تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 53 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 526

نام تاپيک: سوالات مرتبط با انواع "Video Player" (برنامه های پخش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید
    من دی وی دی با حجم 4 گیگابایت فیلم آواتار را دانلود کردم. حدود 10 زیر نویس گرفتم هیچ کدوم با فیلم فیکس نبودند و در زمانهای مختلف فیلم به شدت اختلاف زمانی پیدا می کردند گاهی جلو می رفتند و گاهی عقب!
    سعی کردم زیر نویس رو از طریق نرم افزار SubtitleWorkshop ویرایش کنم تا با فیلم همزمان بشه.ابتدا با کلی دقت جمله اول را با زیرنویس همزمان کردم . اما بعد از جلو و عقب بردن متوجه شدم باز جمله اول همزمان نیست. این در حالی بود که من هنوز کار دیگری انجام نداده بودم و فقط فیلم رو جلو عقب کرده بودم!! بعد از چند بار امتحان متوجه شدم هر بار فیلم رو جلو و عقب میبرم چند ثانیه در زمان و موقعیت فیلم اختلاف پیش میاد.
    مثلا سر دقیقه 00.01.27 یک حرکت توسط هنرپیشه انجام میشه اما وقتی فیلم رو جلو و عقب می برم و به همان نقطه بر می گردم همان حرکت با اختلاف چندین ثانیه در 00.01.22 انجام میشه. (منظورم خود فیلم نه زیر نویس، یعنی فیلم و زمان نسبت به هم جا به جا میشه، درواقع نرم افزار در نشان دادن زمان فیلم خظا دارد و یک زمان جدید با اختلاف چند ثانیه نسبت به زمان اصلی رو نشون میده)
    وقتی فیلم رو میبندم و دوباره باز می کنم تا زمانی که جلو و عقب نکردم زمان درسته و حرکت در 00.01.27 انجام میشه اما به محض اینکه دستگیره رو میگیرم و فیلم رو به نقطه ای دیگر میبرم و بر میگردم باز چند ثانیه جا به جا میشه! و این اختلاف زمان در هر بار جلو و عقب بردن متغیر هست...
    خوب طبیعتا برای باز بینی و تنظیم زمان نیاز به چندین بار جلو و عقب بردن هست...
    اول فکر کردم ایراد از برنامه SubtitleWorkshop هست. بنابراین فایل را با یک پلیر از بیرون پخش کردم و باز امتحان کردم. دقیقا به همان شکل بود !! یعنی با جلو و عقب کردن فیلم زمان و موقعیت فیلم نسبت به هم چند ثانیه تغییر می کرد و در نتیجه زیر نویس چند ثانیه (گاهی به 7 ثانیه هم میرسه!) اینطرف و آنطرف میشد. با چندین پلیر مختلف امتحان کردم در همه نتیجه یکسان بود و اختلاف ایجاد می شد... پسوند فیلم هم vob هست.
    حالا با این وضع چطوری میتوان یک فیلم رو با زیرنویس دقیق فیکس کرد؟؟ مخصوصا که این روزها اینقدر زیر نویسها ایراد دارند که فیلم مثلا در اوایل درست هست و وسط فیلم میره جلو و آخر فیلم میاد عقب! مشخص نیست چجوری زمان بندی شدن
    این زیر نویس کردن واقعا من رو داره دیوونه میکنه:-(
    لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

kmplayer برای من بعضی از زیرنویس های sub/idx رو نشون نمیده در صورتی که با زیرنویس های srt هیچ مشکلی نداره
    کسی میدونه چرا اینجوریه؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

kmplayer برای من بعضی از زیرنویس های sub/idx رو نشون نمیده در صورتی که با زیرنویس های srt هیچ مشکلی نداره
    کسی میدونه چرا اینجوریه؟
    سلام
    احتمالا چند زبانه هست زیرنویس از بخش Language زبان فارسی رو انتخاب کنید .

4. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    احتمالا چند زبانه هست زیرنویس از بخش Language زبان فارسی رو انتخاب کنید .
    نه اصلا زیرنویس نداشت من خودم از اینترنت براش دانلود کردم

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من زیر نویس برای فیلم پادشاه خدایان یا همون منجی عالم امروز دانلود کردم اما وقتی میزارم یک کاراکتر هایی نشون میده که اصلا معلوم نیست چی هستن پسوند شون هم srt هست با notepad هم باز کردم همین طوری بود:
    ÞÓãÊ íÇÒÏåã
    از چند جا دانلود کردم همش همین طوری هست این یکیشونه خودتون یک تستی بکنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با kmplayer و jetaudio بز کردم اما همشون همین طوریه
    الان چیکار کنم؟
    اگه جواب بدید ممنون میشم واقعا کارم گیره این سریالو دانلود کردم الان بعد از جند روز دان شده حالا هم که این مشکل
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نه اصلا زیرنویس نداشت من خودم از اینترنت براش دانلود کردم
    سلام
    نه نگفتم که زیرنویس داشته اینا میگم همین زیرنویسی که دانلود کردین و دارین استفاده میکنید احتمالا چند زبانه هست روی اسکرین توی Km Player کلیک راست کنید بعد انتخاب سابتایتل و لنگوئج بعد ببین چند زبانه بود فارسی رو انتخاب کنید اگه یک زبانه بود مطمئن شین که نشان دادن زیرنویس رو غیر فعال نکرده باشین اگه همه ی اینها نبود زیرنویس رو بذارین یک نگاهی بهش براتون بندازم
    سلام
    من زیر نویس برای فیلم پادشاه خدایان یا همون منجی عالم امروز دانلود کردم اما وقتی میزارم یک کاراکتر هایی نشون میده که اصلا معلوم نیست چی هستن پسوند شون هم srt هست با notepad هم باز کردم همین طوری بود:
    ÞÓãÊ íÇÒÏåã
    از چند جا دانلود کردم همش همین طوری هست این یکیشونه خودتون یک تستی بکنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با kmplayer و jetaudio بز کردم اما همشون همین طوریه
    الان چیکار کنم؟
    اگه جواب بدید ممنون میشم واقعا کارم گیره این سریالو دانلود کردم الان بعد از جند روز دان شده حالا هم که این مشکل
    با سپاس
    سلام
    اینجا بارها توضیح داده شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یونیکد سیستم رو درست کنید یک سرچی کنید توی اون تاپیک متوجه عرضم میشین

8. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    نه نگفتم که زیرنویس داشته اینا میگم همین زیرنویسی که دانلود کردین و دارین استفاده میکنید احتمالا چند زبانه هست روی اسکرین توی Km Player کلیک راست کنید بعد انتخاب سابتایتل و لنگوئج بعد ببین چند زبانه بود فارسی رو انتخاب کنید اگه یک زبانه بود مطمئن شین که نشان دادن زیرنویس رو غیر فعال نکرده باشین اگه همه ی اینها نبود زیرنویس رو بذارین یک نگاهی بهش براتون بندازم

سلام
    سلام
    من این تاپیکی که گفتید رو دیدم مثلا یک جا در بشن پست های 70-80 دیدم یکی گفته بود زیر نویسش خرابه اماا با notepad باز میشه درسته که میبایست بونیکد سیستم رو تغییر بده اما از من کلا خرابه یونیکد رو هم بلد نیستم تغییر بدم
    البته من تمام اون تاپیک رو نخوندم چون 80 صفحه بود
    یک راهنمایی بکنید خودتون ممنون میشم
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من این تاپیکی که گفتید رو دیدم مثلا یک جا در بشن پست های 70-80 دیدم یکی گفته بود زیر نویسش خرابه اماا با notepad باز میشه درسته که میبایست بونیکد سیستم رو تغییر بده اما از من کلا خرابه یونیکد رو هم بلد نیستم تغییر بدم
    البته من تمام اون تاپیک رو نخوندم چون 80 صفحه بود
    یک راهنمایی بکنید خودتون ممنون میشم
    با سپاس
    ممنون فهمیدم چطوری باید این کار رو بکنم
    در xp
    language>tab advanced>farsi
    ىر 7
    language>adminstrative>change system local>persian
    سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

سلام
    این کارو هم کردم ولی چند زبانه نبود :
    [code]http://pictures.persiangig.com/Taxi Driver 1976.zip[code\]
    [code]http://pictures.persiangig.com/The Office - S01E01 - Downsize [digitaldistractions].zip[code\]
    Last edited by adameh_bahal; 27-03-2010 at 08:53.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

این کارو هم کردم ولی چند زبانه نبود :
    [code]http://pictures.persiangig.com/Taxi Driver 1976.zip[code\]
    [code]http://pictures.persiangig.com/The Office - S01E01 - Downsize [digitaldistractions].zip[code\]
    سلام
    لینک رو درست نذاشتین اما اگه زیرنویس تاکسی درایور هست شما اینی که من میذارم و مال خودم هست رو دانلود کن از این پست که من مطمئن هستم درست هست تا بینیم چی میشه

13. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •