تکه های قلبم را
با تو قسمت میکنم
شاید هیچ اثری بر این سرمای زمستانی
نداشته باشد اما........
برای لحظه ای می توانی
گرمای عشق واقعی را
در دستانت حس کنی!!!
تکه های قلبم را
با تو قسمت میکنم
شاید هیچ اثری بر این سرمای زمستانی
نداشته باشد اما........
برای لحظه ای می توانی
گرمای عشق واقعی را
در دستانت حس کنی!!!
خواستم عشق رو تو دستام بگیرم ، ولی جا نشد . پس گذاشتمش تو جیبم ، ولی جا نشد . در كیفمو باز كردم ، ولی جا نشد . تصمیم گرفتم ببرمش توی اتاق ، ولی جا نشد . بنابراین یه خونه براش گرفتم ، ولی جا نشد . با خودم گفتم : یه باغ ! آره ! ولی جا نشد . پس گذاشتمش توی قلبم ، حالا دیگه جاش خوبه خوبه ... تازه می فهمم این كه می گن دل آدم می تونه از دنیا هم بزرگتر باشه یعنی چی
عشق آمدو شد چو خونم اندر رگ و پوست تا کرد مرا تهی و پر کرد ز دوست
اجزای وجود من همه دوست گرفت نامیست زمن باقی و دیگر همه اوست
ای كه می پرسی نشان عشق چیست! عشق چیزی جز ظهور مهر نیست عشق یعنی مهر بی چون و چرا ، عشق یعنی كوشش بی ادعا ، عشق یعنی مهر بی اما اگر ، عشق یعنی رفتن با پای سر ، عشق یعنی دل تپیدن بهر دوست ، عشق یعنی جان من قربان اوست ، عشق یعنی خواندن از چشمان او حرفهای دل بدون گفتگو ، عشق یعنی عاشق بی زحمتی ، عشق یعنی بوسه بی شهوتی ، عشق یار مهربان زندگی بادبان و نردبان زندگی.
از بهار پرسیدم عشق یعنی چه؟ گفت تازه شكفته ام هنوز نمیدانم. از تابستان پرسیدم عشق یعنی چه؟ گفت درگرمای وجودش غرقم نمیدانم. از پاییز پرسیدم عشق یعنی چه؟ گفت در هزار رنگ آن باخته ام نمیدانم. از زمستان پرسیدم عشق یعنی چه؟گفت سرد است و بی رنگ.
آری خداوند عشق را در قلب انسان به ودیعه نهاد تا دوست بدارد تا بهانه ای باشد برای محبت، برای جان دادن، برای یکی شدن، برای ... آری عشق را بهانه ای برای مقاصد پوچ و عبث خویش قرار ندهیم که عشق را سازگاری با ریا نیست. پس عشق را به زنجیر مکشیم.
یادم باشد :
خدا عشق است
یادم باشد :
زبان صحبت با خدا تنها زبان دل است
یادم باشد :
خدا به دل آدم ها نگاه می کنه
یادم باشد :
به خدا دروغ نگم
یادم باشد :
زندگی را جشن بگیرم هرچند خسته باشم
عشق آن است كه هر چه بیشتر ارزانی داری ، سرشارتر شود و هر گاه آنرا در مشت گیری آسانتر از كفت رود ... پروازش ده تا كه پایدار بماند !
عشق ناتمام میگوید: من تو را دوست دارم چون به تو نیاز دارم .
عشق تمام میگوید: من به تو نیاز دارم چون تو را دوست دارم .
پیری مانع از عشق نیست اما عشق تا حدودی مانع از پیریست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)