سلام
دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید
من دی وی دی با حجم 4 گیگابایت فیلم آواتار را دانلود کردم. حدود 10 زیر نویس گرفتم هیچ کدوم با فیلم فیکس نبودند و در زمانهای مختلف فیلم به شدت اختلاف زمانی پیدا می کردند گاهی جلو می رفتند و گاهی عقب!
سعی کردم زیر نویس رو از طریق نرم افزار SubtitleWorkshop ویرایش کنم تا با فیلم همزمان بشه.ابتدا با کلی دقت جمله اول را با زیرنویس همزمان کردم . اما بعد از جلو و عقب بردن متوجه شدم باز جمله اول همزمان نیست. این در حالی بود که من هنوز کار دیگری انجام نداده بودم و فقط فیلم رو جلو عقب کرده بودم!! بعد از چند بار امتحان متوجه شدم هر بار فیلم رو جلو و عقب میبرم چند ثانیه در زمان و موقعیت فیلم اختلاف پیش میاد.
مثلا سر دقیقه 00.01.27 یک حرکت توسط هنرپیشه انجام میشه اما وقتی فیلم رو جلو و عقب می برم و به همان نقطه بر می گردم همان حرکت با اختلاف چندین ثانیه در 00.01.22 انجام میشه. (منظورم خود فیلم نه زیر نویس، یعنی فیلم و زمان نسبت به هم جا به جا میشه، درواقع نرم افزار در نشان دادن زمان فیلم خظا دارد و یک زمان جدید با اختلاف چند ثانیه نسبت به زمان اصلی رو نشون میده)
وقتی فیلم رو میبندم و دوباره باز می کنم تا زمانی که جلو و عقب نکردم زمان درسته و حرکت در 00.01.27 انجام میشه اما به محض اینکه دستگیره رو میگیرم و فیلم رو به نقطه ای دیگر میبرم و بر میگردم باز چند ثانیه جا به جا میشه! و این اختلاف زمان در هر بار جلو و عقب بردن متغیر هست...
خوب طبیعتا برای باز بینی و تنظیم زمان نیاز به چندین بار جلو و عقب بردن هست...
اول فکر کردم ایراد از برنامه SubtitleWorkshop هست. بنابراین فایل را با یک پلیر از بیرون پخش کردم و باز امتحان کردم. دقیقا به همان شکل بود !! یعنی با جلو و عقب کردن فیلم زمان و موقعیت فیلم نسبت به هم چند ثانیه تغییر می کرد و در نتیجه زیر نویس چند ثانیه (گاهی به 7 ثانیه هم میرسه!) اینطرف و آنطرف میشد. با چندین پلیر مختلف امتحان کردم در همه نتیجه یکسان بود و اختلاف ایجاد می شد... پسوند فیلم هم vob هست.
حالا با این وضع چطوری میتوان یک فیلم رو با زیرنویس دقیق فیکس کرد؟؟ مخصوصا که این روزها اینقدر زیر نویسها ایراد دارند که فیلم مثلا در اوایل درست هست و وسط فیلم میره جلو و آخر فیلم میاد عقب! مشخص نیست چجوری زمان بندی شدن
این زیر نویس کردن واقعا من رو داره دیوونه میکنه:-(
لطفا راهنمایی کنید با تشکر