من هنوز در بدر یه کلید جدید هستم دو تا از خود سایت آویر گرفتم هیچکدوم رو قبول نمیکنه
من هنوز در بدر یه کلید جدید هستم دو تا از خود سایت آویر گرفتم هیچکدوم رو قبول نمیکنه
مشکلی نیست فعلا عالش کنه تا بعد؟
ممنون میشم
دوستان من نسخه .Avira_AntiVir_Prem8.1.0.362 رو نصب کردم و هیچ انتیویرسه دیگه هم ندارم ولی وقتی گارد این انتی ویروی بازه سیستم و خیلی کند میکنه انگار گیر میکنه ولی وقتی گارد میبندم همهچی عادی میشه کسی میتونه بهم کمک کنه که با گارد باز راحت کار کنم و سیستم کند نشه
مشخصات سیستم از نظر سیستم عامل، رم و سی پی یو چیه؟
آیا قبلا آنتی ویروس دیگه ای بر روی همین سیستم استفاده میکردی؟
آیا از فایروال مخصوصی استفاده میکنی؟
من از نسخه File server برای نصب روی ویندوز 2000 سرور استفاده کردم . ولی متاسفانه هیچ کلید معتبری پیدا نکردم .
سایتی سراغ دارید که key های معتبر ارائه کنه یا خودتون key دارید؟
این هم کلید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CPu=2.5 Barton Amd
Ram = 512 Ocz
قبلا کسپرسکای 2007 رو داشتم اونو پاک کردم اینو نصی کردم هیچ چیزه دیگه هم ندارم ولی دیشب یهخورده باهاش ور رفتم و حساسیت گاردو از نرمال رو لو گزاشتم خیلی بهتر شد سیستم بازم اگه چیزی هست ممنونم میشم راهنمایی کنید
دوست عزيز به لينك زير بريد و محصول موردنظر خود را انتخاب كنيد .مشخصات خواسته شده را وارد كنيد تا يك اكانت 1 ماهه براي شما راسال كنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان عزيز و مخصوصا دوست عزيزم (M E H R A N)
آقا من Avira AntiVir premium رو 27 روز قبل از آدرس :
كه دوست عزيزم M E H R A N لطف كرده بودن دانلود كردم و نصب كردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بايد بگم واقعا عاليه ... از اون موقع به اينور هيچ مشكل ويروسي واسه سيستمم به وجود نيومده ....
الان 3 روز ديگه مونده و بعد 3 روز از كار ميوفته ... ميخواستم ببينم چي كار ميشه كرد تا رجيستر و آپديت بشه .. ؟ كد يا فايل يا كركي هست ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
كوچيك همه بچه هاي p30world هم هستيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)