Mr.Ponics جان شوخيت گرفته؟ايراني و پول دادن؟اونم 50 تا 60 دلار براي يه تمپليت![]()
بي خيال داداش
Mr.Ponics جان شوخيت گرفته؟ايراني و پول دادن؟اونم 50 تا 60 دلار براي يه تمپليت![]()
بي خيال داداش
خوبه دوستان پیشرفت کردند...
اول این که قالب های وب سایت من پاک نمیشه ، چون ربطی به اون سایتی که گفتی نداره .
دوم این که هر وقت خودت برای قالب پول دادی کاربراهای دیگه هم میدن، چون همون طور که گفتی. ایرانی ها...
اخرش هم این که به جای پست پر کردن یه نظر مفید تر بده.
مرسی. بای
ايرانيها چي؟!
ببين دوست من، شما خودت حاضري هفتاد دلار واسهي يه قالب وب بپردازي؟
در ضمن، الآن از اين Cmsها مخصوصاً رايگانهاش، كلي تو بازار ريخته، توي 5 ديقه، نه، ده ديقه، سايتتو ميسازي و بعد هم براي عوض كردن قالبش هيچ دردسري نداري. كي مياد اينكارو بكنه؟
من ميگم يه تاپيك جديد براي معرفي و درخواست قالبهاي رايگان بزنيدف اين تاپيك فوقالعاده شلوغ شده.
![]()
سلام
ببخشین سولم اینه که گیرم ایرانی ها .... (فلان و بهمان) .
میشه بفرمایین شما از کدوم سیاره تشریف آوردین ؟
با این هزینه های که اینجا داریم ، ایرانی بتونه زنده بمونه (حالا به چه نحوش بماند) شق القمر کرده ، چه برسه به اینکه خرج های لوکس بکنه .
ضمنا محض اطلاع صدها (و بلکه هزاران) سایت خارجی هستن که برنامه ، قالب و سایر چیزها رو رایگان در اختیار میزارن که فکر نکنم هدفشون کمک به ایرانی باشه .
قطعا توی خارج هم کم نیستند کسانی که دنبال موارد رایگان باشند .
Last edited by pd2006; 25-03-2007 at 18:12.
دوستان اين سه تا پست بالايي رو خوندم انگار منظورتون با من بوده و انگار من حرف بدي زدم؟!!!!!
اقا من اين حرف رو در جواب mr.ponics دادم كه گفت بريد 50 دلار بديد و تمپليت بخريد . و دروغ هم نگفتم من خودم به هيچ وجه امكان نداره 50 دلار بدم براي تمپليت فكر هم نكنم هيچ ايراني ديگه اي اين كارو بكنه حالا به دليلش هم كاري ندارم مهم اينه كه در حال حاضر هيچكي اين كارو نمي كنه
حالا كجاي اين حرف من دروغ يا زشت بود خودمم نمي دونم
اگه از دوستان كسي از حرف من ناراحت شده، من عرض خواهي ميكنم. ببخشيد.
منم با مهران و پيدي2006 موافقم. تازه اينكه، گفتم كه، يه سياماس نصب ميكني، رايگان، با تمام امكانات، 60 دلار واسهي يه قالب؟! اين قيمتي كه توي سايتش نوشته، قيمت بالايي درسته يا پاييني؟ unique price كه بالاي 2500 دلاره!
نكتهي بعد اينكه ميخوايد سايت طراحي كنيد؟ اصلاً چيزي از زيباشناسي ميدونيد؟ من يه تاپيك در اين مورد زدم ولي تا حالا هيچ جوابي دريافت نكردم. اينه ديگه، ما تا صد سال ديگه هم مجبوريم توي گوگل سرچ كنيم كه: free web template و هيچوقت خودمون نميشينيم يه سايت اصولي طراحي كنيم و هرچي طراحي ميكنيم، ايراد داره...
مديران لطفاً يه تاپيك ديگه براي اين موضوع بزنيد.
به وبلاگ من برید بعد می بینید قالب یعنی چی؟
ولی الآن یک کم دستکاری اش کردم ولی در کل کار -------- خیلی خوبه...
توي انجمنهاي سايت ايرانجاوا.نت تعداد زيادي از قالبها گذاشته شده؛ من تست كردم، لينكها درسته، ولي بدرد من نميخوره آخه اينترنت ما دايل آپه.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي اين سايت هم تعداد زيادي قالب هست، با CSS نوشته شدهن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی فایل های که از توی ایران جاوا به رپیدشیر لینک شدن، پاک شدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)