اول از همه امیدوارم که آقا محمد بتونه داانشگاه رشته کامپیوتر قبول شه و بعد ا باید بگم که همونجور که از معنای نقد معلومه آدم مینونه هر چیزی یا هر موضوعی رو نقد کنه هیچ لزومی نداره برای نقد یک موضوع مثله یک سریال 300 قصمتی شخص بخواد در مورد نقاط ضعف و قوت هر 300 قصمت بحث کنه بلکه شخص کل سریال رو جمع بندی میکنه و بعد در مورد کلیت داستان صحبت میکنه گاهی اوقات شخص با گفتن دو کلمه چیزی رو نقد میکنه مثلا با گفتن ( خوب بود ویا بد بود ) در ضمن نقد میتونه سطوح مختلفی داشته باشه متونه خیلی ابتدائی باشه ویا خیلی کارشناسانه که این مطلب رابطه مستقیمی با سطح اطلاعات شخص از موضوع داره ولی آیه نازل نشده که برای اینکه کسی بتونه چیزی رو نقد کنه باید حتما اطلاعاتی دز حد یک کارشناس داشته باشه بلکه داشتن اطلاعات بیشتر ارزش نقد رو بالاتر میبره
دیگه خیلی چرت و پرت گفتم از همه دوستان در کمال شرمندگی غذر خواهی میکنم ولی یک شبهه پیش اومد که باید برطرف میشد سعی میکنم دیگه در مورده چیزی که به موضوع تاپیک ریطی نداره پست ندم
به نظره من اگه بدبخت بودن یک کارکتر دلیلی باشه برای علاقمند شدن به اون در این حالت افراد کارتون خوابی که با یک تیکه کارتون و یک روزنامه گوشه خیابون شب رو به صبح میرسونن باید دوست داشتنی ترین افراد روی زمین باشن کارکتر مورده علاقه من کاکاشی هسته چون اولا حاضره برای دفاع از اطرافیانش هر کاری بکنه دوما خیلی با معرفته چون با اینکه سالها از مرگ اوبیتو همتیم و دوستش میگذره هرگز اونو فراموش نکرده و همیشه به زیارت قبرش میره سوما خیلی خونسرد ساکت و متینه و اصلا احل سبکبازی و مسخره بازی نیست و در آخر باید بگم که خیلی با شیوه مبارزه کردن کاکاشی حال میکنم

اقای zed2 قابل توجه شما
Kun: به معنای خودمانی جون است که فقط برای پسران استفاده میشود.
Chan: به معنای خودمانی جون است و بیشتر برای دختران کاربرد دارد ولی اگر شخص خیلی نزدیک باشید به پسر هم گفته میشود
Sensi: به معنی استاد و یا معلم یا کسی با موقعیت شغلی بر تر از شما گفته میشود.
Sama: شبیه Sensi با این تفاوت که بیشتر به افرادی که مسن تر از شما هستند گفته میشود.
Dono: این کلمه کمی کهنه است و بیشتر به افراد صاحب منصب و پولدار گفته میشده و از دوران سامورایی ها در دوره تاریخی شگون در تاریخ ژاپن سرچشمه میگیرد.