چه طوری میشه تو یه اسلایدی واسه هر سطر یه چک باکس درست کرد و این قابلیت رو براش کذاشت که بشه توش تیک یا ضربدر زد؟
![]()
چه طوری میشه تو یه اسلایدی واسه هر سطر یه چک باکس درست کرد و این قابلیت رو براش کذاشت که بشه توش تیک یا ضربدر زد؟
![]()
Last edited by meral22; 27-03-2009 at 10:06.
سلام
اين كارو با استفاده از نوار ابزار Control Toolbox ميشه انجام داد
درود بر شما
سریع یا کند کردن زمان ورق خوردن اسلایدها خیلی راحته. کافیه از منوی Slid Show گزینه Slide Transition را انتخاب کنید و در پنل مربوط به Slide Transition گزینه Speed را روی Slow یا Fast تنظیم نمایید.
2- آموزش روش موسیقی گذاشتن روی اسلایدها را به نحوی که از اولین اسلاید شروع شود و تا آخرین اسلاید ادامه پیدا کند در پست بعدی خواهم گفت. چون تا به حال خیلی پرسیده شده و لازم است آن را به فهرست اضافه کنم.
شروع موسیقی با اولین اسلاید و ادامه آن تا آخرین اسلاید
1- ابتدا به اسلاید اول رفته، فایل موسیقی مورد نظر را از طریق زیر به اسلاید اول اضافه می کنیم:
Insert> Movies & Sounds> Sound From File
سپس فایل مورد نظر را انتخاب می کنیم.
2- اگر بخواهیم فایل مورد نظر به طور خودکار شروع به پخش شدن کند گزینه Automatically را می زنیم.
3- یک آیکون بلندگو در وسط اسلاید ظاهر می شود. روی آن راست کلیک کرده، Custom Animation را می زنیم.
4- سمت راست صفحه، جایی که اسم فایل آهنگ را نوشته، ابتدا یک کلیک می کنیم و سپس روی فلش رو به پایین کنار آن کلیک می کنیم و گزینه Effect Options را می زنیم. در قسمت Stop سومین گزینه را انتخاب می کنیم. یعنی: After 1 Slides و عدد 1 را طوری تغییر می دهیم که مطمئن باشیم بزرگتر از تعداد کل اسلایدها است مثلاً 100 و سپس OK را می زنیم.
ممنون جواد عزیز
امکانش هست که زمان ورق خوردن هر اسلاید را به صورت جداگانه تنظیم کرد؟
مثلا اسلایدی که محتوای بیشتری داره دیرتر ورق بخوره و اسلایدی که نوشته های کمتری داره زودتر ورق بخوره.......
wordist عزیز ممنون از راهنماییتون
چه طوری میتونم سایز این چک باکس ها رو تغییر بدم طوری که واسه تمامی سطرها به یه اندازه باشه ؟
منظورم اینه که نمیخوام توسط کلیک کردن و کشیدن اضلاع اندازه اونارو تغییر بدم ....دنبال تنظیماتی میگردم که به محض کلیک کردن خودش اندازه چک باکس دلخواهمو ایجاد کنه
Last edited by meral22; 30-03-2009 at 17:22.
جواد عزیز اومدم ابروشو درست کنم زدم چشمش رو هم کور کردم ....
نمیدونم چرا دیگه اصلا موسیقی پخش نمیشه ؟ایکون بلندگو هستش اما هیچ صدایی ازش درنمیاد!!!!!!!
راستی بعضی وقتا کنار ایکون بلندگو یه شماره هستش مثلا تو اسلاید یکم نوشته 1 و تو اسلاید دومم نوشته 0......؟؟؟؟
و یه وقتایی هم کنار ایکون بلندگو عکس یه دسته ...........اینا معنیش چیه؟
چطوری میشه فایل پاورپوینت رو به word تبدیل کرد ؟ من از روش puplish to word یا همون send to microsoft office از گزینه های خود پاورپوینت هم استفاده کردم اما یا ارور میده یا همه صفحات بخصوص جداول را ذخیره نمیکنه!
ازنرم افزار های مبدل مثل All Office Converter Platinum و مشابه هم استفاده کردم اما باز از 70 صفخه 10 صفخه رو وارد میکنه!
اگه از دوستان کسی وارد هست کمکی بکنه ممنون میشم.
با سلام خدمت دوستان
سوالي از خدمتون داشتم
در فايل هاي pps كه از قبل كسي طراحي كرده چطور ميشه با نرم افزار پاور پوينت صدا رو از اون جدا كرد. مثلا يه آهنگ قشنگ روي يه فايل pps وجود داره چطوري بايد اين آهنگ رو جدا كرد و جدا داشت.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)