تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 76 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 758

نام تاپيک: کلوپ N96 (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

اقا یه ذره یواشتر. با هم دیگه بحث نکنید. ممنون.
    این که اقا احسان چه گوشی بخره به ما مربوط نیست. هر چی دوست داشته باشه میخره.
    ولی با این حرفش که میگه نواوری نداره کاملا موافقم.
    به دلیل اینکه:

حافظه ی زیاد رو گوشیای قبل هم داشتن. حالا اومدن دو برابرش کردن. ابتکار این قسمت مال 91 هست.

دی وی بی اچ هم که هم 92 داره هم 77بتکار این قسمت مال92 هست.

دوربین و جی پی اس و ال سی دی و طراحی و ..... هم که لازم به گفتن نیست. فقط می مونه یه پایه و سیستم عامل جدید ودرگاه حافظه. حالا ممکنه بعضیا بگن اینا مگه کمه؟
    من هم میگم نه کم نیست ولی در مقایسه با زمانی که 95 اومد نسبت به مدلای قبلی عددی نیست.
    یه وقت فکر نکنید که می خوام بزنم تو سر گوشی!
    نه .چون من خودم میخوام بخرمش.

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

به دلیل اینکه:

حافظه ی زیاد رو گوشیای قبل هم داشتن. حالا اومدن دو برابرش کردن. ابتکار این قسمت مال 91 هست.

دوربین و جی پی اس و ال سی دی و طراحی و ..... هم که لازم به گفتن نیست. فقط می مونه یه پایه و سیستم عامل جدید ودرگاه حافظه. حالا ممکنه بعضیا بگن اینا مگه کمه؟
    من هم میگم نه کم نیست ولی در مقایسه با زمانی که 95 اومد نسبت به مدلای قبلی عددی نیست.
    حرف ها و پست های اقا سینا کاملا درسته...
    حرف دل منو زد...
    ان95 زمانی که امد همه فکر میکردن از فضا امده...چون در مقابل ان73 که اخرین مدل نوکیا بود واقعا شاهکار بود...(اون همه تغییر)...................

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

به نظر شما N96-2 هم ساخته خواهد شد؟؟؟؟؟؟!!!!
    و اگه بشه تغیراتش مثل95 بنیادی است یا مثل 82 ظاهزی؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

حرف ها و پست های اقا سینا کاملا درسته...
    حرف دل منو زد...
    ان95 زمانی که امد همه فکر میکردن از فضا امده...چون در مقابل ان73 که اخرین مدل نوکیا بود واقعا شاهکار بود...(اون همه تغییر)...................

مرسی اکتور جون. من فقط حرف حق رو زدم. حالا هرکی چه خوشش بیاد چه بدش بیاد. من نه طرفدار 8 گیگم نه طرفدار 96. من فقط طرفدار
    "نوکیا سیتی من 200" هستم.

تو 96 دکمهی گالری حذف شده. چون چیزی به اسم گالری تو منو وجود نداره. و هر قسمت گالری خودش یه ایکون جدا تو منو داره!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به دلیل اینکه:

اول اينكه مي يايم اينجا كه بحث كنيم نمي يايم مثل عده اي قربون و صدقه هم بريم؟!
    يا تاييد و تكذيك كنيم؟
    من گفتم خريد گوشي سليقه اي ولي ايشون ميفرماين فرض محال حتي اگر N96 از N95 8gb ارزون تر بشه من N95 8gb چون N96 نوآوري نداره؟!؟اين درست اصلا؟؟؟؟
    من از حرف شما نفهميدم آخر نوآوري داره يا نداره؟
    اگه داره و مثال هم ميزني پس چرا اول ميگيد نداره؟(با اينكه بيشتر از مثال هاي شماست و دوستان مطرح كردن ولي من احساس ميكنم اگه دوباره شروع كنم يك چرخه بينهايت هي بايد تكرار بشه!!)
    در مورد N91 هم بگم كه از نوع هارد هست نه حافظه داخلي و حافظه داخلي بالا از همون N95 8gb شروع شد؟
    در مورد N95 هم بگم يه چيز هاي اضافه شد ولي بيشتر طراحي گوشي بود كه نوع و جذاب بود و به اين هو و جنجال كمك كرد؟
    كار نداريم N95 يه چيزهايي داشت و يه چيزهايي نداشت ولي حالا يه گوشي اومده(قرار بياد) به اسم N96 كه اگر نگم همه امكانات كل گوشي هاي سري N رو داره ولي بيشتر از 95 درصد امكانات اونها رو داره!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

ببخشید یه موقع سوءتفاهم پیش نیاد.
    منظورم از بحث ،جنگ و دعوا بود. و اگر نه اینجا برا تبادل نظر اومدیم.

باز شما میگید!! از لحاظ فلسفی حرف شما درسته. ولی هرکی هر چی که دوست داشت میخره. یه جمله هست که می گه
    " ما را چه که گوش خر دراز است یا چشم وزغ همیشه باز است"
    (مدیریت ،این فقط یه جمله بود وبه منظور توهین به هیج کدام از احاد جامعه نوشته نشده)

باز هم من باب فلسفه و اصلا به نظر شما یه گوشی جدید بدون نو اوری هر چند کم تو بازار فروش میره؟؟؟؟ ما گوشیایی رو میبینیم که فقط تو ظاهر نو اوری دارن و نسبت به مدل قبلی تفاوتی ندارن و خوب هم فروش میرن!!!! جالبه که 96 درسال نواوری و شکوفایی به بازار میاد!!

حرف شما درست. ولی من فقط از حجم حافظه حرف زدم و به نوعش (هارد دیسک یا فلش) اشاره نکردم.

این حرف شما خیلی کودکانه است. فقط ظاهر؟؟؟؟؟؟!!!!!
    شما به 1.8 مگاپیکسل افزایش دوربین + جی پی اس+ 0.2 اینچ افزایش ال سی دی + قابلیت نمایش 16777216رنگ +استفاده از سیمبین9.2 + پشتیبانی از میکرو اسدی تا 8 گیگ (ورژن 21 به بالا)+....
    فقط میگین ظاهر!!! اگه بخوای این جوری حساب کنی که ابتکار تو 96 میشه مثل 6600 نسبت به مدل قبلیش!!!

96 بهترین مدل نوکیا و کامل ترینشونه. و اکثر امکانات گوشی های قبلیش رو یه جا داره.

بهتره تعصب تو کارامون رو کنار بزاریم.تا بتونیم بهتر زندگی کنیم.
    امام علی(ع) می فرمایند:
    علاقهی شدید به چیزی ادمی را کور و کر میکنه.

امیدوارم که از دستم ناراحت نشده باشین. هر چند که حرف ناراحت کننده ای نزده ام!

دوستدار شما‎.cna ‎

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

اتفاقا ما میاییم اینجا تا حرف و پست های واقعا با فهم و زیبای امثال اقای سینا تایید کنیم...
    واقعا اقا سینا حرفی برای گفتن به جا نزاشت...
    حرفی منم 2 ماه پیش زدم...ولی امثال بعضی ها قبول نمیکردن...
    ممنون سینا جان...
    2 پست اخریت حرف دل بیشتریا بود...
    مرسی...
    دیگه این بحث رو هم تموم کنیم...
    جون دیگه اونیی که نمیفهمیدن...فهمیدن...بی احترامی نباشه...منظور حرف حق بود...
    موفق باشید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببخشید یه موقع سوءتفاهم پیش نیاد.
    منظورم از بحث ،جنگ و دعوا بود. و اگر نه اینجا برا تبادل نظر اومدیم.

باز شما میگید!! از لحاظ فلسفی حرف شما درسته. ولی هرکی هر چی که دوست داشت میخره. یه جمله هست که می گه
    " ما را چه که گوش خر دراز است یا چشم وزغ همیشه باز است"
    (مدیریت ،این فقط یه جمله بود وبه منظور توهین به هیج کدام از احاد جامعه نوشته نشده)

باز هم من باب فلسفه و اصلا به نظر شما یه گوشی جدید بدون نو اوری هر چند کم تو بازار فروش میره؟؟؟؟ ما گوشیایی رو میبینیم که فقط تو ظاهر نو اوری دارن و نسبت به مدل قبلی تفاوتی ندارن و خوب هم فروش میرن!!!! جالبه که 96 درسال نواوری و شکوفایی به بازار میاد!!

حرف شما درست. ولی من فقط از حجم حافظه حرف زدم و به نوعش (هارد دیسک یا فلش) اشاره نکردم.

این حرف شما خیلی کودکانه است. فقط ظاهر؟؟؟؟؟؟!!!!!
    شما به 1.8 مگاپیکسل افزایش دوربین + جی پی اس+ 0.2 اینچ افزایش ال سی دی + قابلیت نمایش 16777216رنگ +استفاده از سیمبین9.2 + پشتیبانی از میکرو اسدی تا 8 گیگ (ورژن 21 به بالا)+....
    فقط میگین ظاهر!!! اگه بخوای این جوری حساب کنی که ابتکار تو 96 میشه مثل 6600 نسبت به مدل قبلیش!!!

96 بهترین مدل نوکیا و کامل ترینشونه. و اکثر امکانات گوشی های قبلیش رو یه جا داره.

بهتره تعصب تو کارامون رو کنار بزاریم.تا بتونیم بهتر زندگی کنیم.
    امام علی(ع) می فرمایند:
    علاقهی شدید به چیزی ادمی را کور و کر میکنه.

امیدوارم که از دستم ناراحت نشده باشین. هر چند که حرف ناراحت کننده ای نزده ام!

دوستدار شما‎.cna ‎
    من اصلا علاقه اي به ادامه اين بحث ندارم چون همون جور كه گفتم مثل يك حلقه بايد تكرار بشه؟(وقتي N95 8GB هم اومد با N95 دارا هم ما همين برنامه ها رو داشتيم)
    فقط بگم من در مورد 95 گفتم يه چيز هايي اضافه شده و بعد گفتم طراحي جديدش باعث يك سري هاي وهوي شد و مشترش زياد شد چون عده اي عقل شون به چشمشون و دنبال امكانات نيستن!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

من اصلا علاقه اي به ادامه اين بحث ندارم چون همون جور كه گفتم مثل يك حلقه بايد تكرار بشه؟(وقتي N95 8GB هم اومد با N95 دارا هم ما همين برنامه ها رو داشتيم)
    فقط بگم من در مورد 95 گفتم يه چيز هايي اضافه شده و بعد گفتم طراحي جديدش باعث يك سري هاي وهوي شد و مشترش زياد شد چون عده اي عقل شون به چشمشون و دنبال امكانات نيستن!

درسته تموم شد.
    به بحث 96 بپردازیم. به نظر شما n96-2هم درست میشه.؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

راستی اینو یادم اومد که شماها هی میگین باتریش برتر از 8 گیگ بوده.برتریش در قسمت های مدیا بوده یعنی:
    موسیقی 14 ساعت .8 گیگ 10 ساعت.
    ویدؤ 5 ساعت .8 گیگ 3.5 ساعت.( ا گه واقعی باشه که عالیه)
    تی وی 4 ساعت.
    تو بقییه چیزا برابرند. ولی تو استندبای کم میاره! دلیلش هم استفاده از سی پی یو جدیدتر وکم مصرف تره.
    سرعت سی پی یوش برخلاف گفته های دوستان زیاد نشده و 334 مگا هرتز هست.

به نظر من گوشی رو تا گرفتیم یه bl-6f روش بزاریم.‎ ‎فکر کنم با این باتری مشکلش برطرف بشه!

ولی یو اس بیش رو عشق است. با سرعت 2 مگ/ثانیه
    انتقال اطلاعات میده. یعنی یه اهنگ معمولی رو تو حداکثر 2 ثانیه میریزه تو گوشی!
    Last edited by ELVIS PRESLEY; 08-05-2008 at 23:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •