تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 416 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

محمد اعتمادی هستم 17 ساله متولد اصفهان اما بزرگ شده تهران هستم و الان هم تهران زندگی می کنم رشته ریاضی می خونم به امید خدا می خوام دانشگاه برم برای مهندسی کامپیوتر خیلی رفیق بازم برام رفیقام و کامپیوترم و طراحی سایت از همه چیز مهمتره در این لابه لا کارتون هم زیاد می بینم هنوز خاصیت های بچه گیم مونده سر جمع این طوری هستم دیگه
    سلام
    یه تاپیک هست در انجمن متفرقه واسه اینگونه معرفی ها...
    لطفا به اون تاپیک مراجعه کنید.

ممنونم

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من نظر fswteam خوبه
    میدانید من یه مدتی عاشق گارا بودم
    بعد عاشق ساسوکه شدم( سوسکه)
    بعدش فکر کردم دیدم دو تا شون اونقدر بدبخت نیستن آکاتسوکی نمیخواد بکشتشون حداقل تو بچگیشون چند بار پدر و مادرشون رودیدن اما یکی هست که همه ی اینا رو با هم داره دوستش ولش کرده و از گروه رفته تو بچگیشم خیلی زجر کشیده هیچ کس دوسش نداشته ! من نمیگم گارا هم بدبختی نکشیده اما حداقل الان کازه کاگه شده همه دوسش دارن دیگه اما این کسی که من میگم تازه بدبختیاش شروع شده آکاتسوکی میخواد بگیرش دوستش رو باید نجات بده و................................................ .....................................
    این جوری شد که من عاشق ناروتو شدم
    راستی حامد از معرفی سایت ممنونم
    خب شما چه شخصیتی رو دوست دارین؟

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

سلام
    یه تاپیک هست در انجمن متفرقه واسه اینگونه معرفی ها...
    لطفا به اون تاپیک مراجعه کنید.

ممنونم
    شما فکر کنم تازه واردید توی این تاپیک اگه صفحات قبل ببینید می بینید که همه هر دفعه می گن fswteam منم اعصابم خورد میشه اخر می رم با یه یوزر دیگه میام

به نظر من نظر fswteam خوبه
    میدانید من یه مدتی عاشق گارا بودم
    بعد عاشق ساسوکه شدم( سوسکه)
    بعدش فکر کردم دیدم دو تا شون اونقدر بدبخت نیستن آکاتسوکی نمیخواد بکشتشون حداقل تو بچگیشون چند بار پدر و مادرشون رودیدن اما یکی هست که همه ی اینا رو با هم داره دوستش ولش کرده و از گروه رفته تو بچگیشم خیلی زجر کشیده هیچ کس دوسش نداشته ! من نمیگم گارا هم بدبختی نکشیده اما حداقل الان کازه کاگه شده همه دوسش دارن دیگه اما این کسی که من میگم تازه بدبختیاش شروع شده آکاتسوکی میخواد بگیرش دوستش رو باید نجات بده و................................................ .....................................
    این جوری شد که من عاشق ناروتو شدم
    راستی حامد از معرفی سایت ممنونم
    خب شما چه شخصیتی رو دوست دارین؟
    نقد صحبت ها هم اشکلی نداره اما خانوم جنگلی (ببخشید که فارسی کردم) دلیلتون کافی نیست تنها زجر بگید اگه اینجوری گارا توی بچگیشم به خاطر تخس بودنش کسی باهاش دوست نبود اما ناروتو کم کم دوست پیدا کرد کلی قسمت هم در همین مورد و ناروتو از این بابت ناراحت و حتی گارا به دوست و هم گروهیش می گه که ناروتو باعث شد که عوض بشه ببینید من نمی گم ناروتو بد خودمم دوستش دارم اما بچه بازیاش توی ناروتو و تکتنیک حد اقال برای مبارزه بود که من خوشم نمی یومد توی شیپودن بهتر شد کمتر بچه بازی در می اورد اما کپی کردن کنار نمی زاره بابا حداقل تکنیک جدید بزن حتما باید چندتا بخوره تا ادم بشه و درست مبارزه کنه (البته این حقه های کش دادن فیلم) اما بالاخره ناروتو می تونست از این بهتر بشه اما نگاه کنید ساسوکه برای هدفش هر کاری کرد رفت زیر دست دشمنش تعلیم دید اما ناروتو با این که هدف بزرگی داره و می خواد هوکاگه بشه و 4 سال فکر کنم با جیرایا توی تمرین بوده اما هیچ اثری از تکنیک جدید نیست فقط یک جا از گنجوتسو ایتاچی در می خواد بره که بازم موفق نیست ولی اینکه توی شیپودن بیشتر از چاکرا کیوبی استفاده می کنه بیشتر علاقه منو جلب کرده
    ببینید من چه جوری شرح می دم شما هم کامل بگید نه یک مورد چند مورد برای عشقتون بیارید مثلا من می گم اونایی که عاشق ایتاچی هستند فقط عاشق مظلومیت و کم حرف بودنشن انقدر توی فیلم نیستش که خصوصیات دیگه ای رو بگن پس درست و کامل و شفاف بگید

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا محمد(البته با اجازه) من که خیلی وقت بود اسمتون رو میدونستم.نمی گفتم چون شما هم چیزی نمی گفتین.

اگه ناراحت می شدین خوب زود تر می گفتین که اینقدر نگیم آقای fswteam .باشه پس از این به بعد به اسم صداتون میکنم

خوب من علاوه بر چیزایی که خانوم jangel girl گفتن چند تا چیز دیگه ای هم بگم:

اول اینکه هیچکس تو این انیمه رو نمیتونید پیدا کنید که به سرسختیه ناروتو باشه.یعنی تو مبارزاتش با آخرین نفس میجنگه.تا حالا چند بار تو مبارزاتش زمین خورده و دوباره بلند شده؟؟؟؟؟؟

تا حالا کی رو دیدین که با تعصبی مثل ناروتو مبارزه کنه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که بخاطر دوستش حاضره جونشم بده؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که به اندازه ناروتو مبارزه کرده باشه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که مثل ناروتو همیشه اولین مبارز باشه و بدون هیچ گونه ترس و نگرانی بجنگه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که به اندازه ناروتو احساساتی باشه و گریه کرده باشه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که دیدین که به اندازه ناروتو دشمن داشته باشه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که به اندازه ناروتو کمک کرده باشه؟؟؟؟

و هزار دلیله دیگه که الان به ذهنم نمیرسه.باید حس و موقعیتش هم باشه.

اصلا اگه ناروتو نبود کدوم یک از این شخصیتا بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ناروتو به خاطر این همش از کپی کردن استفاده میکنه چون هیچی دیگه غیر از رازنگان و کپی کردن بهش یاد ندادن من به خاطر این یه موضوع دلم خیلی براش میسوزه چون جلو دشمن ها کم میاره

راستی یه چیزی بگم در کف میمانید نه آها بیخیال درباره مانگا بود اما من اصلا این حرف رو قبول ندارم ناروتو که خدادا دی تکنیک بلد نیست تازه تو قسمت 50 هم اوروچیمارو بهش تیکه انداخت
    آقا ولی خدایی ناروتو در شیپودن خیلی بهتر از بچگیش شده واقعا بزرگ شده
    حامد تو راست میگی
    اگه ناروتو نبود دیگه سوسکه و ................ نبودن
    به نظر من تو بچگیهاشم خیلی خوشگل و گوگولی و مگولی ناز و نفس ........................................بوده بعدشم من این را اعلام میکنم از قسمتی که ناروتو بمیره من دیگه این کارتون را نمیبینم من فقط به خاطر این میبینم که قیافه خوشگل ناروتو رو ببینم!
    من هم همه ی این حرف ها را میزنم: تا حالا کی رو دیدین که با تعصبی مثل ناروتو مبارزه کنه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که بخاطر دوستش حاضره جونشم بده؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که به اندازه ناروتو مبارزه کرده باشه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که مثل ناروتو همیشه اولین مبارز باشه و بدون هیچ گونه ترس و نگرانی بجنگه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که به اندازه ناروتو احساساتی باشه و گریه کرده باشه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که دیدین که به اندازه ناروتو دشمن داشته باشه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که به اندازه ناروتو کمک کرده باشه؟؟؟؟
    Last edited by jangel girl; 27-03-2008 at 20:26.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شما فکر کنم تازه واردید توی این تاپیک اگه صفحات قبل ببینید می بینید که همه هر دفعه می گن fswteam منم اعصابم خورد میشه اخر می رم با یه یوزر دیگه میام
    سلام
    با اعصاب خورد یا بدون اعصاب خورد...این گونه مطالبی که اشاره کردم ربطی به تاپیک نداره..

ممنون می شم رعایت کنید.
    اگر بناست یکدیگر را با اسم کوچیک معرفی کنید ذکر یک نام کوچک کافی است.

تاپیک قبلی درباره این انیمیشن هم..به علت اینکه منحرف شد رفت متفرقه...من دلم نیم خواد به هیچ وجهی این تاپیک هم دچار اون مشکل بشه..

پیشاپیش از توجهتون ممنونم

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

اول از همه امیدوارم که آقا محمد بتونه داانشگاه رشته کامپیوتر قبول شه و بعد ا باید بگم که همونجور که از معنای نقد معلومه آدم مینونه هر چیزی یا هر موضوعی رو نقد کنه هیچ لزومی نداره برای نقد یک موضوع مثله یک سریال 300 قصمتی شخص بخواد در مورد نقاط ضعف و قوت هر 300 قصمت بحث کنه بلکه شخص کل سریال رو جمع بندی میکنه و بعد در مورد کلیت داستان صحبت میکنه گاهی اوقات شخص با گفتن دو کلمه چیزی رو نقد میکنه مثلا با گفتن ( خوب بود ویا بد بود ) در ضمن نقد میتونه سطوح مختلفی داشته باشه متونه خیلی ابتدائی باشه ویا خیلی کارشناسانه که این مطلب رابطه مستقیمی با سطح اطلاعات شخص از موضوع داره ولی آیه نازل نشده که برای اینکه کسی بتونه چیزی رو نقد کنه باید حتما اطلاعاتی دز حد یک کارشناس داشته باشه بلکه داشتن اطلاعات بیشتر ارزش نقد رو بالاتر میبره
    دیگه خیلی چرت و پرت گفتم از همه دوستان در کمال شرمندگی غذر خواهی میکنم ولی یک شبهه پیش اومد که باید برطرف میشد سعی میکنم دیگه در مورده چیزی که به موضوع تاپیک ریطی نداره پست ندم

به نظره من اگه بدبخت بودن یک کارکتر دلیلی باشه برای علاقمند شدن به اون در این حالت افراد کارتون خوابی که با یک تیکه کارتون و یک روزنامه گوشه خیابون شب رو به صبح میرسونن باید دوست داشتنی ترین افراد روی زمین باشن کارکتر مورده علاقه من کاکاشی هسته چون اولا حاضره برای دفاع از اطرافیانش هر کاری بکنه دوما خیلی با معرفته چون با اینکه سالها از مرگ اوبیتو همتیم و دوستش میگذره هرگز اونو فراموش نکرده و همیشه به زیارت قبرش میره سوما خیلی خونسرد ساکت و متینه و اصلا احل سبکبازی و مسخره بازی نیست و در آخر باید بگم که خیلی با شیوه مبارزه کردن کاکاشی حال میکنم
    اقای zed2 قابل توجه شما
    Kun: به معنای خودمانی جون است که فقط برای پسران استفاده میشود.
    Chan: به معنای خودمانی جون است و بیشتر برای دختران کاربرد دارد ولی اگر شخص خیلی نزدیک باشید به پسر هم گفته میشود
    Sensi: به معنی استاد و یا معلم یا کسی با موقعیت شغلی بر تر از شما گفته میشود.
    Sama: شبیه Sensi با این تفاوت که بیشتر به افرادی که مسن تر از شما هستند گفته میشود.
    Dono: این کلمه کمی کهنه است و بیشتر به افراد صاحب منصب و پولدار گفته میشده و از دوران سامورایی ها در دوره تاریخی شگون در تاریخ ژاپن سرچشمه میگیرد.
    Last edited by Asalbanoo; 27-03-2008 at 21:40. دليل: گذاشتن لینک مستقیم سایت دیگه و از همه مهمتره..فی..ر شکن خلاف قوانین است.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اول از همه امیدوارم که آقا محمد بتونه داانشگاه رشته کامپیوتر قبول شه و بعد ا باید بگم که همونجور که از معنای نقد معلومه آدم مینونه هر چیزی یا هر موضوعی رو نقد کنه هیچ لزومی نداره برای نقد یک موضوع مثله یک سریال 300 قصمتی شخص بخواد در مورد نقاط ضعف و قوت هر 300 قصمت بحث کنه بلکه شخص کل سریال رو جمع بندی میکنه و بعد در مورد کلیت داستان صحبت میکنه گاهی اوقات شخص با گفتن دو کلمه چیزی رو نقد میکنه مثلا با گفتن ( خوب بود ویا بد بود ) در ضمن نقد میتونه سطوح مختلفی داشته باشه متونه خیلی ابتدائی باشه ویا خیلی کارشناسانه که این مطلب رابطه مستقیمی با سطح اطلاعات شخص از موضوع داره ولی آیه نازل نشده که برای اینکه کسی بتونه چیزی رو نقد کنه باید حتما اطلاعاتی دز حد یک کارشناس داشته باشه بلکه داشتن اطلاعات بیشتر ارزش نقد رو بالاتر میبره
    دیگه خیلی چرت و پرت گفتم از همه دوستان در کمال شرمندگی غذر خواهی میکنم ولی یک شبهه پیش اومد که باید برطرف میشد سعی میکنم دیگه در مورده چیزی که به موضوع تاپیک ریطی نداره پست ندم

به نظره من اگه بدبخت بودن یک کارکتر دلیلی باشه برای علاقمند شدن به اون در این حالت افراد کارتون خوابی که با یک تیکه کارتون و یک روزنامه گوشه خیابون شب رو به صبح میرسونن باید دوست داشتنی ترین افراد روی زمین باشن کارکتر مورده علاقه من کاکاشی هسته چون اولا حاضره برای دفاع از اطرافیانش هر کاری بکنه دوما خیلی با معرفته چون با اینکه سالها از مرگ اوبیتو همتیم و دوستش میگذره هرگز اونو فراموش نکرده و همیشه به زیارت قبرش میره سوما خیلی خونسرد ساکت و متینه و اصلا احل سبکبازی و مسخره بازی نیست و در آخر باید بگم که خیلی با شیوه مبارزه کردن کاکاشی حال میکنم
    اقای zed2 قابل توجه شما
    Chan: به معنای خودمانی جون است و بیشتر برای دختران کاربرد دارد ولی اگر شخص خیلی نزدیک باشید به پسر هم گفته میشود
    Sama: شبیه Sensi با این تفاوت که بیشتر به افرادی که مسن تر از شما هستند گفته میشود.
    Dono: این کلمه کمی کهنه است و بیشتر به افراد صاحب منصب و پولدار گفته میشده و از دوران سامورایی ها در دوره تاریخی شگون در تاریخ ژاپن سرچشمه میگیرد.
    مورد توجه واقع شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

آقا محمد(البته با اجازه) من که خیلی وقت بود اسمتون رو میدونستم.نمی گفتم چون شما هم چیزی نمی گفتین.

اگه ناراحت می شدین خوب زود تر می گفتین که اینقدر نگیم آقای fswteam .باشه پس از این به بعد به اسم صداتون میکنم

خوب من علاوه بر چیزایی که خانوم jangel girl گفتن چند تا چیز دیگه ای هم بگم:

اول اینکه هیچکس تو این انیمه رو نمیتونید پیدا کنید که به سرسختیه ناروتو باشه.یعنی تو مبارزاتش با آخرین نفس میجنگه.تا حالا چند بار تو مبارزاتش زمین خورده و دوباره بلند شده؟؟؟؟؟؟

تا حالا کی رو دیدین که با تعصبی مثل ناروتو مبارزه کنه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که بخاطر دوستش حاضره جونشم بده؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که به اندازه ناروتو مبارزه کرده باشه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که مثل ناروتو همیشه اولین مبارز باشه و بدون هیچ گونه ترس و نگرانی بجنگه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که به اندازه ناروتو احساساتی باشه و گریه کرده باشه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که دیدین که به اندازه ناروتو دشمن داشته باشه؟؟؟؟تا حالا کی رو دیدین که به اندازه ناروتو کمک کرده باشه؟؟؟؟

و هزار دلیله دیگه که الان به ذهنم نمیرسه.باید حس و موقعیتش هم باشه.

اصلا اگه ناروتو نبود کدوم یک از این شخصیتا بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی ممنون حامد جان راست می گی این دلایل هم کافی بابا منم ناروتو رو دوست دارم اما ساسوکه رو چیزه دیگه ای می دونم چون خیلی شبیه منه اما مثلا ناروتو من و دوستم که حیف اون نمی تونه بیاد اینجا چون از فروم بدش می یاد اما من اونو عاشق کارتون ناروتو کردم اونم عاشق ناروتو هست به قول منو اون ناروتو موقعهی که نشانشو بر می داره خیلی خوشگل هستش

سر جمع من بدوننشانش و موقعی که که از چاکرا کیوبی استافده می کنه خیلی دوستش دارم اما در حالت معمولی کمی بچه می زنه و
    اقای Asalbanoo ببخشید ولی می خواستم یک کلیتی از خودم بگم راستی من اونو در پست جدا هم ندادم اول نقدمو گفتم و بعد اونو در مورد خودم گفتم اما بازم شرمنده دوست ندارم به خاطر من این تاپیکم بری توی متفرقه

vahaab از تو هم خیلی ممنونم بابت همه چیز

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

اقای zed2 قابل توجه شما
    راستی با کاکشی هم موافقم اره این خصوصیات و اینکه تکنیک های زیادی بلده و همچنین ادعایی نداره اره واقعا شخصیت خوبیه فکر کنم بعد از ساسوکه ،ناروتو ،کاکاشی رو دوست دارم باید ببینم بعدی کیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •