mossi عزيز
من چندين صفحه قبل يه فايل ضميمه كردم به پستم كه تا سال 2007 كار ميكنه
mossi عزيز
من چندين صفحه قبل يه فايل ضميمه كردم به پستم كه تا سال 2007 كار ميكنه
نسخه آپلود شده جدید کسپرسکای برای کسانی که قادر به دانلود کردن این آنتی ویروس از FTP نیستند.
حجم 10.9 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون كركي راستي چرا اون رو آپلود كردي؟تو فوروم كاسپر يكي اون رو آپلود كرده بود . مي شد لينك اون رو داد
سلام, خوب بالاخره داستان طولانی نسخه 6 آنتی ویروس کاسپرسکی هم بالاخره دارد به پایان خود نزدیک می شود در زیر حرفهای مسول پروژه طراحی این انتی ویروس را که ساعاتی قبل گفته شده برای دوستان عزیز می گذارم:
grnic
KAV 2006 project manager
Ok, the current build is a really candidate to the Release candidate, I hope. There are 0 critical bugs on the developer's side and 23 fixed bugs on the tester's side at the moment.
And a great 5-days regress test has been finished 4 hours ago
The next phase is a Technical release
یعنی این نسخه به احتمال زیاد آخرین نسخه از سری RC=Release Canditate بوده و بعد از این مشخصات جدیدی به آن اضافه نمی شود و فقط ایرادات باقی مانده اصلاح خواهد شد.
Last edited by vtn54; 13-03-2006 at 23:43.
vtn54 جان كاشكي به اونا پيشنهاد بدي تا بيشتر رو هوش مصنوعي اين آنتي ويروس كار كنن چون واقعا بهتر مي شه.
سلام هومن جاننوشته شده توسط Hoom@n
خودت قبل از ما اقدام کرده ای![]()
ولی قبلا چندین بار در این مورد آنجا بحث شده و همانطور که توی یکی از پستهای قبلی گفتم قرار است پس از درامدن نسخه نهایی برای نسخه MP1 بر روی یک هوریستیک جدید کار کنند(ولی فکر نکنم در این مورد کسی به این زودیها حریف نود32 شود مخصوصا که انها هم دارند روی نسخه3 این انتی ویروس کار می کنند و قول داده اند با عرضه نسخه جدید که تغییرات ظاهری و داخلی زیادی نسبت به نسخه قبلی داشته است یکبار دیگر همه را انگشت به دهان کنند
ولی برای اطلاعات بیشتر در مورد هوریستیک کاسپرسکی سری به اینجا بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننوشته شده توسط vtn54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ولي هنوز هم نمي دونم اوني كه نوشتم درست هست يا نه ؟لطفا يه نگاهي به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز اگه اشتباه نوشته بودم بنويس كه منظورم چي بوده .
![]()
بجای استفاده از آنتی ویروس نورتون و یا مک آفی یا ... من این بسته امنیتی را به شما پیشنهاد میکنم محصولی از یک کمپانیه روسی که رو دست نداره
من خودم اکثر آنتی ویروسهای که وجود داره را امتحان کردم هر کدوم یک مشگلی داشتند اما حساب این آنتی ویروس با بقیه جداست یک بار امتحان کنید میفهمید من چی میگم از موقعی که از این آنتی ویروس استفاده میکنم تا حالا نشده یک بار سرچ کنم و یه ویروس تو سیستم پیدا کنه چون اصلا اجازه ورود به سیستمتونا نمیده در ضمن این بسته امنیتی دارای آنتی اسپایور و آنتی هک و آنتی اسپم هم هست یعنی با یک تیر چهار پنج نشون میذنید
غیره ممکنه سایت خارجکی یا ایرانکی پیدا کنید که این برنامه را با سریال گذاشته باشه
من خودم امتحان کردم سریالش هم درست بود فقط به این صورت برنامه ریجستر میشه که موقع نصب چهارتا گزینه میاد شما گزینه اول فعال میکنید( active commercial or beta version)به صورت کانکت میرید به مرحله بعد قسمت اول سریال برنامه و قسمتهای بعدی هم مشخصه فقط یادتون باشه باید کانکت باشید و یک نکته دیگه که لازمه بگم برای ریجستر کردن برنامه تاریخ ویندوز هم باید درست باشه در غیر این صورت ریجستر نمیشه در ضمن یونیستال کردن برنامه هم با فایل ستاپ انجام میشه
size 12.6 mb
sn:2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
سلام خسته نباشین دوستان
از خدمتتون یه سوال داشتم واونم اینه که من چند وقت پیش از صفحه اصلی سایت p30world نسخه 5.0.522انتی ویروس کاسپر دانلود کردم می خواستم عیب و ایرادات ومزییتهای این نخسه رو از شما دوستان عزیز سوال کنم وفرق میان این نسخه با نسخه 5.0.390 چیه واساسا کدومشون بهتره ویا برتره ....؟
ممنون
![]()
![]()
![]()
sgh888 جان مشکلات و امکاناتی که توی نسخه ی 5.0.390 برطرف نشده و نبوده این ها بودن که در نسخه ی 5.0.522 برطرف شدند:
ضمنا نسخه ی 5.0.522 بی شک بهتر از 5.0.390 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)