تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 108 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

مثل اینکه جواب سوال ما همین جوری موند وکسی نیست پاسخ بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من وقتی دوستمون گفت این کار را کردم و آزمایش کردم دیدم درسته نشون میده ولی نه از طریق بوت بلکه از طریق خود ویندوز اجراش کردم.شاید به این خاطر درست نشون میداد که فونتش روی سیستمم نصب بوده.
    من باید یه امیج ازش بگیرم و برم از طریق بوت cd نصب کنم ببینم درسته یا نه.با virtual pc هم امتحان کنید ببینید چطور نشون میده

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من وقتی دوستمون گفت این کار را کردم و آزمایش کردم دیدم درسته نشون میده ولی نه از طریق بوت بلکه از طریق خود ویندوز اجراش کردم.شاید به این خاطر درست نشون میداد که فونتش روی سیستمم نصب بوده.
    من باید یه امیج ازش بگیرم و برم از طریق بوت cd نصب کنم ببینم درسته یا نه.با virtual pc هم امتحان کنید ببینید چطور نشون میده
    منم دقیقا چنین مشکلی داشتم با Resorse haker تو محیط ویندوز کاریش کردم فارسی نشون بده
    اما موقع نصب فقط به جای نوشته ها علا مت سوال میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ممنونم ازت تاتار عزیز که پیگیر سوالات ما هستی انشا الله که جواب این معما رو پیدا کنی

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فرقی نمیکنه فقط باید زبان برنامه رو عوض کنیم تا درست شه با virtual pc هم که فرقی با خود نصب اصلی نداره virtual pc یه نرم افزار مجازی برای نصب سیستم عامل هست و محیطش هیچ فرقی با یه کامپیوتر اصلی نداره

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

با سلام خدمت همگی معذرت میخوام بابت دیر سرزدن
    تاتار ایول دمت گرم الآن دانلودش کردم برم ببینم چی میشه

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

با سلام مجدد
    اگه می تونین از نرمافزار Vmware یه همچین چیزی استفاده کنین اصلا کاریم به ویندوز خودتون نداره کار باهاشم سادست ازvirtual pc هم بهتره البته به نظر من

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم دقیقا چنین مشکلی داشتم با Resorse haker تو محیط ویندوز کاریش کردم فارسی نشون بده
    اما موقع نصب فقط به جای نوشته ها علا مت سوال میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ممنونم ازت تاتار عزیز که پیگیر سوالات ما هستی انشا الله که جواب این معما رو پیدا کنی
    اقای mojihaker شما اگه بتونید جواب سوال ما رو از روی اون سی دی که داشتید میدادید کمک زیادی به میکردی دررابطه با فارسی کردن نوشته های محیط نصب ویندوز چون من میخواهم با فارسی توضیحاتی در مورد ویندوزم بنویسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    فارسی كردن ویندوز كار ساده‌اي است ونياز به نصب هيچ برنامه و فونت خاصي نداريد،اما بايد مقداري زبان انگليسي بدانيد.
    1- ابتدا چهار فايل زير را از I386 داخل CD ويندوز بر روي هارد كپي كنيد.
    WINNT32A.DLL
    WINNT32U.DLL
    WINNTBBA.DLL
    WINNTBBU.DLL
    2- هر تغييري بر روي فايل اول مي دهيد ، بايد دقيقا همان را بر روي فايل دوم هم انجام بدهيد.
    3- هر تغييري بر روي فايل سوم مي دهيد ، بايد دقيقا همان را بر روي فايل چهارم نيز انجام بدهيد.
    (دو به دو شبيه هم هستند).
    4- برنامه Resource Hacker را اجرا و در فايل اول وارد قسمت Dialog و String Table شده و ترجمه را انجام و تغييرات را ذخيره نماييد. همين تغييرات را روي فايل دوم نيز انجام دهيد و ذخيره نماييد.
    5- در فايل سوم و چهارم نيز مانند بالا عمل كنيد. تنها تفاوت در اينست كه ترجمه را بايد در قسمت String Table انجام دهيد.
    6- پس از اتمام كار آنها را ذخيره و سپس در I386 بر روي فايلهاي قبلي كپي نماييد.
    توجه كنيد كه از فايلهاي ذكر شده يك كپي يدك داشته باشيد تا در صورت نياز به مشكلي بر نخوريد.
    موفق باشيد. اللهم صل علي محمد و آل محمد

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    فارسی كردن ویندوز كار ساده‌اي است ونياز به نصب هيچ برنامه و فونت خاصي نداريد،اما بايد مقداري زبان انگليسي بدانيد.
    1- ابتدا چهار فايل زير را از I386 داخل CD ويندوز بر روي هارد كپي كنيد.
    WINNT32A.DLL
    WINNT32U.DLL
    WINNTBBA.DLL
    WINNTBBU.DLL
    2- هر تغييري بر روي فايل اول مي دهيد ، بايد دقيقا همان را بر روي فايل دوم هم انجام بدهيد.
    3- هر تغييري بر روي فايل سوم مي دهيد ، بايد دقيقا همان را بر روي فايل چهارم نيز انجام بدهيد.
    (دو به دو شبيه هم هستند).
    4- برنامه Resource Hacker را اجرا و در فايل اول وارد قسمت Dialog و String Table شده و ترجمه را انجام و تغييرات را ذخيره نماييد. همين تغييرات را روي فايل دوم نيز انجام دهيد و ذخيره نماييد.
    5- در فايل سوم و چهارم نيز مانند بالا عمل كنيد. تنها تفاوت در اينست كه ترجمه را بايد در قسمت String Table انجام دهيد.
    6- پس از اتمام كار آنها را ذخيره و سپس در I386 بر روي فايلهاي قبلي كپي نماييد.
    توجه كنيد كه از فايلهاي ذكر شده يك كپي يدك داشته باشيد تا در صورت نياز به مشكلي بر نخوريد.
    موفق باشيد. اللهم صل علي محمد و آل محمد
    دوست عزیز همه این کارهارو قبلا کردیم ولی نمیشه
    شاید تومحیط ویندوز متو.ن که ما با فارسی نوشته ایم درست نشون بده
    ولی درمحیط نصب علامت سوال میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تقديم به hossein67 عزيز:

بچه ها اين روش رو که مي خوام براتون توضيح بدم به جرات مي تونم بگم روي 95% پکيج هاي نرم افزاري جواب ميده و اين روش رو شايد تا حالا خودم شخصاً روي صدها نرم افزار انجام دادم و 100% جواب داده پس اگر نتونستين انجامش بدين فکر نکنيد عملي نيست اشکالات و ارورها رو بگيد تا بيشتر توضيح بدم.

خوب براي سايلنت اينستال کردن نرم افزار ها روي فايل پکيج نصبي نرم افزار مورد نظر راست کليک مي کنيم و Add to Archive... رو ميزنيم (که فکر کنم اين کار رو همتون با WinRAR بلد باشيد ولي باز براتون ميگم) ، از پنجره باز شده گزينه Create SFX archive رو تيک دار مي کنيم بعد به سربرگ Advanced مي ريم رو SFX options... کليک مي کنيم تا يه پنجره ديگه باز بشه تو اين پنجره تو قسمت Run after extraction اول نام دقيق نرم افزاري که Add کرديم رو با پسوندش وارد مي کنيم ( تاکيد ميکنم نام و پسوند رو بايد دقيق بنويسيد ) بعد يه فاصله مي ديم بعد يکي از کدهاي زير رو وارد مي کنيم...

مثلاً فرض کنيد که مي خوايد پکيج K-Lite Codec Pack رو سايلنت اينستال کنيد : بعد از Add کردن اون تو WinRAR در قسمت Run after extraction که بالا هم گفته شد بايد اين رو تايپ کنيد: K-Lite Codec Pack.exe /verysilent تو اين روش به فاصله ها خوب دقت کنيد...اين کد هم /verysilent /norestart برا اون ستاپ هاييه که بعد از نصب شدن اتو ماتيک ريستارت مي کنن که اين کد علاوه بر سايلنت کردن جلوي ريستارت رو هم ميگيره...اين کد هم /quiet براي ستاپ هاييه که پسوند اونا .msi هستند.

توجه کنيد براي اين که بفهميد به پکيج شما کدوم يک از کد هاي زير سازگاره راهي جز يکي يکي امتحان کردنشون نيست اين رو هم بگم که بهتره کدهاي زير رو طبق اولويت از بالا به پايين امتحان کنيد چون برحسب تجربه کداي زير رو طبق فراواني اونا تو سايلنت کردن نرم افزار ها چيدم.

/S /NCRC /qn
    /verysilent
    /verysilent /norestart
    /quiet
    /s
    /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
    /s /v
    /WEBINSTALL="1"

وقتي کدي که به نرم افزارتون خورد رو پيدا کردين ، کارهاي زير رو انجام بدين تا نرم افزارتون کاملا سايلنت اينستال بشه:
    تو همون نرم افزار WinRAR بعد از وارد کردن کد مربوطه ، داخل همون سربرگ General تو قسمت Path to extract يه آدرس مثلاً %temp% رو بدين بعد از سربرگ Modes گزينه Hide all و Overwrite all files رو انتخاب کنيد بعد تمام پنجره ها رو Ok کنيد تا نرم افزارتون ساخته بشه ...

راستي اين نکته رو هم بگم که لازم نيست تو فايل SVCPACK.INF کد خاص ديگه اي رو بنويسيد فقط کافيه به روشي که خودتون بلديد اسم فايلتون رو که سايلنت اينستال کردين تو فايل SVCPACK.INF وارد کنيد. بچه ها اگه نظرتون رو درباره اين آموزش و عملکردش بگيين خوشحال ميشم.

راستي در مورد فارسي سازي محيط نصب نمي دونم مشکل کار شما کجاست که موفق نمي شيد ولي شايد ورژن ويندوزتون پايين باشه چون من خودم شخصاً امتحان کردم جواب داد -- يه لطف هم بکنيد از يه نرم افزار به جز اينResorse haker استفاده کنيد به نظر من بهتر از نرم افزار Resterator استفاده کنيد و جز فارسي کردن و تغيير عکس دستکاري ديگه اي رو فايل انجام ندين چون ديده بودم که يکي از بچه ها گفته بود فونت اين دو فايل رو هم تو ويندوز دست کاري کرده که مطمئنم نيازي به اين کار نيست... منتظرم نتيجه کارتون رو بدونم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    آقای mojihaker طبق گفته شما من برای فارسی کردن متون در صفحه نصب ویندوز با restorator کار کردم وباز هم مشکل پیدا شد
    اینم عکسش
    خوب حالا مشکل من اینجاست وگفتی بودی اگه مشکلی دارین حتما بی پاسخمون نمیزاری
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •