اسم آلبوم جديد محسن تابوت
اينم يه بيت از شعرش
نباشي كل دنيا واسم قد يه تابوته
نبودت مثل كبريت و دلم انبار باروته
راستي منبع سينماي امروز هستش
اسم آلبوم جديد محسن تابوت
اينم يه بيت از شعرش
نباشي كل دنيا واسم قد يه تابوته
راستي منبع سينماي امروز هستش
2 موزيك ويدئو بسيار زيباي سال كبيسه و آهاي خبر نداري از محسن يگانه با دو كيفيت| اجرا شده در كنسرت اخير اروپايي به همراه مصاحبه كوتاه در فرودگاه از محسن يگانه |
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميبخشيد اگه قاطي پاتي شده اين خود سايت منبع اگه خواستيد
این آلبوم جدید آقا محسن چند ماهی کار داره ؟؟؟
گفته تابستون 88 به احتمال زياد
سلام بچه ها منم یکی از عاشق های مخسن جون هستم من از همون اول که شروع به خوندن کرد طرفدارش بودم امیدوارم البوم تابوت با موافقیت رو به رو شود
حرفهای محسن یگانه راجه به آلبوم جدیدش
از آلبوم جدید بگو؟شروع کرده ای؟
یگانه:آلبوم جدیدم کار متفاوتی خواهد بود فکر میکنم اتفاق بزرگی درموسیقی پاپ خواهد بود.امروزه از آلبوم جدید بگو؟شروع کرده ای؟ریمیکس جای خاصی در موسیقی پاپ جهان داره.من هم قصد دارم یک سی دی رو به ریمیکس کارهای قدیمیم اختصاص بدم.و سی دی دوم کارهای جدیدم.شعر و ملودیهای کار جدیدمو بسیار دوست میدارم و معتقدم کارهای موفقی خواهد بود.در ادامه نفسهای بی هدف ترانه دیگری نوشتم که خط اولش اینه:
چرا امروز مث دیروزو فرداس
این چه تقدیر سیاهیه خدایا....
این یک نمونه از کارهای بعدیم هست.و به نظر خودم عمق زیادی داره.کارهای الکترونیک کارهامو خودم تنظیم خواهم کرد به همرا شهاب اکبری وآرش قنادی از گروه سون و..که دیگر تنظیم کنندگان هستند.تیم کاری نفسهای بی هدف حفظ خواهند شد.این رو هم اضافه کنم یک خواننده و موزیسین بین المللی به نام کوشا حداد در تنظیم هایم مشاوره خواهم کرد.کار دیگری که در آلبوم جدیدم انجام خواهم داد استفاده از سازهای کارم در خارج از کشور است.باهمه احترامی که برای نوازندگان خارجی قائلم قصد دارم در آلبوم جدیدم سازهارودر دو کشور ارمنستان و ترکیه ضبط کنم که هزینه اش هم زیاد خواهد بود.من بیشتردرآمدم از موسیقی رو خرج خود موسیقی میکنم...
اسم آلبوم جدیدت رو انتخاب کردی؟
یگانه:به احتمال زیاد"تقاص" خواهد بود.تقاص کلمه تعریف شده ای برای مردم است
یعنی ما باید تا تابستون 88 صبر کنیم .خدا به ما صبر بده
نباشي كل اين دنيا واسم قد يه تابوته
اگه ميشه اين آهنگ رو برداريد چون من تو سايتي اين مطلب رو خوندم
با توجه به عدم رضايت محسن يگانه و اعلام او مبني بر اينكه , اين آهنگ به سفارش آرش شجاعيان براي آلبومي كه به صورت مجاز به بازار خواهد آمد , ساخته شده بود!!!
اين آهنگ به صورت ماكت بوده و توسط فردي سودجو پخش شده , لذا از اين سايت حذف مي گردد.
كه فكر كنم درسته شما هم اگه امكانش هست برداريد
کنسرت محسن یگانه در مرکز همایش های برج میلاد در تاریخ 11 و 12 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد . علاقه مندان می توانند از طریق سایتاقدام به خرید اینترنتی بلیط کنسرت نمایند و همینطور از طریق شماره تلفن 84200 به صورت تلفنی خرید نمایند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)