تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 56 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 560

نام تاپيک: تمامی سوالات و مباحث درمورد کنسول دستی Nintendo DS ( فقط در اینجا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

6 سیل بازی های جدید

خب این روزها سیلی از بازی های دی اس به بازار عرضه میشه. من یه سری ها که تا الان DL کرده ام رو تست کردم:

Skate IT
    تابحال فقط برای دی اس tony hawk عرضه شده بود و skate تنها برای 360 و پلی 3 اومده بود. شماره جدید اسکیت یعنی Skate it برای دی اس و Wii اومده.
    بدون شک Skate it راحت tony hawk رو میذاره تو جیبش! دیگه از شر گرافیک مسخره تونی هاک خلاض شدیم. هر چند گرافیک skate it هم DS ایه! حداقل شخصیتتون را تمام و کمال می بینید.
    گیم پلی ایده آله. همه ی تکنیک ها و حتی پا زدن رو با touch انجام میدید. خلاصه این بازی یه چیز دیگه اس.

COD 5
    این بازی که برای همه کنسولها اومده، مثل نسخه قبل یعنی Modern Warfare برای دی اس هم اومده. COD4 DS یه شاهکار بود. گیم پلی بسیار جذابش، مراحل جالبش، بخش مولتی پلیر دیوانه کننده اش...
    من فکر می کردم همه چیز نسخه جدید مثل نسخه قبل باشه اما پیشرفتهای خیلی خوبی داشته. گرافیک تکه ای بازی که باعث میشد آدم ها به همه چیز شبیه باشند الا آدم، بهتر شده و پیشرفت خیلی خوبی داشته. حتی شاید از بهترین گرافیکهای دی اس تابحال باشد.
    جلوه هایی مثل بالا پایین رفتن دوربین حین حرکت نیز اضافه شده اند. نقشه کامل هم اضافه شده که با دکمه SELECT به نمایش در می آید.
    Activision مجدداً یک شاهکار را برای دی اس عرضه کرده.

Sonic the dark brotherhood
    این نسخه بازی Sonic، از حالت دو و نیم بعدی در اومده و شما کاراکترتان را از بالا می بینید و با تاچ پد آن را هدایت می کنید. بازی نسبتاً خوب و قابل قبول است. حداقل از نسخه های قبلی سونیک بهتر است. خط داستانی جدیدی با بازی اضافه شده.

Castlevania و TC's ENDWAR
    از آشغال ترین بازی هایی که تابحال دیدم. گرافیکش مرا شدیداً یاد Gameboy Color و Nintendo SNES می انداخت. بعضی ها از این که توان گرافیکی دی اس پایینه، سوءاستفاده می کنن و گرافیکهایی میدن که بیش از حد پایینه. Tom Clancy's ENDWAR هم همین طور و مثل بقیه بازی های Ubisoft برای دی اس تعریفی نداره. گرافیکش هم مال بیست سال پیشه.

دارم NFS Under Cover و Guitar Hero On tour 2 رو DL می کنم. نتیجه رو می گم.

2. این کاربر از imakbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

یادمه وقتی اولین خبر رو از بازی gta china town wars رو که گذاشتم بین بچه ها در مورد گرافیک بازی جنجال به پا شد

یکی از کاربرا میگفت که بهتر از سری gta درpsp میشه

اینم عکسهای منتشر شده از بازی که منو یاد gta 2 انداخت :

]
    ]

گرافیکش حتی به گرد gta3 هم نمیرسه

4. این کاربر از morteza.m2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

تاریخ انتشار بازی February 1, 2009 هست، که قرار بود اواخر سال 2008 ریلیز بشه

اطلاعات جدید از بازی:

• Camera can swivel 360 degrees
    • Trains will pass overhead in the city, cars will circle, pedestrians will be walking, etc.
    • GPS seen on the touch screen while you move through the city
    • PDA allows you to gain access to the map with more details as well as the goals of missions
    • You can mark points that you want and the GPS will always tell you the shortest legal route to the destination with yellow or blue arrows
    • New discoveries (such as gas stations) are added to the map
    • Top screen brings you all the action, while the lower screen will let you control elements like the PDA, GPS, the radio, access to the people on the map, or using Motolov cocktails and grenades.
    • Drugs have a big importance in the game
    • Drug system can be compared to Drugwars
    • You have to control the stock of drugs, buy them in one neighborhood and sell them in another - Good way to make money in the game
    • You are given a map so that you know what people demand and at what prices
    • Like other GTA games, in Chinatown Wars, you can catch a taxi - whistle into the microphone so the taxi will stop

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکی دو هفته چک نکردم، اومدم دیدم DS آپ شده. تعجب کردم...

یادم نمی آد کسی گفته باشه گرافیکش از PSP بیشتر قراره باشه. اگر هم کسی گفته من نبودم و هر کی بوده افراط کرده. دقّت کنید داریم در باره ی DS صحبت می کنیم. نه XBox 360 یا PlayStation3.
    این ضعف گرافیکی خود دی اسه و دلیل مهمش هم گرافیک کارتش نیست، بلکه رزولوشن پایین صفحه اشه.

اگه یادتون باشه، ما اعلام کردیم GTA داره برا DS میاد. یه نفر اونجا گفت دلتون رو صابون نزنید قراره از بالا دوربین. مثل GTA2.
    و این یعنی حتی سه بعد هم نداشته باشه.

من گفتم تازه یه ماه نشده اسم بازی اعلام شده. شما از کجا فهمیدید قراره گرافیکش چجوری باشه؟

و بعد یه بگومگوی جزئی شد. اینا رو گفتم که بحث رو یادتون بیارم. هیچکس نگفت "قراره گرافیکش خیلی بالا باشه" یا "بالاتر از PSP باشه".

مشخصه که گرافیک بازی های دی اس پایینه. شما میخواید گرافیکش اندازه ی IV باشه؟ معلومه گرافیک چندانی نداره. ضمناً این عکسها باید در حین بازی و روی صفحه ی کنسول دیده بشن تا معلوم بشه چرته یا جالبه.
    سایز عکسها هم بیشتر شده. در ضمن این گرافیک نسبت به کنسولی مثل DS خیلی هم بد نیست!!!!!!!!!!!!

اگر هم دقت کنید دوربین از بالا نیست. بلکه شبیه پرسپکتیو سه نقطه ای اِ.

Whatever، هر فکری می خواید بکنید. اگه الان دارید زیر لب فحش می دید به من یا بهم می خندید یا هر چیز دیگه، لطف کنید بهم بگید کی گفت گرافیکش قراره از PSP بیشتر بشه ما هم بدونیم.

(از خبرتون ممنونم.)

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

من یکی دو هفته چک نکردم، اومدم دیدم ds آپ شده. تعجب کردم...

یادم نمی آد کسی گفته باشه گرافیکش از psp بیشتر قراره باشه. اگر هم کسی گفته من نبودم و هر کی بوده افراط کرده. دقّت کنید داریم در باره ی ds صحبت می کنیم. نه xbox 360 یا playstation3.
    این ضعف گرافیکی خود دی اسه و دلیل مهمش هم گرافیک کارتش نیست، بلکه رزولوشن پایین صفحه اشه.

اگه یادتون باشه، ما اعلام کردیم gta داره برا ds میاد. یه نفر اونجا گفت دلتون رو صابون نزنید قراره از بالا دوربین. مثل gta2.
    و این یعنی حتی سه بعد هم نداشته باشه.

من گفتم تازه یه ماه نشده اسم بازی اعلام شده. شما از کجا فهمیدید قراره گرافیکش چجوری باشه؟

و بعد یه بگومگوی جزئی شد. اینا رو گفتم که بحث رو یادتون بیارم. هیچکس نگفت "قراره گرافیکش خیلی بالا باشه" یا "بالاتر از psp باشه".

مشخصه که گرافیک بازی های دی اس پایینه. شما میخواید گرافیکش اندازه ی iv باشه؟ معلومه گرافیک چندانی نداره. ضمناً این عکسها باید در حین بازی و روی صفحه ی کنسول دیده بشن تا معلوم بشه چرته یا جالبه.
    سایز عکسها هم بیشتر شده. در ضمن این گرافیک نسبت به کنسولی مثل ds خیلی هم بد نیست!!!!!!!!!!!!

اگر هم دقت کنید دوربین از بالا نیست. بلکه شبیه پرسپکتیو سه نقطه ای اِ.

Whatever، هر فکری می خواید بکنید. اگه الان دارید زیر لب فحش می دید به من یا بهم می خندید یا هر چیز دیگه، لطف کنید بهم بگید کی گفت گرافیکش قراره از psp بیشتر بشه ما هم بدونیم.

(از خبرتون ممنونم.)
    فقط اشاره به رنگ قرمز: دکمه ی تشکر برای همین گذاشتن

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواستم بگم اشاره به خبرتون دارم، نه کل متنتون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

حالا چرا دعوا می کنید؟
    من نمیدونم چرا rs این گرافیک پایین رو درست کرده! آخه شما اگه cod5 دی اس رو ببینی خوف میکنی واقعا کولاکیه واسه دی اس.
    راستی شما منبعتون رو ننوشتین! معتبره؟

10. این کاربر از aminakbari93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

حالا چرا دعوا می کنید؟
    من نمیدونم چرا rs این گرافیک پایین رو درست کرده! آخه شما اگه cod5 دی اس رو ببینی خوف میکنی واقعا کولاکیه واسه دی اس.
    راستی شما منبعتون رو ننوشتین! معتبره؟

نه پس از خودم نوشتم

منبع معتبر تر از سایت gtaplace در ضمینه ی gta وجود نداره

12. این کاربر از morteza.m2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Gta cw rd

سلام.
    خواستم تاریخ ریلیز رسمی چایناتاون وارز (gta دی اس) رو اعلام کنم:
    17 مارچ 2009
    اینو دیگه راک استار همه جا اعلام کرده نمی تونه از زیرش در بره.
    Ok. دیگه حرفی نیست.
    این تاپیک بخص دی اسش خیلی وقته مُرده. شاید همه رفته اند بازی سنتر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

نه پس از خودم نوشتم

منبع معتبر تر از سایت gtaplace در ضمینه ی gta وجود نداره
    حرف شما کاملا درسته ممنون از اطلاعات خوبتون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •