با سلام
چطور مي توان در قسمت ريپورت يك متن فارسي داخل ممو را از دو طرف تراز كرد.
فقط راست چين - چپ چين و وسط چين براي پاراگراف است
با تشكر
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
با سلام
چطور مي توان در قسمت ريپورت يك متن فارسي داخل ممو را از دو طرف تراز كرد.
فقط راست چين - چپ چين و وسط چين براي پاراگراف است
با تشكر
سلام،
من سوال رو خوب متوجه نشدم. اين كه ميگيد فقط براي پاراگراف هست !؟ ميتونيد يه مثال بذاريد... ؟
ببينيد در ريپورت من يك كادر ممو دارم كه درون آن چندين پاراگراف نوشته است. براي تنظيم پاراگراف ها از دو طرف مشكل دارم. يعني ابتدا و انتهاي خطوط پاراگرافم مي خواهم در يك امتداد باشه. ولي فقط راست چين،چپ چين و وسط چين است و justify ندارد.
حالا نمي دانم متوجه منظورم شديد يا نه؟
مثل ورد كه شما يك متن را تايپ مي كنيد و براي زيباتر شدن متن آن را از دو طرف تراز چين مي كنيد
فكر كنم يه چيزايي متوجه شدم !! وقتي توي ريپورت ، كادر مموي خودتون رو انتخاب كنبد، در Property Sheet در قسمت راست، در زبانه Format ، چهار تا گزينه Margin هست. آيا اينا ميتونن به شماكمك كنن؟
علت این خطا چیه و چطور میشه حلش کرد:
![]()
با تشكر ولي اينها چه ربطي به تراز چين دارد. اين گزينه ها فاصله از بالا و پايين و چپ و راست را تنظيم مي كند نه پاراگراف را از دو طرف
ببنيد در همان فرمت گزينه اي است به نام text align. براي اين بايد گزينه اي باشد به نام justify در صورتي كه فقط راست و چپ و عمومي و توضيعي (right, left , general , dis..)
سلام به همه دوستان.
من چه طور می تونم تو یه کیوری یا لیست باکس، جستجوی دو تایی داشته باشم؟؟؟
مثلا یه تکست باکس (یا کیوری) اسم ها ی تایپ شده رو جستجو کنه و تکست باکس دیگه اسم فامیل های سرچ اولی رو که پیدا شدن رو جستجو کنه؟؟؟
با تشکر
سلام،
جواب سوال شما در پست زير هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Access 2003 =Tools>Security> WorkGroup Administorator
در اكسس 2007 اين وجود نداره . همه برنامه هاي من WorkGroup Administorator دارن و لي تو اكسس 2007 اجرا نمي شن چه جوري مي تونم به اكسس 2007 تبديل كنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)