من یکی دو هفته چک نکردم، اومدم دیدم ds آپ شده. تعجب کردم...
یادم نمی آد کسی گفته باشه گرافیکش از psp بیشتر قراره باشه. اگر هم کسی گفته من نبودم و هر کی بوده افراط کرده. دقّت کنید داریم در باره ی ds صحبت می کنیم. نه xbox 360 یا playstation3.
این ضعف گرافیکی خود دی اسه و دلیل مهمش هم گرافیک کارتش نیست، بلکه رزولوشن پایین صفحه اشه.
اگه یادتون باشه، ما اعلام کردیم gta داره برا ds میاد. یه نفر اونجا گفت دلتون رو صابون نزنید قراره از بالا دوربین. مثل gta2.
و این یعنی حتی سه بعد هم نداشته باشه.
من گفتم تازه یه ماه نشده اسم بازی اعلام شده. شما از کجا فهمیدید قراره گرافیکش چجوری باشه؟
و بعد یه بگومگوی جزئی شد. اینا رو گفتم که بحث رو یادتون بیارم. هیچکس نگفت "قراره گرافیکش خیلی بالا باشه" یا "بالاتر از psp باشه".
مشخصه که گرافیک بازی های دی اس پایینه. شما میخواید گرافیکش اندازه ی iv باشه؟ معلومه گرافیک چندانی نداره. ضمناً این عکسها باید در حین بازی و روی صفحه ی کنسول دیده بشن تا معلوم بشه چرته یا جالبه.
سایز عکسها هم بیشتر شده. در ضمن این گرافیک نسبت به کنسولی مثل ds خیلی هم بد نیست!!!!!!!!!!!!
اگر هم دقت کنید دوربین از بالا نیست. بلکه شبیه پرسپکتیو سه نقطه ای اِ.
Whatever، هر فکری می خواید بکنید. اگه الان دارید زیر لب فحش می دید به من یا بهم می خندید یا هر چیز دیگه، لطف کنید بهم بگید کی گفت گرافیکش قراره از psp بیشتر بشه ما هم بدونیم.
(از خبرتون ممنونم.)