تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 76 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی هیچی بلد نبود ؟؟ تو چه حدی بود حالا ؟
    هیچی هیچی که نبود... کروی می دونست( نه کاملا) و رصد و یه ذره مقدماتی.

راستی تو علامه حلی تهران، چطوری کار می کنن؟ کسی می دونه؟(از اونایی که اونجا ساکن هستند، بیشتر جواب می طلبیم!)

داره خودمونی میشه rosemaryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    باغ ملکوت

پيش فرض

سلام دوستان.شاید منو نشناسید چون خیلی کم پست میدم. اما بحثها رو دنبال میکنم واستفاده میبرم.
    با اجازتون می خواستم یه سوال بپرسم

1.اگر یک ستاره را جسم سیاه فرض کنیم , با گرم شدن سطح آن , تابش در طول موجهای قرمز چه تغییری می کند ؟

1.کمتر می شود
    2. بیشتر می شود

3.ثابت می ماند

4. به دمای اولیه ستاره بستگی دارد

با عرض معذرت خدمت تمام دوستانی که گفتند گزینه 1سوال بالا درسته. اما باید بگم که طبق نمودار پلانک، هرچه دما بالاتر بره ،طول موجی که در اون بیشترین َدت تابش رو داریم، به سمت آبی میره. وچون منحنی های دما های مختلف هیچ وقت همدیگر رو قطع نمی کنند،با بالا رفتن دما، تابش در همه طول موجها بالا می ره .حتی قرمز.
    همونطور که درشکل می بینید،(خودم میدونم افتضاحه)،با بالا رفتن دما ، ماکزیمم شدت به طرف آبی رفته، اما تابش در طول موج قرمز هم بیشتر شده.یعنی گزینه 2 درسته.
    از دکتر میرترابی(سر پرست تیم ملی نجوم که دکترای نجوم داره)هم پرسیدم، همین نظر رو داشتند.
    بازم میگم از کساییکه به گزینه 1جواب داده بودند معذرت می خوام اما نمیشه علم رو غلط ترویج داد.

داره خودمونی میشه rosemaryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    باغ ملکوت

پيش فرض

ببخشید هر کاری می کنم این عکسه نمیاد.یعنیshow picture نمیشه.در ضمن نمیدونم چه جوری پست یکی رو نقل قول میکنن. لطفا بگید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Shaibow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان.شاید منو نشناسید چون خیلی کم پست میدم. اما بحثها رو دنبال میکنم واستفاده میبرم.

1.اگر یک ستاره را جسم سیاه فرض کنیم , با گرم شدن سطح آن , تابش در طول موجهای قرمز چه تغییری می کند ؟

1.کمتر می شود
    2. بیشتر می شود

3.ثابت می ماند

با عرض معذرت خدمت تمام دوستانی که گفتند گزینه 1سوال بالا درسته. اما باید بگم که طبق نمودار پلانک، هرچه دما بالاتر بره ،طول موجی که در اون بیشترین َدت تابش رو داریم، به سمت آبی میره. وچون منحنی های دما های مختلف هیچ وقت همدیگر رو قطع نمی کنند،با بالا رفتن دما، تابش در همه طول موجها بالا می ره .حتی قرمز.
    همونطور که درشکل می بینید،(خودم میدونم افتضاحه)،با بالا رفتن دما ، ماکزیمم شدت به طرف آبی رفته، اما تابش در طول موج قرمز هم بیشتر شده.یعنی گزینه 2 درسته.
    از دکتر میرترابی(سر پرست تیم ملی نجوم که دکترای نجوم داره)هم پرسیدم، همین نظر رو داشتند.
    بازم میگم از کساییکه به گزینه 1جواب داده بودند معذرت می خوام اما نمیشه علم رو غلط ترویج داد.
    خوب ببخشید این سوال بود یا جواب یا توضیح ؟
    بعد شما دکتر رو کجا زیارت کردین ؟"مگه از بچشس باشگاهی شما ؟ اگه هستی ای شیطون چرا صدات درنمی یاد؟ "
    دکتر هم دکترای نجوم مداره دکتر هست ولی نه تو نجوم تو یه رشته ی دیگه که گرایش داره به نجوم
    مگه ما اصلا رشته ی نجوم داریم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی نوشته توماس...

برای فهمین هالیدی نیاز داری. البته کروی از این مهم تر هست. اول اونو حلش کن، بعد اینو بخون. البته فقط 5 فصل اولش.
    بله بله یه سری هم به نجوم و اختر شناسی 1 و 2 بزن اگه وقت کردی هم برو 1 تا 6 اختر فیزیک ستاره ای بخون البته جلد 3 جلد یک و دو شو خونیدی تا حالا دیگه !!!!!

عزیز من توماس در سطح من و شما نیست حداقال باید2 ماه بکوب حسابان بخونی بعد تازه بری سراغ مقدمه ی توماس
    بعدش الان دیگه وقت هالیدی گذشته شما فیزیک 1 و دو و 3 رو بخون تا حدودی حله

تلسکوپ یادت نره که عشق کمیته اس که سوال تلسکوپ بده

کروی هم یادت نره

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی بچه ها من تا سر بعد مرحله اول شاید نیام یه برنامه فشرده دارم اگه بشه انجامش بدم شاید به جای من یکی از بچه ها on شه
    به هر حال اگه زنده بودیم دوباره می یایم

فعلا ...

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خودمو کشتم ! رسیدم به فصله 12 دینامیکی ... من حتما با این وضعم قبول می شم
    الان دقیقا باید 12 رو شروع کنم ( دینامیکی ) ...کروی رو هم که خلااااص ! هیچی بلد نیستم ..اون بی ش*و*ری هم که قرار بود برام کلاس بزاره با خودش درگیره ... آخه .....چی بگم ؟؟؟
    به نظره شما من خودمو ... الاف نکردم ؟؟؟ کسی که کروی رو بلد نباشه بره ....
    چه طوری اون مسئله هارو می شه حل کرد
    شما که یه سال دیگه وقت داری ... با یه سال مطالعه راحت می تونی رتبه ی اول رو بیاری ... اینایی که رتبه ی اول رو میارن شب المپیاد می خونن.

سکته و قشو ...همه رو باهم می ..........یییییییییییییییم

شما این همه مدت هیچی نمی گفتین , هم سنه ماهایین ( ماهایین : استعاره از پرنیان و اصلان اصلان(خان) )؟؟؟ ایول ! من فک می کردم دانشجویی چیزی ....

شما حتما قبول می شین لازم نیست اینقد بخونین !

موفق باشید .
    U2
    می گماااااااااا ! تا شما ها هستین من چه کاره باشم ؟؟؟ بابا من از الان بکشم کنار خیلی سنگین ترم که
    [/QUOTE]
    من راسیتش دارم کارشناسی ارشد فیزیک هسته ای رو میخونم ... اما چون پنج سال پشت المپیاد موندم ، شناسنامم رو دست زدم تا دوباره بیام المپیاد شرکت کنم ... باور کن !!

کدوم یکی از شماها مدال دارین؟ (کشوری)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقل قول:
    نوشته شده توسط aslanaslan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازم میگم: هوش بیشتر از خوندن مهمه.

درسته!
    از همه ی اینها مهمتر اعتماد به نفس و امیدواریه ... .

بله درسته ... برای جواب باید یه نکته رو می دونستی ... همین که شما گفتی (( منحنی های دما های مختلف هیچ وقت همدیگر رو قطع نمی کنند . ))
    من معذرت می خوام که بدون فکر کردن جواب دادم ...
    متشکر از شما مریم جان ...

راستی بچه ها من تا سر بعد مرحله اول شاید نیام یه برنامه فشرده دارم اگه بشه انجامش بدم شاید به جای من یکی از بچه ها on شه
    به هر حال اگه زنده بودیم دوباره می یایم

فعلا ...
    آرزوی موفقیت برای تمام المپیادی ها ... مخصوصا نجومی هاش ...
    فقط زیاد به خودت فشار نیار ... می خوایم تو تیم ملی بینیمت .

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض ثبت نام یادتون نره

راستی آخرین مهلت ثبت نام فرداست ... یادتون نره ... تو مدرسه ها فرم ثبت نام هست ... موفق باشید .

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

1.کمتر می شود
    2. بیشتر می شود

3.ثابت می ماند

سلام rosemaryam جون

من که زیاد نفهمیدم چی شد .... بعدا بازم می خونم ببینم جریان چیه ... ممنون که گفتی

ببخشید هر کاری می کنم این عکسه نمیاد.یعنیshow picture نمیشه.در ضمن نمیدونم چه جوری پست یکی رو نقل قول میکنن. لطفا بگید.

شما لینکه عکستون رو اینجا وارد کنین ببینیم عکسه میاد یا نه ... برا نقله قول کردن هم از یا می تونی استفاده کنی ...

بله بله یه سری هم به نجوم و اختر شناسی 1 و 2 بزن اگه وقت کردی هم برو 1 تا 6 اختر فیزیک ستاره ای بخون البته جلد 3 جلد یک و دو شو خونیدی تا حالا دیگه !!!!!
    من هیچ کدوم از این کتابایی که شماها می گین رو نخوندم ... چه جالب ! حتی نمی دونم باید بخونم

عزیز من توماس در سطح من و شما نیست حداقال باید2 ماه بکوب حسابان بخونی بعد تازه بری سراغ مقدمه ی توماس
    بعدش الان دیگه وقت هالیدی گذشته شما فیزیک 1 و دو و 3 رو بخون تا حدودی حله

تلسکوپ یادت نره که عشق کمیته اس که سوال تلسکوپ بده
    من به یکی از دوستام گفتم برا المپیاد نجوم حتما باید سه تا فیزیکارو خونده باشم گفت نمی خواد ... همون بخشه دینامیک ( یادم نمیاد گفت تو کدوم فیزیکه ) رو بخونی کافیه

کروی برام کابوس شده هر شب دارم خوابشو می بینم .... به معلمم هر چیو می گم ثابت کن اقلن بفهمم چی به چیه ؟ (این طوری نمی تونم حفظش کنم) میگه سخته ولش کن ... همین طوری حفظش کن دیگه ( نمیگه بلد نیستم )

به هر حال دوباره می یایم

فعلا ...
    موفق باشید ...

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

شما که یه سال دیگه وقت داری ... با یه سال مطالعه راحت می تونی رتبه ی اول رو بیاری ... اینایی که رتبه ی اول رو میارن شب المپیاد می خونن.

من راسیتش دارم کارشناسی ارشد فیزیک هسته ای رو میخونم ... اما چون پنج سال پشت المپیاد موندم ، شناسنامم رو دست زدم تا دوباره بیام المپیاد شرکت کنم ... باور کن !! .
    باور که می کنم .... ما به شما اعتماد داریم

بابا مخه ما خودش هنگه حالا شما هی مارو بپیچون

از همه ی اینها مهمتر اعتماد به نفس و امیدواریه ... .
    اینایی که گفتین اسمه کتابه ؟؟؟ شایدم خوردنیه ؟؟نمی دونم والا ولی حالا هر چی که هست من یکی ندارم هیچه هیچ

بله درسته ... برای جواب باید یه نکته رو می دونستی ... همین که شما گفتی (( منحنی های دما های مختلف هیچ وقت همدیگر رو قطع نمی کنند . ))
    من معذرت می خوام که بدون فکر کردن جواب دادم ...
    متشکر از شما مریم جان ...
    این نموداره کجاست ؟؟؟ اگه می شه بگین منم برم ببینم

آرزوی موفقیت برای تمام المپیادی ها ... مخصوصا نجومی هاش ...
    ...

منم برا تمامه بچه هایه این تاپیک آرزوی موفقیت می کنم ...ایشالله هر جا هستین تو هر کاری ... موفق باشین

راستی آخرین مهلت ثبت نام فرداست ... یادتون نره ... تو مدرسه ها فرم ثبت نام هست ... موفق باشید .

ما هیچ فرمی ندیدیم ....
    Last edited by Parnyan; 12-12-2007 at 17:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •