تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 800 اولاول ... 263233343536373839404686136536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید.

یک فیلم را روی دسکتاپم گذاشته بودم تا الان دو بار خواستم رایتش کنم البته با استفاده از خود ویندوز رایتش می کنم نه با برنامه های رایت سی دی.
    و هر دو دفعه وقتی نصف مراحل رایت طی شد ویندوز restart کرد و درواقع رایت سی دی ناقص موند و هر دو دفعه هم در یک زمان مشخص ...

مشکل چی می تونه باشه؟
    سلام
    می شه فرمت فیلم مورد نظرت را بگی و اینکه چرا از نرم افزارهای مربوطه استفاده نمی کنی ؟
    آیا سی دی تون مرغوب هست؟

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

يه چند روزيه كه به مشكل عجيب برخورد كردم اينكه وقتي مي خوام از remote desktop استفاده كنم با خطاي زير مواجه ميشم مي خواستم از همه دوستان خواهش كنم اگه امكان داره راهنمايي كنن
    "pre-release version of remote desktop has expired"

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

يه چند روزيه كه به مشكل عجيب برخورد كردم اينكه وقتي مي خوام از remote desktop استفاده كنم با خطاي زير مواجه ميشم مي خواستم از همه دوستان خواهش كنم اگه امكان داره راهنمايي كنن
    "pre-release version of remote desktop has expired"
    سلام
    شما ویندوزتون اتفاقیsp3 نیست؟چون یک مورد بود که بهم گزارش شده بود
    شما با دانلود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلتون را می تونید حل کنید.
    در ضمن در صورتی که مشکلت حل نشد ورژن Remote Desktops را هم بنویس موردی رو که من دیدم ورژن 5.2.3790 بودش

داره خودمونی میشه Asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

14 کمک برای فعال کردن شماره گیری مودم

دوستان سلام، مودم من
    Conexant 11252 56K FAX MODEM می باشد و چند روزی است که شماره گیری نمی کند و هنگام شماره گیری بوق ممتد دارد و پیام می دهد که نمی تواند شماره گیری کند، چند بار مودم را آنیستال کردم و دوباره نصب نمودم مشکل حل نشد و مطمئنم که مشکل از مودم نیست چون در ویندوز ویستا کاملا درست است و شماره گیری می کند و مشکلی ندارد و این مشکل در ویندوز اکس پی است. اگر می توانید راهنماییم کنید. آیا ممکن است ویروسی باشد که مودم را از کار می اندازد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام، مودم من
    Conexant 11252 56K FAX MODEM می باشد و چند روزی است که شماره گیری نمی کند و هنگام شماره گیری بوق ممتد دارد و پیام می دهد که نمی تواند شماره گیری کند، چند بار مودم را آنیستال کردم و دوباره نصب نمودم مشکل حل نشد و مطمئنم که مشکل از مودم نیست چون در ویندوز ویستا کاملا درست است و شماره گیری می کند و مشکلی ندارد و این مشکل در ویندوز اکس پی است. اگر می توانید راهنماییم کنید. آیا ممکن است ویروسی باشد که مودم را از کار می اندازد؟
    سلام درایور را ارتقاء دهید و مناسب ویندوز xp بذارین متن پیغام خطا یا تصویری ازش را هم بذارین.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پيام خطاي : ColdFusion—Access Denied

اين پيام خطا هنگام كار با يكي از پايگاه هاي داده فايلي مايكروسافت (مانند Access و يا FoxPro) رخ ميدهد .هنگامي كه كلدفيوژن در حال دسترسي به پايگاه داده ها از طريق Data Source باشد . اين ايراد معمولا زماني رخ ميدهد كه شما مشغول رونويسي بانك داده ها از طريق FTP و يا كپي روي آن هستيد .

بهترين راه حل اين مشكل كنار گذاشتن coldfusion services و يا غير فعال كردن Maintain Database Connection از بخش data source در ColdFusion Administrator است .

پيام خطاي : ColdFusion—Operation must use an updateable query error

اين ايراد زماني رخ مي دهد كه سعي در اجراي يك صفحه كلد فيوژن داريد كه كارش آپديت يا پاك كردن ركوردي از يك بانك اطلاعاتي مايكروسافت مثل اكسس است.اين ايراد بصورت معمول زياد رخ ميدهد . چون كلدفيوژن اجازه دسترسي گسترده در سطح سيستم عامل شبكه براي نوشتن روي بانك اطلاعاتي ندارد .

براي حل اين مسئله در ويندوز NT به آدرس زير برويد :

Start > Settings > Control Panel > Services و روي ColdFusion Application Server service كليك كنيد و start-up account را بخاطر بسپاريد . در حالت پيش فرض بايد System Account باشد .بعد به پوشه اي برويد كه فايل بانك اطلاعاتي در آن است و به آن account اجازه دسترسي به پوشه مورد نظر را بدهيد. حتي اگر كنترل پوشه ميگويد همه (everyone) حق دسترسي دارند باز هم بايد اكانت ColdFusion startup را اضافه كنيد.

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

با سلام ...یه مدتیه فایلهای مخفی(hidden) تو ویندوزم نشون داه نمیشه
    گزینه Show hidden files هم میزنم بازم نشون نمیده و دائما رو گزینه don't show هستش
    ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام ...یه مدتیه فایلهای مخفی(hidden) تو ویندوزم نشون داه نمیشه
    گزینه Show hidden files هم میزنم بازم نشون نمیده و دائما رو گزینه don't show هستش
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز
    به ادرس زیر رجوع کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی .

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    شما ویندوزتون اتفاقیsp3 نیست؟چون یک مورد بود که بهم گزارش شده بود
    شما با دانلود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلتون را می تونید حل کنید.
    در ضمن در صورتی که مشکلت حل نشد ورژن Remote Desktops را هم بنویس موردی رو که من دیدم ورژن 5.2.3790 بودش
    با سلام خدمت دوست عزيز
    بله ويندوز من سرويس پك 3 روشه و دقيقا مشكل به همين دليل درست شده. چون در يكي از فرومهاي خارجي گشتم اين مشكل مطرح شده بود و اونا يك فايل زيپ شده از رموت دستك تاپ رو گذاشته بودن و دانلود كردم الان هم داره كار مي كنه. همچنين اونجا نوشته بود كه بايد منتظر رفع اين مشكل از طرف مايكروسافت باشيم. به هر حال خيلي ممنون از لطفطون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام .
    من یه فایل دانلود کردم از اینترنت با پسوند wba
    چطور نصب میشه .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •