تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 241 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

بهترین راه برای اینکه بفهمی تو کامپیوترت اصلا ویروس نیست چیه؟
    من نود 32 رو با آخرین آپدیت دارم ولی اسکن میکنم هیچویروسی نداره..آیا واقعا نداره؟
    سلام دوست عزیز

بهترین راه برای اینکه اصلا سیستم شما ویروسی نشه اینه که اولا از یکی از سه انتی ویروس بیدیفندر ، کسپراسکای یا nod32 استفاده کنید .
    حتما سعی کنید چند روز یکبار اون را اپدیت کنید و به طور کامل سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .

سعی کنید هر وقت فلش مموری یا موبایل یا هر چیزی که به سیستم وصل می کنید هیچ وقت روی درایو اون دابل کلیک نکنید .
    چون اگه فلش مموری ویروسی باشه با دابل کلیک کردن سیستم شما در عرض چند ثانیه ویروسی خواهد شد .
    قبل از دابل کلیک کردن روی درایو فلش مموری یا موبایل از ویروسی نبودن اون مطمئن بشید .
    برای این کار فایلهای مخفی و سوپر هایدن را از حالت مخفی در بیارید و با راست کلیک کردن روی درایو اون و زدن open وارد درایو بشید و ببینید چیز مشکوکی داخل اون نیست .

حتما سعی کنید سیستم ریستور را برای تمامی درایو ها به غیر از درایو ویندوز غیر فعال کنید . چون به مقدار بسیار زیادی از الوده شدن فایلهای سما جلوگیری می کنه .

اگه شما مرتبا سیستم خودتون را ویروس یابی کنید با سه انتی ویروسی که گفتم به شرط اپدیت بودن سیستم شما دچار ویروس نخواهد شد .
    اگه هیچ ویروسی پیدا نمی کنه و سیستم هم مشکلی نداره پس سیستم شما ویروسی نیست .

به پست اول این تایپک هم یه سری بزنید . راههای ویروسی شدن را گفتم .
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مرسي
    منظور از اف ها اينه كه صفحه نوشته هايه اف برام مياد ولي وقتي روش كليك ميكنم كه بخونم در پنجره باز شده ياهو هيچي نيست يعني نوشته ها معلوم نيست سفيده و هنگامي هم كه پيغامي برايه كسي ميفرستم در قسمت سند ميتونم نوشته ها رو ببينم ولي هنگامي كه اينتر رو ميزنم نوشته ها ناپديد ميشه

سرچ ويندوز حذف نشده باز ميشه ولي گزينه هايه سرچ در قسمت راست حذف شده وپيدا نيست و فولدر اپشن هم تويه سرچ كار نميكنه مثله اين عكس

اگه بخواهيد عكس ياهو مسنجر رو هم بزارم
    سلام دوست عزیز

خوب مشکل مربوط مربوط به اف ها احتمال زیاد مشکل از یاهو مسنجر هستش . سعی کنید اونا یکبار پاک کنید و دوباره نصب کنید یا از یه ورژن جدید تر استفاده کنید .
    مشکلات مربوط به یاهو مسنجر را توی این تایپک بپرسید تا دوستان دیگه بتونند کمکتون کنند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب این مشکل هم بیشتر به دلیل اختلال یا از بین رفتن بعضی از فایلهای ویندوز هستش که باید ویندوز خودتون را ریپیر کنید .
    برای ریپیر کردن هم سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید تا به صورت اتوران بالا بیاد .

از پنجره باز شده گزینه instal windows را انتخاب کنید و از صفحه باز شده بعدی گزینه upgrade را انتخاب کنید و next بزنید تا ویندوز شما ریپیر بشه . با ریپیر کردن هیچ کدام از برنامه های نصبی شما پاک نخواهد شد . فقط ویندوز شما بازسازی خواهد شد .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط lvl@ster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط برای دوستان عزیز پی سی ورلدی کرک کردم

True Sword4

اینم لینک

بعد از اینکه پچ را اعمال کردین . به قسمت رجیستر بروید و یک نام و سریال دلخواه وارد کنید . میبینید که برنامه بخاطر رجیستر شدنش از شما تشکر می کنه

تمام محدودیت های مربوط به رجیستر نشدن را برداشتم .

این کرک را تقدیم می کنم به mahdi7610 که بسیار از مقاله های زیبایش خوشم میاد

سلام دو ست عزیز
    من هر کاری کردم نتونستم کرکش کنم. یک نام و سریال دلخواه وارد میکنم این خطا رو میده.

Wrong serial number format! Serial number for True Sword should have 35 symbols and start with
    "TRUSWRD" prefix. Please read your order confirmation email carefully up to the end for the important
    registration instructions.
    من که نفهمیدم باید چیکار کنم.
    حالا چیکار کنم؟

کسی به سوال من جواب نمیده؟؟؟؟؟
    سلام قیوم جان

شما به lvl@ster پیغام خصوصی بده و قضیه را بهش بگو
    چون این دوستمون برنامه را کرک کرده .

راستی من برنامه را فعلا تست نکردم . نتیجه را بیا اینجا بگو

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

یه سوال نمیدونم جاش اینجایه ولی من مهدی7610روخیلی قبول دارم...من برای تغییر آی پی تواینترنت همیشه از نرم افزار Gpass استفاده میکنم..می دونم ایننرم افزار ف ی ل ت ر ش ک ن هم هست و درست نیست من اینجا بحث کنم ولی در مورد تغییر آپیش میخوام صحبت کنم.. اینه که این برنامه دارای ویروس هست؟
    چون چندوقت پیش من این روکه نصب کردم نود32 بهم اخطار داد که تروجان داره؟
    توروخدا حذفم نکنید و جواب بده مهدی جان
    سلام دوست خوبم

راستش من خیلی وقته دیگه از این برنامه ها استفاده نمی کنم .
    اما حرفهای دوست خوبم Markus را تائید می کنم .

چون اکثر انتی ویروسها با یه ورژن پایین تر یا بالاتر با این برنامه مشکل دارند . البته نمی شه گفت خیلی خطرناکه اما خوب تقریبا این برنامه ایجاد مشکل می کنه . به خاطر همین هم انتی ویروسها اونا به عنوان برنامه مخرب می شناسن .

یه پست پایین تر از پست خودتون دوست خوبم Markus جواب شما را دادند .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آقا راهي نيست اين ويروسو نگيريم؟! من تقريبا هر هفته با دستورات صفحه اول پاكش ميكنم اما يه هفته بعد دوباره پيداش ميشه...!
    چه كنم؟
    سلام دوست عزیز
    پاسخی که توی پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم مربوط به سوال شما هم می شه .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام ...

ما هم به جمع گرفتاران این ویروس خوش امدیم ...

من کل مطالب پست اول رو خوندم ... و متوجه شدم باید چیکار کنم ... ولی یه سری ابهاماتی برام وجود داره که در قالب سوال می پرسم ... اگه می شه جواب بدید :( مهدی جان عزیز یه سری کمک ها رو رسوندن ... )

ویروس منوی Folder Options منو برده ... مهدی جان گفتند از روشی که توضیح دادم اون رو برگردونم :

1. اگه منظورتون این روشه ؟؟ ... من تیک Disable رو می زنم ... ولی منو بر نمیگرده ؟... و مثل قبل می مونه !!! ... روش دیگه ای هست؟... چیکار باید بکنم

حالا فرض می کنیم ... با یکی از نرم افزار هایی که هادی جان گذاشته منو رو برگردوندم ... و اون فایل های اوتوران رو حذف کردم ...

وقتی حذف می کنم ... و بدون معطلی ریستارت ... بالاخره دوباره ویندوز بالا میاد ....

وقتی دوباره اومد بالا ... باز همون حالت قبل می شه ... و منو دوباره مخفی ...

2. چرا با ریستارت دوباره ویروس دوباره بر می گرده ؟... مگه نگفتید با حذف اتوران ویورس حذف می شه؟

دقیقا توضیحی که زیر این مطلب تو پست هادی جان نوشته ... ویروسیه که کامی جون منو گرفتار کرده ...

یعنی svchost !!!!

هادی جان گفتن عین مطلب گفته شده رو مو به مو برم جلو ... و هرجایی رو که ویروس تغییر داده ... من دوباره بر گردونم ... خوب منم می رم تا انجام بدم .... ولی :

3. کلید رجیستری که اینجا گفتید تغییر میده ... یعنی چی ؟

4. منظورم اینه که چی بوده قبلا که اینجوریش می کنه؟... الان برای اینکه من برگردونم این کلید ها .... باید مقادیر رو چی بزارم؟

5. بعد هم این نرم افزار رو که معرفی کردید ... هیچ کار خاصی چرا برای من انجام نمی ده ... فقط وقتی ازش استفاده می کنم ... دوباره svchost رو توtask manneger میاره !!!!

فعلا به اینا جواب بدید خواهشا تا ببینم باز چه ابهاماتی مونده

بازم ممنون از همه تون ...خصوصا هادی جان

مرتضی
    سلام مرتضی جان
    خوش امدی
    راستی اسم من مهدی هستش نه هادی ( همش دادم فکر می کنم خدایا این هادی کیه ؟ )

خوب با اون دوتا برنامه که برات توی پ . خ معرفی کردم می تونی قسمتهای حذف شده را برگردونی .

قبل از انجام هر کاری باید انتی ویروس بیدیفندر را روی سیستمت نصب کنی و اونا به طور کامل اپیدیت کنی و سیستم را به طور کامل ویروس یابی کنی . چون این انتی ویروس در مورد show hidden کارایی خیلی خوبی داره .
    بعد کارهای گفته شده را انجام بدی .

از انتی ویروس nod32 هم می تونی استفاده کنی . به شرط این که به طور کامل اپدیت شده باشه . این انتی ویروس ، ویروس اتوران را تشخیص داده و اونا پاک می کنه . اما انتی ویروس کسپر اسکای فقط اونا تشخیص می ده و قادر به پاک کردن اون نیست .

با حذف ویروس اتوران باید سیستم را سریع ریستارت کنید . اگه ویروس اتوران از یکی از درایو ها پاک نشده باشه با بالا امدون ویندوز دوباره سیستم به طور کامل ویروسی خواهد شد . پس وقتی سیستم بالا اومد روی هیچ درایوی دابل کیلیک نکنید بلکه با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو ها بشید و ببینید این ویروس هنوز هست یا نه .
    به غیر ویروس اتوران هر فایل مشکوکی هم دیدید که به صورت exe بود را هم پاک کنید .

اون قسمتی هم که گفتم کلید رجیستری را تغییر می ده در واقع مقدار های اصلی همین ها هست که شما می بینید . اگه مقدارشون اینها نبود شما اونا را به این مقداری که گفته شده تغییر بدید .
    در ضمن فراموش نکن svchost همیشه ویروس نیست . بلکه یکی از فایلهای ویندوز هستش که تعدادش توی taskmanager اغلب 4 یا 5 تا هستش .

با کمی صبر و حوصله می تونید از شر ویروس رها بشید .

موفق باشید .

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از انتی ویروس nod32 هم می تونی استفاده کنی . به شرط این که به طور کامل اپدیت شده باشه . این انتی ویروس ، ویروس اتوران را تشخیص داده و اونا پاک می کنه . اما انتی ویروس کسپر اسکای فقط اونا تشخیص می ده و قادر به پاک کردن اون نیست .
    سلام مهدی جان
    اول از همه بابت زحمتى که میکشى تا مشکل دوستان حل بشه بسیار سپاسگزارم
    زمانیکه ویروس اتوران مطرح شد (همون روزهاى اول) بارها فلش هاى دوستانم رو که به کامپیوترم وصل کردم و به محض اتصال با هشدار قرمز کاسپرسکى مواجه میشدم که خواستار پاک کردن فایل ویروسى اتوران بود و با موفقیت فایل رو از فلش پاک میکرد

کلا در این مدت بالغ بر 50 بار توسط این ویروس و هم خانواده هایش مورد حمله قرارگرفتم اما در تمام موارد با واکنش سریع کاسپرسکى مواجه میشدم که سریعا اقدام به پاکسازى عامل مخرب میکرد و خوشبختانه سیستمم آلوده نشده
    پس با این حساب عملکرد پیشگیرانه کاسپرسکى 100% کامله
    اما تا به حال بر روى یه سیستم شدیدا آلوده امتحان نکردم که عمکرد درمانی کاسپرسکی رو امتحان کنم

موفق باشید

داره خودمونی میشه mbfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    كيس خراب

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خوب مشکل مربوط مربوط به اف ها احتمال زیاد مشکل از یاهو مسنجر هستش . سعی کنید اونا یکبار پاک کنید و دوباره نصب کنید یا از یه ورژن جدید تر استفاده کنید .
    مشکلات مربوط به یاهو مسنجر را توی این تایپک بپرسید تا دوستان دیگه بتونند کمکتون کنند .

خوب این مشکل هم بیشتر به دلیل اختلال یا از بین رفتن بعضی از فایلهای ویندوز هستش که باید ویندوز خودتون را ریپیر کنید .
    برای ریپیر کردن هم سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید تا به صورت اتوران بالا بیاد .

از پنجره باز شده گزینه instal windows را انتخاب کنید و از صفحه باز شده بعدی گزینه upgrade را انتخاب کنید و next بزنید تا ویندوز شما ریپیر بشه . با ریپیر کردن هیچ کدام از برنامه های نصبی شما پاک نخواهد شد . فقط ویندوز شما بازسازی خواهد شد .

موفق باشید .
    باتشكر ولي با نصب مجدد ياهو مشكل حل نشد
    و همونطور كه تو عكس ميبينيد در سمت چپ پنجره سرچ هيچي نيست و گزينه هاي file , edit هم از كار افتاده و يك مشكل ديگه اينكه سيستم restore ويندوز هم از كار افتاده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مهدی جوووووووووووووووووووووووو وووووووووون نوکرتم
    هنوز چیزایی که گفتی رو امتحان نکردم ولی خیلی آقایی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام مهدی جان
    اول از همه بابت زحمتى که میکشى تا مشکل دوستان حل بشه بسیار سپاسگزارم
    زمانیکه ویروس اتوران مطرح شد (همون روزهاى اول) بارها فلش هاى دوستانم رو که به کامپیوترم وصل کردم و به محض اتصال با هشدار قرمز کاسپرسکى مواجه میشدم که خواستار پاک کردن فایل ویروسى اتوران بود و با موفقیت فایل رو از فلش پاک میکرد

کلا در این مدت بالغ بر 50 بار توسط این ویروس و هم خانواده هایش مورد حمله قرارگرفتم اما در تمام موارد با واکنش سریع کاسپرسکى مواجه میشدم که سریعا اقدام به پاکسازى عامل مخرب میکرد و خوشبختانه سیستمم آلوده نشده
    پس با این حساب عملکرد پیشگیرانه کاسپرسکى 100% کامله
    اما تا به حال بر روى یه سیستم شدیدا آلوده امتحان نکردم که عمکرد درمانی کاسپرسکی رو امتحان کنم

موفق باشید
    سلام دوست عزیزم

حرف شما کاملا متین هستش .

باتشكر ولي با نصب مجدد ياهو مشكل حل نشد
    و همونطور كه تو عكس ميبينيد در سمت چپ پنجره سرچ هيچي نيست و گزينه هاي file , edit هم از كار افتاده و يك مشكل ديگه اينكه سيستم restore ويندوز هم از كار افتاده
    ویروس ها اسیب جدی به ویندوزت وارد کردن . اگه می تونی ویندوز تعویض کن و گر نه ویندوز شما باید حتما ریپیر بشه .

مهدی جوووووووووووووووووووووووو وووووووووون نوکرتم
    هنوز چیزایی که گفتی رو امتحان نکردم ولی خیلی آقایی
    خواهش می کنم . قابل شما را نداره .
    اقایی از خودته .

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •