منم اولیه رو ندیده بودم. ایول
منم اولیه رو ندیده بودم. ایول
بچه ها شماره 4 این بازی واسه پی سی اومده یا میاد؟
قرار بود توی این هفته بیاد که به 4 ماه بعد موکول شد !
ببینم کسی خبر نداره که باس های این نسخه چیا هستند؟
من تا حالا این بازی را نکردم (شماره های قبل را می گم) .
می خوام ببینم ارزش داره تا اومد برم بگیرم ؟
واقعا اگه بازی نکردی برو 3 رو بگیر بازی کن تا 4 که میاد اونم در ادامهش بازی کنی خیلی باحال بازیش مگرنه ما این همه انتظارشو نمی کشیدیم
خب خودت داری میگی سخت بود (در قیاس با کنترلر های کنسول) منم نگفتم غیر ممکنه!. مثل بازیهای fps که کنترلشون با موس و کیبورد ساده تره ولی دلیل نمیشه بگیم با دسته نمیشه بازی کرد(Halo). اصولا فروش اینجور بازیها(third person) همیشه روی کنسول بیشتر بوده(مثال واضحش gtavc که فروشش روی ps2 خیلی بیشتر از pc شد) و با مخاطب بیشتری همراهه چون به طور عام pcگیمرها بیشتر بازیهای استرانژیک(کلا بازیهایی با دید ایزومتریک) و اول شخص انجام میدن تا بازیهایی با این سبک(گفتم عامشون اگر بازم نگید نه ما با pc همجور بازی انجام میدیم). شرکت های بازیسازی با توجه به سلیقه گیمرهای هر پلتفرم بازی براشون میسازن !
مثلا الان دیگه ثابت شده که بازیهای casual روی Wii عالی جواب میده چون کاربرهاش عموما گیمرهای حرفه ای نیستن. یا کنسول 360 رو میشه جولانگاه بازیهای اکشن و Hardcore دونست و مثال های مشابه دیگر...
امیدوارم منظورم رو واضح رسونده باشم![]()
دوستان حالا که بازی یکمی دیر میاد یه چند تا نکته در مورد بازی بگم :
( فکر کنم اینو بدونید ) دست راست Nero به وسیله ی یه موجود اهریمنی طلسم شده که قدرت های فراوانی داره .
یکی از این قدرت ها گرفتن دشمنان هست .
اگه DMC 3 بازی کرده باشید ، Dante با ضربه ی شمشیر خودش دشمنان رو پرت میکرد اینطرف و اون طرف و میرفت بالای سرشون .
ولی Nero با ضربات ترکیبی میتونه دشمنان رو بگیره و همونجا کارشون رو تموم کنه !
یه قدرت دیگه ای هم که داره اینه که در بعضی مراحل برای اینکه از دیوار و جاهایی که نمیتونید بپرید ، بکشید بالا ، میتونید از دستتون کمک بگیرید .
یه چیزی میگم ولی من تاییدش نمیکنم !
چند جا خوندم دست راست Nero به وسیله ی موندوس ( دشمن پدر دانته ( Sparda ) ) طلسم شده و میخواد به Nero کمک کنه که دانته رو نابود کنه .
و در آخر اینو بگم که از وقتی دست راست Nero به کار میوفته دیگه شکست نا پذیر میشید !
فکرشو بکنید ! " شمشیر ، اسلحه ، دست راست " !!!!!!
تازه شمشیرش خیلی قابلیت های دیگه داره .
اگه توجه کرده باشید مثل دسته ی موتور ساخته شده !!!
منتظر نظر دوستان هستم .
در تاییید حرفای شما باید بگم که فروش بازیها رو اولین پلتفرمی عرضه میشه قاعدتا بیشتر از پلتفرمهای دیگه هست.
بازم میگم اصلا نمیشه از سیاست های این شرکتهای بازی سازی سر دراورد.
اینا رو چه دیدی یهو دیدی فردا گفتن متال گیر 4 هم رو PC میاد(شااااااااااااااااااا اااااید)
تشکر عزیز. نصفش برام تازه بود.
این یعنی چی؟ شکست ناپذیز به معنای واقعی(God Mode) و یا قدرت فوق العاده؟وقتی دست راست Nero به کار میوفته دیگه شکست نا پذیر میشید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)