خب من ویرایش کردم این پست رو! سوالم رو درست تر مطرح کنم!
در مورد این مسئله ای که گذاشتم: اول باید از while استفاده کرد بعد از for?! از یک فور باید استفاده کرد یا 2 تا؟!
برای فاکتوریل هم که باید از تابع بازگشتی استفاده کرد نه؟!
خب من ویرایش کردم این پست رو! سوالم رو درست تر مطرح کنم!
در مورد این مسئله ای که گذاشتم: اول باید از while استفاده کرد بعد از for?! از یک فور باید استفاده کرد یا 2 تا؟!
برای فاکتوریل هم که باید از تابع بازگشتی استفاده کرد نه؟!
Last edited by Boye_Gan2m; 27-06-2008 at 23:36.
میشه زودتر کمک کنین؟!ممنون میشم
باسلام،
نمي دانم for اول است يا while (اصلا" اين چه سوالي است؟)
مهم اول ودوم بودن نيست ويا حتي استفاده كردن و نكردن از for يا while ،مهم پرورش يك الگوريتم در ذهن و سپس پياده سازي آن است.
يك كم فكر كن،الگوريتم بساز ،پياده سازي كن ،باگهايش را بگير،بهينه اش كن و سرانجام برنامه را تكميل كن و پس از تمام اين مواردبه برنامه زير هم نگاهي بيانداز شايد بدردت بخورد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشي
هيشكي تو اين فروم نيست به سوال من تو صفحه 35 جواب بده!
این تاپیک چرا دیگه مشتری نداره؟
سلام واسه برنامه ضرب و جمع و تفریق اعداد 20 تا 50 رقمی هرجا که سر زدم حدود 25 تا 30 هزار تومان دستمزد میگیرن که فکر میکنن خدای برنامه نویسن من یه شب تا صبح ای سه تا برنامه رو نوشتم و حالا رایگان در اختیار عزیزان میزارم هر کی این سه تا برنامه رو خواس یه زنگ به من بزنه تا واسش ایمیل کنم با تشکر امیر 09176762294 یا 09376183664
سلام من یه کدc++ میخواستم که ضرب دو ماتریس 4*4 رو نشون بده.
salam
1)من یه برنامه در سی پلاس پلاس می خوام که عناصر آرایه n بعدی مربعی را 90 درجه بچرخاند
2)برنامه ای که اعمال تقسیم وباقیمانده را بدون استفاده از عملگرهای / و% برای تقسیم اعدادصحیح مثبت پیاده سازی کند
(با تشکر اگه کسی الگوریمشو می دونه تا 7 تیر لازمش دارم)
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
در ضمن شمارمم 09192410234
تفاوت این دو راهنمای پیش پردازنده با هم در چیست ؟
#include <iostream>
#include "iostream"
چه جوری میشه با استفاده از کلید های جهت نما و بدون استفاده از graphic.h یک کاراکتر رو تکون بدیم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)