل از شرکته که به خاطر انتخابات! کاربر ها رو دیر تایید می کنه! انشالله فردا وصل بشه تستش رو می زارم ولی باید روی 35 باشه سرعت دان ش. تست سرعت رو هم می تونید به سایت Speedtest.net مراجعه کنید.

6. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام اینم تست سرعت , 256 20 گیگ

سرعت دانلود هم بین 35-40 هست.

8. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا كنه ماله ما هم اينجوري از آب در بياد !! من 256 با 5 گيگ ترافيك گرفتم . تا وصل بشه ببينيم چي ميشه !!!!!
    راستي منظور از اون ping چيه ؟؟؟؟ مثل اينكه هرچي كمتر باشه بهتره نه ؟؟؟
    در ضمن موقع دانلود افت سرعت نداريد ؟؟؟ البته فكر نميكنم نباشه . شديد هست يا نه ؟؟؟ قطعي چي ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Ping برای موقعی خیلی کاربرد داره که شما می خوایید بازی های آنلاین کنید هرچی Ping پایین تر باشه بازی رون تر اجرا می شه. کلا هرچی پایین تر باشه بهتره. من با اکانت رپید دان می کنم. سرعت هم روی 36-37 ثابته بیشتر بین 35-40 هست البته بعضی اوقات کم میشه و مقطعی هست ، بعد میره بالا. قطع نمیشه ولی بعضی اوقات نمی شه صفحه وب باز کرد.

11. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در مورد لایزر چند تا سوال داشتم :

1- این شرکت تو پلن هایی که محدودیت دانلود میده ، ایا شب ها هم دانلود مجانی داره ؟! مثل شرکت های دیگه مثل صبانت
    که محدودیت دارن و شب ها اکانت رایگان برای دانلود میدن ، ایا این شرکت شب ها دانلود مجانی داره یا نه ؟

2- بابت هزینه راه اندازی و رانژه خط چقدر میگیرن ؟ من خودم مودم دارم و نصب و کانفیگ مودم رو خودم انجام میدم
    اگه بخام از لایزر سرویس بگیرم ، چقدر باید بابت رانژه خط پول بدم ؟؟

ممنون اگه کسی با این شرکت کار کرده راهنمایی کنه .

-----
    پی نوشت :
    البته با توجه به قیمت های بالایی که سرویس بدون محدودیتش فکر نمی کنم شرکت کار درستی باشه
    چون قیمت 128 اش 39 تومنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یادمه 3 و 4 سال پیش اسیاتک !!!!!!!! اینترنت 128 کیلو بیت نامحدود رو میداد 20 تومن !!!!!!!!
    از 4 سال پیش تا الان مملکت به کجا رسیده !!!!!!!! قیمت ها دقیقا" 2 برابر شده !!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در مورد لايزر چند تا سوال داشتم :

1- اين شرکت تو پلن هايي که محدوديت دانلود ميده ، ايا شب ها هم دانلود مجاني داره ؟! مثل شرکت هاي ديگه مثل صبانت
    که محدوديت دارن و شب ها اکانت رايگان براي دانلود ميدن ، ايا اين شرکت شب ها دانلود مجاني داره يا نه ؟

2- بابت هزينه راه اندازي و رانژه خط چقدر ميگيرن ؟ من خودم مودم دارم و نصب و کانفيگ مودم رو خودم انجام ميدم
    اگه بخام از لايزر سرويس بگيرم ، چقدر بايد بابت رانژه خط پول بدم ؟؟

ممنون اگه کسي با اين شرکت کار کرده راهنمايي کنه .

-----
    پي نوشت :
    البته با توجه به قيمت هاي بالايي که سرويس بدون محدوديتش فکر نمي کنم شرکت کار درستي باشه
    چون قيمت 128 اش 39 تومنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    يادمه 3 و 4 سال پيش اسياتک !!!!!!!! اينترنت 128 کيلو بيت نامحدود رو ميداد 20 تومن !!!!!!!!
    از 4 سال پيش تا الان مملکت به کجا رسيده !!!!!!!!

14. این کاربر از Pc.34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •