هستی به هوش میاید.یونس هم با شاخه گلی با قدسی اشتی می کند.
در هر صورت هیچکدام صاحبدلان نشد.
اغماء
میوه ممنوعه
یک وجب خاک
شکرانه
هیچکدام
هستی به هوش میاید.یونس هم با شاخه گلی با قدسی اشتی می کند.
در هر صورت هیچکدام صاحبدلان نشد.
عوامل اغماء در گفت و گو با فارس/5
جودي:قضاوت درباره مجموعه «اغماء» زود است
خبرگزاري فارس: تهيهكننده مجموعه تلويزيوني «اغماء» گفت: بهتر است مخاطبان تا پايان مجموعه صبر كنند، قضاوت فعلا زود است.
رضا جودي در گفت و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: در مورد مجموعههاي تلويزيوني هر كس ميتواند استنباطي داشته باشد و جذابيت هنر تصوير نيز همين است اما بايد تا پايان صبر كرد و نه تنها در مورد سريال «اغماء» بلكه در مورد هر سريالي اين نكته بايد مورد توجه قرار گيرد و همانطور كه از نامش برميآيد، سريال است.
وي افزود: بهتر است مخاطب براي قضاوت كردن تا قسمتهاي پاياني صبر كند زيرا ما يك عمل كاشت داريم كه بناست آن را برداشت كنيم. درست مانند دانه گندمي كه آن را مي كاريم و جوانه مي زند ولي نميدانيم كه اين محصول سبز ميشود؟ رشد ميكند يا خير كه ما آن را برداشت كنيم.
وي در ادامه گفت: اصول داستان بر موارد علمي استوار شده است هم در بخش ديني و هم در بخش علمي و هيچ جاي اين داستان رواج خرافه پرستي نيست. كجاي قصه قهرمان داستان كه فوق تخصص جراحي مغز دارد با استفاده از خرافهپرستي و يا انرژي درماني بيمار خود را درمان كرده است؟ شما در جاي جاي داستان مي بينيد كه اتكاء بر دانش و علم پزشكي حرف اول را ميزند و علي رغم اينكه دكتر پژوهان با تكيه بر الهامات الياس پيش ميرود، باز هم تيغ جراحي و دانش پزشكي است كه حرف اول را مي زند.
وي تصريح كرد: اگر غير از اين بود ما بايد الياس را در اتاق عمل ميديديم كه هدايتگر است و همه كارها را انجام ميدهد. سازمان صدا و سيما روي فيلمنامهها در طول يكسال به شدت نظارت ميكند و هر قسمت ديده شده و كنترل ميشود.
نه بابا كي گفت تمام شد اگر تمام ميشد ميزد اخرين قسمت
نزد
--------------------------
اين اغما اخرين قسمتش كسي نمي داند ساعت چنده؟ همان 19:30 يا 20 است؟
من قبلا تو یکی از پستام تو همین تاپیک گفتم ایرانی ها فیلم رو خوب شروع می کنن ولی آخرش رو ...
آخه اغما آخرین قسمتش چی بود که تحویل بیننده ها دادن واقعا متاسم برای خودم که از بی کاری و علافی این سریال رو می دیدم
ولی میوه ممنوعه خیلی ردیفه
هستی داشت داش جلالمون رو می کشت خوب شد حقش بود ولی آخرش به احتمال زیاد خوب می شه
این تهیه کنندگان اغما رسما همه رو گذاشتن سرکار
همه فکر میکردیم دیشب تموم شده،حتی امروز تو دانشگاه داشتیم در موردش بحث می کردیم که چه الکی تموم شد
اما نه تنها دیشب تمام نشد بلکه مثل اینکه امشب هم تمام نشد!
یکی به نظرم مشکل توی تدوین و آماده کردن فیلم داشتن،چون چندشب توی ماه رمضان پخش نکردن برای همین 30 قسمت تا آخر ماه رمضان تمام نشد
كي گفته تمام شده هنوز مانده
امروز كه داد
فردا هم هنوز مانده
تازه بايد دكتر پژوهان سر پري عمل كند![]()
آره امشب منم جا خوردم
پس کی قراره این سریال مزخرف رو تمومش کنن؟
امشب فرزاد مخ رز رو داشت می زد خیلی خنده بود مخصوصا جایی که رزه جو گیر شده بود باید هر چی زودتر تمومش کنن وگرنه خودم تمومش می کنم![]()
آخرین خبر:
الان شبکه 2 زیرنویس کرد که آخرین قسمت میوه ممنوعه امشب ساعت 23:30 پخش خواهد شد
مدير كل آسيبهاي اجتماعي بهزيستي در گفت و گو با فارس:
ميوه ممنوعه، بياعتمادي به مردان را در خانواده ترويج ميكند
خبرگزاري فارس: مديركل امور آسيب ديدگان اجتماعي بهزيستي گفت: سريال ميوه ممنوعه با پيامهاي منفي و تلخ موجب تهديد اركان خانوادهها و ترويج بي اعتمادي زنان نسبت به مردان در خانوادهها ميشود.
حسن موسوي چلك در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي فارس، افزود: سريال ميوه ممنوعه تنها فيلمي است كه در ماه مبارك رمضان همه جا در مورد آن صحبت ميشود و نقدهايي كه از جانب مردم در مورد آن ميشنويم نشان ميدهد كه بازتاب و اثر مثبتي در جامعه نداشته است زيرا تعامل منطقي بين اعضاي خانواده را نشان نميدهد.
وي ادامه داد: ممكن است خانوادههاي معدودي در سطح جامعه ما چنين شرايطي داشته باشند كه در آنها روابط منطقي وجود نداشته باشد و يك پدر متدين نتواند بچههاي سالمي تربيت كند به طوري كه پسر به ظاهر متدينش كلاهبردار شود اما چنين پديدهاي به هيچوجه در جامعه ما فراگير نيست و نبايد در رسانه ملي و در سطح كلان چنين مسائلي ترويج شود.
موسوي چلك اضافه كرد: اين سريال موجب تقويت ريا در خانواده به خصوص خانوادههاي مذهبي پولدار ميشود و نشان ميدهد كه آدمهاي دينداري كه سالها به عبادت پرداختهاند دينشان عمق زيادي ندارد و با يك نگاه همه آنچه بودهاند از بين ميرود در حالي كه واقعيت جامعه ما غير از اين است.
مدير كل امور آسيب ديدگان اجتماعي بهزيستي گفت: سريال ميوه ممنوعه فضاي اعتماد به مردها را در خانواده ها از بين ميبرد و پيام منفي ديگر آن اين است كه زنان نبايد به مردانشان كه بايد براي كار در بيرون از خانه باشند اعتماد كنند، از طرفي نشان ميدهد كاركردن زنان در خارج از خانه موجب بروز خلاء در خانه ميشود و زمينه رفتن به سراغ ازدواج مجدد را براي مرداني كه زن شاغل دارند فراهم ميكند.
وي اضافه كرد: گر چه آمار طلاق در جامعه با رشد 12درصدي در حال افزايش است اما نبايد با انتشار پيامهاي منفي و تلخ مانند سريال ميوه ممنوعه در جامعه اين فضا را تشديد كنيم و عدم پايبندي به مردان به خصوص مردان متدين را در جامعه ترويج كنيم.
وي افزود: پيام منفي ديگر اين سريال اين است كه نشان ميدهد فرزند آخر خانواده كه پشت كنكوري است و براي ورود به دانشگاه تلاش ميكند فردي سوسول، بي اعتماد به نفس و آماده خور است و اين توهين به افرادي است كه اهل درس و كتاب هستند.
موسوي چلك گفت: من نميدانم چرا براي هوشيار كردن مردم، كارگردانها و برنامه سازان فقط به دنبال بيان پيامهاي تلخ به جامعه هستند و مثلاً به جاي آنكه در مورد اعتياد بگويند بلاي خانمانسوز جامعه است از آن طرف فضاهاي تلخ را نشان ميدهند.
وي افزود: به نظر من براي ساخت سريال ميوه ممنوعه كار كارشناسي انجام نشده است و اگر هم شده اطلاعات اوليه آن كارشناسي و درست نبوده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)