تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 123 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    آقا ما یه آبگرمکن دیواری بوتان(فک کنم طرح قدیم از اینایی که فندک دستی داره توش) داریم یه مشکلی هست وقتی میریم حموم اولن واسه اینکه آب گرم بشه باید کلا شیرو بدیم سمت آب گرم بعد داغ میشه بعدم مجبوریم بیاریم وسط تا تعدیل بشه گرماش که یه چند دقیقه خوبه ولی بعدش آب سرد میشه دوباره مجبوریم حرکت قبلو تکرار کنیم تا گرم بشه یعنی یه جورایی وقتی یکم شیر آب رو از گرم میبریم سمت سرد که دمای آب بهتر بشه کلا دیگه خاموش میشه و سرد میشه
    میخواستم بدونم مشکل از کجاست از آبگرمکنه یا شیر آب و کلا مشکلش چیه؟
    سلام . اگه از همه ی شیرها همین مشکل وجود داره پس از آبگرمکن هست .
    اگر دیافراگم سالهاست که تعویض نشده بهتره عوضش کنین با رعایت نکات ایمنی

وقتی دیافراگم رو میخواین عوض کنین کاربراتور آب رو هم تمیز و رسوب زدائی کنین
    توری ورودیِ آب به کاربراتور آب رو هم تمیز کنین .
    به پیچهای تنظیم دست نزنین یا با حساب کتاب تغییرشون بدین تا اگر تنظیمشون به هم خورد بدونین جای اولش کجا بوده
    مطالب قبل هم اطلاعات زیادی بهتون میده
    اگر باز هم مشکل حل نشد بگین تا عیب یابی رو ادامه بدیم

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید
    من تمام مطالب رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم . یه مشکلی دارم :
    آبگرمکن ما بوتان B3115 هستش چند مشکل داره:
    1- فندکش با وجود اینکه جرقه اش خوبه ولی خودش روشن نمیشه و باید دستی روشنش کنم
    2- مشکل بزرگترش اینه که وقتی فندک رو روشن می کنم و شیر اب گرم رو باز می کنم و آبگرمکن روشن میشه بعد از مدتی یه صدای تق میده و کامل خاموش میشه (هم شعله اصلی آبگرمکن و هم فندک)
    ممنون میشم کمکم کنین.
    Last edited by sajjadpandesh; 15-07-2014 at 00:31.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید
    من تمام مطالب رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم . یه مشکلی دارم :
    آبگرمکن ما بوتان B3115 هستش چند مشکل داره:
    1- فندکش با وجود اینکه جرقه اش خوبه ولی خودش روشن نمیشه و باید دستی روشنش کنم
    2- مشکل بزرگترش اینه که وقتی فندک رو روشن می کنم و شیر اب گرم رو باز می کنم و آبگرمکن روشن میشه بعد از مدتی یه صدای تق میده و کامل خاموش میشه (هم شعله اصلی آبگرمکن و هم فندک)
    ممنون میشم کمکم کنین.
    سلام
    1- اگر شمعک با دست روشن میشه پس یا جرقه زن تنظیم نیست و دور از گاز جرقه میزنه
    یا فشار گاز شمعک کمه و گاز به جرقه زن نمیرسه
    اگر بعد از روشن کردن با دست دیدین شعله ی شمعک ضعیفه پس علت روشن نشدن با فندک هم همون فشار کم گاز شمعک هست .
    باید با پیچ تنظیمش فشار گازش رواندکی زیاد کنین .
    اما اگر بعد از روشن"شدنِ شمک قوی هست پس جرقه زن از شمعک دور هست
    اگر گاز شمعک قوی هست و جرقه زن هم ازش دور نیست پس قطعه ای که جرقه تولید میکنه ضعیف شد یا مشکل دیگه ای داره و جرقه ضعیف هست .
    2- اگر شمعک ضعیفه پس علت خاموش شدن آبگرمکن هم همینه
    چون شعله ی شمعک ضعیفه , با روشن شدنِ مشعل , گاز شمعک ضعیفتر میشه و درنتیجه شمعک نمیتونه ترموکوپل رو گرم نگه داره درنتیجه ترموکوپل گاز رو قطع میکنه و آبگرمکن خاموش میشه
    اگر شعله ی شمعک قوی هست و ترموکوپل رو خوب گرم میکنه و با روشن شدنِ مشعل هم شمعک ضعیف نمیشه پس ممکنه علتش سنسوری هست که به بدنه ی مشعل وصل هست
    این سنسور اگر بیش از حد گرم بشه گاز آبگرمکن رو قطع میکنه
    کمی از بدنه ی آبگرمکن دورش کنین ( حدود یک تا 1.5 سانت ) تا کمتر گرم بشه . ببینین تاثیری داره یا نه ؟
    اگر همه ی اینها چک شد و درست کار میکنه , اگر دیافراگم سالهاست تعویض نشده , بهتره تعویض بشه و کاربرات آب هم تمیز و رسوب زدائی بشه

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    1- اگر شمعک با دست روشن میشه پس یا جرقه زن تنظیم نیست و دور از گاز جرقه میزنه
    یا فشار گاز شمعک کمه و گاز به جرقه زن نمیرسه
    اگر بعد از روشن کردن با دست دیدین شعله ی شمعک ضعیفه پس علت روشن نشدن با فندک هم همون فشار کم گاز شمعک هست .
    باید با پیچ تنظیمش فشار گازش رواندکی زیاد کنین .
    اما اگر بعد از روشن"شدنِ شمک قوی هست پس جرقه زن از شمعک دور هست
    اگر گاز شمعک قوی هست و جرقه زن هم ازش دور نیست پس قطعه ای که جرقه تولید میکنه ضعیف شد یا مشکل دیگه ای داره و جرقه ضعیف هست .
    2- اگر شمعک ضعیفه پس علت خاموش شدن آبگرمکن هم همینه
    چون شعله ی شمعک ضعیفه , با روشن شدنِ مشعل , گاز شمعک ضعیفتر میشه و درنتیجه شمعک نمیتونه ترموکوپل رو گرم نگه داره درنتیجه ترموکوپل گاز رو قطع میکنه و آبگرمکن خاموش میشه
    اگر شعله ی شمعک قوی هست و ترموکوپل رو خوب گرم میکنه و با روشن شدنِ مشعل هم شمعک ضعیف نمیشه پس ممکنه علتش سنسوری هست که به بدنه ی مشعل وصل هست
    این سنسور اگر بیش از حد گرم بشه گاز آبگرمکن رو قطع میکنه
    کمی از بدنه ی آبگرمکن دورش کنین ( حدود یک تا 1.5 سانت ) تا کمتر گرم بشه . ببینین تاثیری داره یا نه ؟
    اگر همه ی اینها چک شد و درست کار میکنه , اگر دیافراگم سالهاست تعویض نشده , بهتره تعویض بشه و کاربرات آب هم تمیز و رسوب زدائی بشه
    سلام
    بسیار بسیار ممنون از این راهنمایی کامل
    واقعا متوجه شدم
    فقط اگه ممکنه روی یه عکس واقعی پیچ تنظیم گاز فندک و اون سنسوره رو بهم نشون بدین؟
    من هر پیچ تنظیمی رو دست میزنم شعله فندک تغییری نمیکنه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    بسیار بسیار ممنون از این راهنمایی کامل
    واقعا متوجه شدم
    فقط اگه ممکنه روی یه عکس واقعی پیچ تنظیم گاز فندک و اون سنسوره رو بهم نشون بدین؟
    من هر پیچ تنظیمی رو دست میزنم شعله فندک تغییری نمیکنه
    ممنون
    سلام
    متاسفانه بنده عکسی ازش ندارم

پیچ تنظیم شمعک یا زیر خودِ شمعک هست یا روی کاربراتور گاز جائی در نزدیکی محلی که لوله ی باریک گاز شمعک به کاربراتور گاز وصل شده
    اگر پبداش نکردین , چند عکس از زیر شمعک و خود شمعک و کاربراتور گاز بذارین شاید بشه از روی عکسها بگیم کدومه .
    در مورد اون سنسور :

یک سیم از کاربراتور گاز رفته بالا وصل شده به یک قطعه که چسبیده به بدنه ی کوره ی آبگرمکن ( همونجائی که مشعل هست و آب رو گرم میکنه )
    اون قطعه که سیم بهش وصله همون سنسور حرارتِ بیش از حد هست که به انگلیسی بهش میگن OVERHEAT SENSOR
    این سنسور اگر خراب بشه گاز شمعک و مشعل رو قطع میکنه
    بعضی از تعمیرکارها سیمهاش رو قطع میکنند و به هم وصل میکنند تا مشکل باصطلاح حل بشه اما کار اشتباهی هست چون سنسور از کار میافته
    شما همونطور که سیمهاش بهش وصل هست , با یک تکه سیم 2سر سنسور رو به هم وصل کنین . اگر مشکل حل شد و دیگه خاموش نشد پس سنسور خرابه و باید تعویض بشه .
    شاید نشه سنسور رو همونطوری که قبلا گفتم از بدنه کمی دور کرد تا کمتر گرم بشه . اگر میشه , دورش کنین به اندازه ای که گفتم
    شما اول شمعک رو تنظیم کنین , اگر مشکل حل نشد بعدش برید سراغ اون سنسور .
    در ضمن هر پیچ تنظیمی رو که میچرخونید , به یاد داشنه باشین که جای اول کجا بوده تا اگر تاثیری در شمعک نداره دوباره برش گردونین جای اولش

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه پکیج دارین یادتون باشه که فشار آبِ تویِ مدارِ پکیج باید بین یک و ربع تا 2 بار باشه

اگر درجه فشار سنج بیشتر 2 و کمتر از 1 و ربع بشه , دستگاه درست کار نمیکنه .
    اگر فشارش زیر 1 و ربع بیاد دیگه روشن نمیشه
    اگر هم بالای 2 bar بشه باز هم درست کار نمیکنه و موقع باز کردنِ آبِ گرم , هی خاموش روشن میشه و آب سرد و گرم میشه .

اگر پمپ ندارید توی خونه و فشار دستگاه کمتر از 1 و ربع هست , باید موقعی که فشار آب قوی هست شیر پلاستیکیِ کوچکِ مخصوصِ زیر دستگاه رو کمی باز کنین تا فشار به یک و نیم برسه سپس شیر پلاستیکی رو محکم بنندین . ( مراقب باشین نشکنه موقع سفت کردن )
    اگر این شیر دائماً باز باشه , فشار داخلِ دستگاه هی بالا پائین میشه و دستگاه درست کار نمیکنه .
    اگر فشارسنج بیش از 2 bar هست باید به روش زیر فشار رو به 1.5 برسونید :
    1- شیر اصلی آبِ پکیج رو ببندین .
    اگر نمیدونین کدوم شیر مالِ آب اصلی هست , شیر آبِ گرم آشچزخونه رو باز کنین سپس شیرهای زیر پکیج رو یکی یکی ببندین .
    اونی که با بستنش آبِ گرم قطع میشه همون شیر آبِ اصلیِ پکیج هست . شیرهای دیگه مربوط به رادیاتورهای پکیج هست ( شیر رفتِ آب - شیر برگشتِ آب )
    2- بعد از بستن شیر اصلی , شیر آب گرم ظرفشوئی رو باز کنین .
    3- شیر پلاستیکی کوچکِ زیر پکیج رو آرام باز کنین . میبینین که فشارسنج میاد پائین . به 1.5 که رسید شیر کوچیک رو ببندین محکم .
    اگر فشار بیش از حد کم شد , با روشی که گفتم فشار رو ببرید بالا .
    سوالی داشتین مطرح کنین

داره خودمونی میشه hamed ulead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

با سلام و تشکر فراوان بخصوص از مهندس محمد
    آبگرمکن دیواری بوتان مدل B3115 دارم ، که فشار آب مناسبه و وقتی آب گرم باز میشه مشعل روشن میشه و در حد چند ثانیه آب گرم هست اما بعد از مدتی آب ولرم مایل به سرد هستش با اینکه مشعل روشنه و با شعله خوب داره کار می کنه!

11. این کاربر از hamed ulead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام و تشکر فراوان بخصوص از مهندس محمد
    آبگرمکن دیواری بوتان مدل B3115 دارم ، که فشار آب مناسبه و وقتی آب گرم باز میشه مشعل روشن میشه و در حد چند ثانیه آب گرم هست اما بعد از مدتی آب ولرم مایل به سرد هستش با اینکه مشعل روشنه و با شعله خوب داره کار می کنه!
    سلام و ممنون از لطف شما دوست عزیز .

گمان نکنم چیزی که شما نوشتین , دقیقاً اتفاق بیافته چون طبق گفته ی شما مشعل به موقع روشن میشه و شعله ی مشعل هم قوی هست و قوی میمونه اما آب شروع میکنه به ولرم شدن و سرد شدن !!!!
    پس با این حساب گرمای مشعل کجا میره ؟

بنده احتمال میدم که مشعل اولش قوی هست اما بنا به دلیلی پس از مدت کوتاهی شعله ی مشعل ضعیف میشه یعنی گاز مشعل کم میشه و دیگه قدرت گرم کردن آب رو نداره .
    کارهائی که باید انجام بدین :
    از جائی که بتونین شعله ی مشعل رو خوب ببینین , تحتِ نظر داشته باشینش و یک نفر آب گرم رو باز کنه و شما مراقب اندازه ی شعله باشین
    اون شخص هم بهتون لحظه به لحظه خبر بده که دمای آب چطوره .
    به احتمال زیاد اندکی قبل از سرد شدن آب , شما ملاحظه میکنید که شعله ی مشعل شروع به ضعیف شدن میکنه .
    اما علتش چیه ؟
    بنده دو علت حدس میزنم :

1- سنسور حرارت بیش از حد ( over heat sensor ) که قبلاً درمورد مطلبهائی نوشتم , درست کار نمیکنه و بیش از حد داغ میشه و به کاربراتور گاز خبر میده ( توسطِ سیمش ) که گاز رو کم کنه و درنتیجه شعل ضعیف میشه .
    حلش اینه که سنسور رو کمی با پارچه ی خیس خنک کنین و خواهید دید که شعله قوی میشه و آب گرم میشه .
    اگر چنین شد پس سنسور مشکل داره و یا باید کمی از بدنه دور بشه تا کمتر گرم بشه یا کلاً تعویض بشه .
    البته با حدس و گمان نباید قطعه عوض کرد .
    اگر با خیس کردنش با پارچه ی خیس مشعل قوی شد پس سنسور باید تعویض بشه یا کمی دور بشه .
    عده ای از مردم کار اشتباهی انجام میدند و اون قطع کردن سیمهای سنسور و وصل کردنش به هم هست که درنتیجه دیگه آبگرمکن سنسور حرارت نداره که خطرناک هست
    پس بعد از اینکه مطمئن شدین سنسور خرابه , یا تعویضش کنین یا کنی از بدنه دورش کنین اما قطعش نکنید که خطرناکه .
    ===============================
    اگر سنسور رو به روشی که گفتم خنک کردین و دیدین مشعل قوی نشد پس به احتمال زیاد مشکل از دیافراگم هست و باید با رعایت نکات ایمنی و همه ی نکات فنی که قبلاً بارها شرح داده ام تعویض بشه .
    با پیچهای تنظیم ور نرید مگر حساب شده .
    اگر اطلاعاتتون کمه , حداقل ده صفحه ی آخر رو با دقت بخونین تا به نکات ایمنی و فنی واقف بشین .
    اگر خودتون دست به آچار نیستین و حوصله ی خوندن صفحات قبل رو هم ندارین , بهتره یک تعمیرکار وارد و با انصاف پیدا کنین .
    سوالی هم داشتین بفرمائید مطرح کنید

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed ulead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

سلام . اگه از همه ی شیرها همین مشکل وجود داره پس از آبگرمکن هست .
    اگر دیافراگم سالهاست که تعویض نشده بهتره عوضش کنین با رعایت نکات ایمنی

وقتی دیافراگم رو میخواین عوض کنین کاربراتور آب رو هم تمیز و رسوب زدائی کنین
    توری ورودیِ آب به کاربراتور آب رو هم تمیز کنین .
    به پیچهای تنظیم دست نزنین یا با حساب کتاب تغییرشون بدین تا اگر تنظیمشون به هم خورد بدونین جای اولش کجا بوده
    مطالب قبل هم اطلاعات زیادی بهتون میده
    اگر باز هم مشکل حل نشد بگین تا عیب یابی رو ادامه بدیم
    با سپاس از پاسخگویی سریع شما.
    ممکنه بگید سنسور در آبگرمکن بوتان 3115 کدومه؟ با تشکر مجدد
    Last edited by hamed ulead; 30-08-2014 at 10:32.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سپاس از پاسخگویی سریع شما.ممکنه بگید سنسور در آبگرمکن بوتان 3115 کدومه؟ با تشکر مجدد
    سلام . متاسفانه عکسی ازش ندارم . در نت هم پیدا نکردم . اگر مدل 3115 به برق هم وصل میشه پس یک سیم برق از کاربراتور گاز رفته بالا و وصل شده به قطعه ی کوچکی روی قسمتی که آب در اون داغ میشه . همون قطعه سنسور overheat هست شاید شبیه این عکس باشه . اگر به برق وصل نمیشه پس پس یک سیم نازک مسی از کاربراتور گاز رفته به بالای آبگرمکن . اگر باز هم پیداش نکردین یکی دو تا عکس واضح بذارین از کاربراتور گاز تا بگم کدومه . اگر با خنک کردن اون سیم مسی مشعل دوباره قوی میشه پس سنسور خرابه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 30-08-2014 at 13:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •